reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ja tz zakonczyłąm zakupy na allegro kupiłam sporo brakujących rzeczy a głownie chodziło o klin do spania wzięłam ten lepszy
a powiedzcie co myslicie o pieluszkach happy? jakie wogóle wybieracie jakie chusteczki ?
wiosna jak z przesyłka w tym sklepie ile sie płąci bo nie widze ?:sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie dziewczyny jakich pieluszek planujecie używać? Ja za namową siostry będę chyba używała Dada. Ona uzywała cały czas Pampersów, ale niedawno przerzuciła się na Dada, ze względów finansowych i naprawdę je chwali. Któraś ma z nimi doświadczenie?

Kruczko- co do pieluch jednorazowch to uzywamy tylko pampers active i niemieckich jezdzimy do hal na Marywilska i tam babka mam 120szt rozm 4+ za 75zł wiec mysle ze sie oplaca:tak:Używalismy Huggies ,Happy,Pampers Sleep& Play , dada nie podeszły .Teraz cwaniaki z Tesco robia non stop promocje na pampers active tylko sa to Polskie i mlody ma po nich odparzenia,słabo chłoną.Natomiast przy Marcelku bedziemy używac na poczatku Pampers Sensitive tak jak bylo z Alanem....

Kurcze nie wiem właśnie, Pampersy niby najlepsze, ale przeraża mnie ich cena, co prawda po przeprowadzce już nie będziemy płacić wynajmu, więc dużo zaoszczędzimy. Poszukam więcej opinii o tych Dada.

a proszek jaki wybrałyscie ja poprałam w płynie dzidzius i teraz rozmyslam czy oby dobrze zrobiłąm maiałm kupic lowelle na bawełniane a w dzidziusiu poprac kominezon i swetry a popwrałam wszystko:baffled:

ja kupiłam Lovela do białego i do koloru i mam zamiar niedługo zabrać się za pranie. Ale później już raczej będę kupowała jakiś tańszy proszek, bo cena Lovelli jest lekko kosmiczna jak dla mnie.

Hej wam,
Wpadlam was troche poczytac bo mam chwile.

Mam nadzieje ze u Oliwki juz lepiej.

U nas oki- corcia zdrowieje, ospa mija i juz jest dobrze choc poczatki byly trudne- płakalam razem z nia bo nie wiedzialam jak jej pomoc jak ja bolalo i swedzialo :-(. Dzielna byla moja dziewczynka mimo wszystko :tak:

Co do pampersow to ja polecam Dady- Uzywamy odkad pamietam i sa bardzo zblizone jakosciowo do Pampersow :tak:. Obecnie kupuje córci Pampersy ale dlatego ze przerzucilismy sie na zakupy w Netto a tam sa "4" Pampersy niemal w tej cenie co Dady. Nie wiem jak sie mniejsze rozmiary beda kalkulowac, poki co nastawiam sie ze bedziemy małemu kupować właśnie Dady :tak:.

Co do proszku to przy pierwszej corci uzywalam Loveli a przy drugiej Dzidziusia i bylam zadowolona :tak:
Teraz pierwszy raz kupilam balsam do prania Dzidzius i bede niedlugo wyprobowywac.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kupcie na poczatek 1, 2 paczki pampersow i np huggiesow. Zobaczycie jakie beda lepsze. U nas Antek mial uczulenie na huggisy. Happy belli odpadly juz w szpitalu. Uzywalismy pampers sensitive, bo przy tych nie bylo odparzen i nie przemakaly. Teraz dziady z pampersa pozmienialy ich wyglad i pewnie tez srodek, z ktorego sa wykonane, bo robia sie bomby po jednym sikaniu. Ja kupie pewnie kilka paczek w rozm 1 i zobacze, ktore beda lepsze.
Chusteczki mam pampers sensitive. Zamawialam dla Antka 24 paczki papmeds active, wiec od razu zamowilam 6 paczek tych drugich. Mi chusteczek idzie duzo.. czy to do pupy czy tez wycierania rak i buzi na spacerach. Zamawiam hurtem na allegro odkad Antek skonczyl 4m, bo nie oplacalo sie w sklepie. Teraz mi kurier przywozi pod sam dom, wiec nawet noszenie tego ze sklepu mi odpada.

reklama
Do góry