reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Witajcie :)

Oliwka - trzymam mocno &&&

U nas dalej zima.
Obiadek dochodzi. Dziś rosół z makaronem (tradycyjnie w niedzielę) i ryż, karkówka w sosie i sałatka grecka :)

Pieniążki z zusu przyszły więc muszę się obkupić na allegro. Jakiego sprzedawcę polecacie?

reklama
Muro to chyba typowo ciążowo przypadłość, tyle że chyba najczęsciej w pierwszych tyg ciąży no ale pod koniec też moze być;-)

Kupiłam wczoraj drugą kołdrę i w końcu było mi ciepło w nocy, bo mieliśmy jedną i nie starczała nam z M, jak nie miałąm brzucha to było ok, ale teraz ten mój brzuchol plus poduszki i spałam odkryta.

Wszystkie pewnie wypoczywają, pozdrawiam

co do zakupow to ja mam juz prawie wszystko a kupowalam glownie na allegro

posciele :
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i cala reszte pierdół u tej dwójki, i jestem baaardzo zadowolona
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

muro - to moze byc od witamin.

co do pozycji do spania, to nie powinno sie spac na wznak i na brzuchu, najlepiej na lewym boku ale i na prawym tez z tym ze na prawym mozna uciskac na żyłe główną, ale to faktycznie jak by brzuchole wielkie byly :)

wiosna2013; dziekuje Ci strasznie za tego linka:-):-):-)! Wlasnie zlozylam u nich w sklepie internetowym zamowienie. Niektore ceny faktycznie super z serii-nigdzie taniej nie znajdziesz no i ta darmowa wysylka do tego...

majqa1; ja duza czesc wyprawki kupuje w sklep--myszka. Maja odbior w Krakowie ;-)

Ostatnia edycja:
wiosna2013; dziekuje Ci strasznie za tego linka:-):-):-)! Wlasnie zlozylam u nich w sklepie internetowym zamowienie. Niektore ceny faktycznie super z serii-nigdzie taniej nie znajdziesz no i ta darmowa wysylka do tego...

Dokladnie to samo :) zaczelam od kocyka a zrobilasie cala lista i prawie 150 zł wyszlo :)
Dzeki za linka :)

a ten sklep no hyba nalezy do sieci bella bo maja na prawde niskie ceny i wiekszosc ich produktów :)

reklama
Sklepik który wyżej poleciłam jest tani:) a w sprawie pieluch tetrowych polecam sprzedawcę stanislaw167 - u niego dostawa od 250 gratis, ale załapałam się, bo kupowałam pieluchy, podkłady hartmana, fridę, majtki poorowdowe Hartmana, gaziki, inne dorbiazgi - i główny koszt proszek Lovela 5kg do koloru i 5 kg do białego. Pieluchy (porównując ten sam rozmiar) ma w atrakcyjnych cenach. Ma też fajne podwójnie tkane.
Udanych zakupów
Eh.... mi zostało już tylko kupić szlafrok, butelkę i smoczek. No i myślę o laktatorze medeli....

Do góry