reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
zaglądam, żeby sprawdzić co u Oliwki, mam nadzieję, że brak wiadomości to dobra wiadomość

a ja śpie fatalnie, chodzę do toalety kilka razy, i czasem jak się obudzę to już po spaniu, teraz jeszcze jestem przeziębiona i katar dodatkowo nie daje mi spać

W tym artykule jest napisane, że nie można spać na prawym boku, a ja głównie śpię na prawym, bo mi tak najwygodniej. Z prawej strony mam swoją podusię rogala, a z lewej mam męża, więc do podusi mi wygodniej się przytulić:-)

Hej dziewczyny :)
Oliwka trzymam kciukasy, oby jak najdłużej w dwupaku!

Co do spania, ja nie daję rady przespać całą noc w jednej pozycji, dlatego się wiercę, czasem na lewym boku, czasem na prawym, czasem jeszcze jakoś tak na tym rogalu ni to bok ni to wznak :p

tak patrzę na wątek marcówek i tam już 3 się rozpakowały... Teraz mam mega stresa :D

nie podglądam wcześniejszych miesięcy, żeby się nie stresować...
śpie głównie na prawym, na lewym mam wrażenie serce mi nie wydala ha ha pompować i jeszcze ciało unosić :-) a i tak dr się ze mnie śmiała i mówiła że mały sobie i tak mnie ułoży jak jemu będzie pasować :-)

Cześć dziewczęta. mnie się najlepiej śpi raz na prawym a raz na lewym boku. czasami mały tak się rozpycha i kopie że trudno zasnąć. człowiek by zwariował śpiąc na jednym boku przecież. miłej niedzieli życzę:-)

reklama
Do góry