reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

Phel nie wiem czy jest sens, ale mnie tu mało, więc podejmijcie decyzje, jeśli założycie to ok...napewno jak pierwsze dzieciątko się urodzi szybko utworzy się wątek Nasze Maluchy :tak:

reklama
Trzymam kciuki za Oliwke, mam nadzieje ze z dzidzia wszystko będzie dobrze i żeby jak najdłużej była w dwupaku&&&&;-) co do specjalnego wątku tez jestem za bo kurcze jednak nigdy nic nie wiadomo:/

Oby jednak wytrwaly choc do tego 34tc, wtedy juz bezpieczniej dla nich.

Dotka przekaz od nas Oliwce buziaki i kciukamy coby jak najdluzej 2w1 sie udalo

Dotkass - dzięki za info. Kurna, a jednak liczyłam, że leżenie w domciu będzie wystarczające:-(

Phel - awanturników też mam, pod nami:baffled:

Szpitalne S.O.S. bez komentarzy można założyć i tak wcześniej czy później musi powstać, ewentualnie można takie info umieszczać w wątku z wizytami lekarskimi...

też myslę, że to dobry pomysł z tym wątkiem, choć mam nadzieję, że jak najdłużej się nie przyda, choć jeszcze trochę i już marzec, a potem kwiecień :szok:

a za Oliwkę trzymam kciukasy

też myślę, że taki wątek to dobry pomysł :)

Oliwka, trzymam mocno kciuki żeby dzidziuś jeszcze troche posiedział w brzuszku !

reklama
Oliwko-kochanie z tego wszystkiego zapomnialam o jednym najwazniejszym!!! Trzymaj sie dzielnie kochana!!!! chociaz do tego 34.tc:tak:zaciskaj mocno nóżki!!!i sie nie martw lekarze wiedza co robia!!!

A mu juz po zakupach jakos dzis nie przyjemnie wczoraj cieplej bylo...Natargalam sie po schodach tych zakupow ze juz sil nie mam pozniej Alana na rece i tez na góre...cieżki zywot Matki Polki:-D:eek:

pscólka
- uuuuu nie za fajnie ...

Do góry