reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Kruczka nie rozumiem jak lekarz kobiecie w prawie 30-tym tyg ciazy nie chce dać L4!!??? Co oni sobie jaja już robią? Przecież to chore!:baffled::wściekła/y: Mam nadzieje ze Ci sie wkoncu uda&&

kruczka - paranoja jakaś. Ja nie potrzebuje L4, a mój lekarz i tak na każdej wizycie się pyta czy wypisać. Nie możesz powiedzieć, że się fatalnie czujesz.. od pracy Cię brzuch boli.. masz duszności itp.

Smile no ja właśnie mówiłam, że się źle czuję, że mnie boli wszystko, wystać nie mogę, a ona do mnie, że nie może, bo ciąża to nie choroba i ona nie widzi przeciwwskazań, żebym chodziła do pracy.

My juz po szczepieniu młody plakał jak nigdy wrrrr jeszcze jedno nas czeka w maju 5w1 i w tym roku koniec:tak:ale za to u Marcelka sie zacznie i tak w kólko:-D..

Dzieki dziewczyny za odp co do tych ósemek chyb a narazie sobie daruje tego stmatologa po porodzie sie wezme za te zeby i normalne zneczulenie sie zrobi , bo tu takie kombinowanie a kasa jest potrzebna:confused:a to tylko 2 miesiace ....wiec narazie dam sobie spokoj z ta zatruta ósemka chyba nic sie nie stanie???

Kruczka- znam to L4 "ciaza to nie choroba":wściekła/y:ja walczylam od 3 miesiaca ciazy nawet w Medicoverze nie chcieli mi dac:) ale sie udało:-)

kruczka współczuję problemów ze zwolnieniem, dla mnie to chore żeby robić problrmy kobiecie w ciąży

Phelania całus dla Alanka
a co do zęba jeśli on teraz ma być tak wyleczony pobieżnie to chyba lepiej rzeczywiście zaczekać

na macierzyńskim się nie znam to i nie pomogę

Nef do wiosny niedaleko to może w maju będą akurat

Teva dzieki, u mnie o niebo lepiej:tak:

jak przyjdzie mi zamówienia z allegro to dla siebie mam wszystko , zostanie linomag , bapanthen, niania i pościel:-).
Mam takie pytanie, jak kupowałam na all to mi się wyświetliło że max może być 20 aukcji, a ja miałam więcej pozycji a że chciałam się wstrzelić w jedną przesyłkę to zaczęłam kombinować i w końcu wszystko mi zniknęło, w zakładce moje zakupy i w koszyku nie było tego zamówienia więc zaczęłam wszystko od początku, no i zapłaciłam, niby wszystko ok, a w tej zakładce jest że dwa razy to co zamawiałam, myslicie że może być z tym jakiś problem , od razu napisałam maila, to chyba żadnych problemów nie powinni być:baffled:

tylko nie śmiać się ze mnie bo ja za lotna w tych sprawach nie jestem:rofl2::rofl2:

Phelania napisz mi jak to jest teraz ze szczepieniami? jakieś są płatne, jakieś nie, jakieś zbędnie a inne potrzebne-nie chce się pogubić w tym :szok:

Karenka-platne sa tylko szczepionki skojarzeniowe 3w1,5w1,6w1 +pneumokoki +meningokoki+rotawirus (tylko te 2 ostatnie sa cholernie drogie wrrrr) Ja dla Alanka wybrałam 5w1 czyli wkłuć miał tylko 7 razy ,w 6w1 dziecko ma 5 razy. Oczywiscie mozesz tez nie placic za nic i normalnie dziecko szczepic (tak jak kiedys) tylko w ciagu 12 miesicy wychodzi to 12 razy ,zalezy od Ciebie.Ja chcialam zeby Alutek miał jak najmniej ale slyszalam ze te 6w1 sa jakies feralne wiec sie zdecydowalismy na 5w1 koszt jednej szczepionki ok 150zł.Na pneumo i meningokoki go nie szczepilismy bo jest kilka odmian tych wirusów kumpela zaczepila i i siedziala z córa 3 tyg w szpitalu bo miala ROTA innego szczepu.a wydala na szczepionki nie lizczac skojarzeniowych ok 2500zł....tu masz link:)Szczepienia dzieci w wieku 0-3 lat – jakie szczepienia należy wykonać

Kruczka a na wątku Warszawskim, nie może Ci ktoś polecić lekarz który problemów nie robi? bo lekka masakra...mnie lekarka 6 m-cy namawiała ...:-)

Phelania ja na rota szczepić też nie będę, na pneumo i meningokoki nie wiem :/ starszaka nie szczepiłam, niektórzy mówią że przez to tyle choruje :/ ale pewna nie jestem...

P.S. Kruczka a Ty chodzisz prywatnie ???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry