reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Kruczka- no su[per:) jak dla mnie to dobry i miły lekarz to podstawa. a gin to już szczególnie. jakoś tak mam . wstydzę się:zawstydzona/y:

kurcze, dobry ginekolog musi mieć podejście do kobiet, po prostu MUSI, niech sobie kardiolog będzie opryskliwy i niemiły, albo każda inna specjalizacja, ale tam gdzie chodzi o sprawy wstydliwe, kobieta musi czuć, że może się otworzyć, powiedzieć wszystko

Dzisiaj w radiu słyszałam jakąś audycję o kiepskiej wykrywalności kobiecych chorób rakowych... właśnie często przez lekarzy, bo pacjentki nie chcą mówić o swoich wstydliwych dolegliwościach i zwykle wykrywane sa one w fazie już zaawansowanej.... niestety:baffled:

Kruczka - super z tym zwolnieniem :)

Ja idę się kąpać i obejrzę coś w tv bo M. będzie dopiero w piątek w nocy ...

Spokojnej nocki

kruczka - super, że się udało. To teraz będziesz miała spokój z tymi L4 :)

Ja mam super gina, z którym mogę sobie o wszystkim pogadać. Zawsze robi szczegółowy wywiad. Wszystko tłumaczy 5 razy. Pyta o różne dziwne rzeczy. Daje mnóstwo rad. Wcześniej chodziłam do pani ginekolog, która tez była fajna, ale nie wzbudzała we mnie takiego zaufania jak obecny gin. No i u tamtej też był problem z L4. Dawała na 7-14 dni i kazała przyjść ponownie.

Jutro mam wizytę. Nastawiłam sobie budzik na 5.30, bo teściowa wpadnie po moja krew i siuski :). Później zawożę młodego do żłobka. Jak już będą wyniki w internecie to je drukuje i jadę na zakupy do marketu dzidziusiowego :D

Aaa mąż dzisiaj oznajmił, że kupujemy nowy wózek i koniec. Będziemy szczęśliwymi posiadaczami dwójki dzieci... 2 wózków głęboko-spacerowych, 1 wózka spacerowego, do którego można dokupić gondolę (X-lander XA) i parasolki Maclarena. Zwariował.

Kruczka super :-) oczywiście, że juz tylko do niej chodź...Ale normalnie ppierwszy raz sie spotkałam z sytuacją ze gin nie chce dwać L4, ale CI się bidulo trafiło ...dobrze, ze to już koniec męczarni z ....:angry: nie dość, że się płaci to jeszcze łache robią ...eh...ide leżec dalej...miłego wieczoru....

Ajutro smacznego czwartku :-) ...ale mam smaka ciekawe czy zjem więcej niż jednego pączka :-)

Felidae - ja dzisiaj marudziłam, że zjadłabym takiego prawdziwego pączka smażonego w smalcu... takie jak kiedyś były. Te teraz w sklepie to takie podrobione pączki z masą buraczaną w środku... I co? Dostanę jutro takie pączki, bo znajomego mama sama takie robi :D.

o, to jutro tłusty czwartek?:szok:

a ja nawet nie zauważyłam, że był karnawał:-D

dobrze, że wspominacie, to jutro z rana M wyślę po pączki :tak:niech mnie coś tuczy chłopak

reklama
Do góry