reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

czyli o ile dobrze rozumiem to ten program na 6-tkę jest trafiony, tak?
masakra ;/ nie potrafię się w tym rozeznać a to spora odpowiedzialność:-(

reklama
Felidae co do szczepień mam tak samo Ty, ja będę szczepić tymi refundowanymi, moi nie buli szczepieni na żadne pneumo, meningo, rota, dla mnie to kasa wyrzucona w n\błoto, do tego co rusz jakaś afera m jakąś serię wycofują, parodia jak dla mnie, zastanawiam się też jak to jest z wit K, jak chłopcy bbyli mali to dostawali jedynie D3, dużo teraz teraz słyszę ze K+D3 dzieci są niespokojne, mają kolki, potrzebna jest ta witamina, czy to nabijanie kasy:confused:

lenka21* - nie powinnaś mieć problemów z podwójnym zamówieniem na allegro, jeśli napisałaś do sprzedawcy że się pomyliłaś. On wtedy wystąpi do allegro o zwrot prowizji od tego co kupiłaś omyłkowo. Allegro napisze do Ciebie, że sprzedawca wystąpił o unieważnienie tych transakcji i po problemie.
Też miałam taki przypadek, że kupiłam 2 razy po 3 szt bokserek hihihi...wystraszyłam się strasznie, że mimo iż była godz.9:00 rano niedziela - zadzwoniłam do sprzedawcy, a on zajął się resztą.

kruczka - współczuję problemów ze zwolnieniem. L4 w tak zaawansowanej ciąży to nie łaska. Mam nadzieję, że w końcu trafisz na normalnego lekarza

Witajcie :)

Ja na rota też nie szczepię bo jak złapie inny szczep to i tak zachoruje ...
Na meningo i pneumokoki szczepiłam ale odpowiednio po roku i po dwóch bo wówczas jest już tylko jedna dawka.

Co do l4 jak się chodzi prywatnie do lekarza to nie ma problemu. Ci na NFZ nie chcą dawać ...

Trafiłam na cudowną babkę!!! Właśnie wróciłam z drugiej już dzisiaj wizyty i ze szczęścia skacze:tak: nie dość, że cholernie miła i z poczuciem humoru to wcisnęła mi zwolnienie na 5 tygodni i od razu zaprosiła na przedłużenie :-) powiedziała, że mogę się do niej przepisać na prowadzenie ciąży jak chce i chyba tak zrobię, bo kobieta jest naprawdę niesamowita. Szkoda, że dopiero teraz na nią trafiłam, po tylu przejściach z lekarzami, ale dobrze, że w ogóle:)

Co do lekarzy prywatnych i tych na NFZ to własnie na odwrót, u mnie ci prywatni właśnie nie chcieli dawać, na NFZ był mniejszy problem. Częściej chodziłam do prywatnych i z łaski mi wypisywali najwyżej na tydzień

Ostatnia edycja:
reklama
Kruczka - super, że się udało i że trafiłaś na fajnego lekarza, lapiej późno niż wcale;-), teraz jest kulminacyjny moment. warto mieć lekarza na którym można polegać. no to teraz dużo spokoju życzę i przyjemnego wyczekiwania na finał:-D

Do góry