reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

witam z rana
ale katar i kaszel nas męczy (mnie i Gosię), M coś za to narzeka na ból brzucha i głowy... normalnie szpital:dry:

jakos weny mi brak do pisania, więc mówię tylko Dzień Dobry:-)

reklama
witam niedzielnie:)

sudocrem - ja jestem z niego bardzo zadowolona, ale nie mozna go stosowac co zmiane pieluszki. ja uzywalam po kupie tylko czyli 1-2 razy na dzien i maly nigdy odpazen nie mial. teraz zamierzam podobnie:)

rostępy - ja z adasiem na glowie stawalam, kupowalam drogie niby cudowne specyfiki i jestem tak potrzaskana ze sobie nie wyobrazacie !!! stroju 2 czesciowego nigdy nie zaloze ;( teraz tylko natluszczam sie zwykla oliwka .... niestety jak ma sie tendencje do rozstepow to zadne cudowne masci i kremy nie pomoga.

zakupy - u mnie tez lista i malzonka wysylam heheh :p czasami z rana sie wybiore jak malo ludzi jest :)

Witam piękne Panie :) jejku, ale "coś" za mną chodzi strasznieeeee, a sama nie wiem co? zaraz zwariuję :szok:
ja mam nadzieję że wszystkie będziemy wyglądały jak modelki w parę mies. po porodzie.;-)

Witamy się i MY:p

Dziewczyny ale chryja z tymi szczebelkami Ha!!!młody sam je zdejmuje w nocy az odwrócilam łóżeczko do sciany a ten skubaniec odepchnał sie nogami od sciany o 3 w nocy i przyszedł do mamusi pospiewac z misiem i ze smokiem:-D:szok:Ale M dzis wlozy papier lub wate to moze nie beda wychodzily:pPP spodobalo mu sie...

pscólka-U nas na wiosce nie ma połozniczego:tak:wiesz mamy najblizej Pruszków i ImiDz na Kasprzaka 2 lata temu rodzilam tam Alusia i bylam zadowlona:) i chyba tez bede rodzic w Instytucie Matki i Dziecka tym bardziej teraz lezalam na patologi a ty skad jestes?

muro-ja dzis sie ratuje z pieguskami w czekoladzie;PPP mialam kopiec kreta robic ale duzo skladnikow mi brakuje...tym bardziej nie wiem czy mlody da mi zrobic;) bo to troche czasu zajmuje

Nef-zdrówka dla was!!!

Ahhhh widzialyscie w watku "Przyszla mama"??? juz nie ma styczniówek 2013 jestesmy w pierwszej trójce:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
wiam niedzielnie ospałą ide nadrobic co naskrobałyscie, moje dziecie tez leniwe od wczoraj albo tak obrucone ze słabiej ruchy czuje :zawstydzona/y:

Phel - my przy Lazurowej mieszkamy, dosłownie na obrzeżu Wawy. Ja zacznę od Żelaznej, z niej mam lekarza, aczkolwiek jak go wybierałam to nie sugerowałam się szpitalem w jakim on pracuje, tylko nim jako lekarzem. Dopiero później się okazało, że w Wawie to jednak ma znaczenie:dry:. W każdym razie jak nie uda się na Żelaznej to pewnie pojade dalej na Inflancją raczej niż do IMiDZ, ale w sumie nie wiem dlaczego tak zadecydowałam:-D

Witam sie i ja:D musiałam sobie włoski farbnac bo już patrzeć na nie nie mogłam :eek: Jajeczka wsiowe to mi babcia kupuje bo do niej co tydzień przyjeżdża facet który ma swoją chodowle:tak: na szczęście u mnie rozstepow nie ma i mam nadzieje ze nie będzie , a smakuje sie jak mi sie przypomni baldamem nawiąlzajacym z AA . Ale niestety uda to faktycznie taka galaretka mi sie nie fajna robi i nie wiem jak ja zniwelować :eek: No nic oby do kwietnia:-)

pscółka moja znajoma mieszka na Lazurowej, ja kawałek dalej bo na Bielanach :)
Na kiedy masz termin? może się spotkamy na tej Inflanckiej ;-)

reklama
Phel ty uwazaj z tym zastawianiem wyjscia z łóżeczka.... jak młody chce wyjść, to i tak wyjdzie - choćby górą, a może sobie krzywdę zrobić.
Ja już opisałam nasza przygodę - niby sama nie wychodziła, ale jak juz raz wyszła, to myślkałam, ze kark sobie przetraciła.

Do góry