reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

dzień dobry :-)

ech.. na wsi spędzałam każde dziecięce wakacje :happy2: lubiłam bardzo...
goście wiec czasu mało na net... ale dziś troszkę nadgoniłam

co do rozstępow też słyszałam że krem/ balsam to tylko połowa sukcesu bo jak ma się predyspozycje to na nic się zdają... u mnie póki co czysto :happy2:
wilczy apetyt w ciąży to u mnie póki co mit, a i tak nie zmienia to faktu że lada moment stuknie mi setka w pasie i czuję się strasznie niezgrabna... co chwilę coś strącam brzuchem, jest mi niewygodnie i ciężko...
ale wciąż powtarzam że jeszcze tylko dwa miesiące... odiczenie zaczęłam: teraz 9 do końca :) ale tygodni nie miesięcy :-D

i mnie dziś leniwie... obiad szybki, spacer, sernik... i już bym poszła spać...
dobrego wieczoru :-)

reklama
Phelania mam dokładnie to samo... radość i ekscytacja mieszają się z lękiem... jak sobie poradzę, jaka będzie ta nasza Marysia... sam poród... generalnie nastawiam się na najgorsze - potem może będzie miła niespodzianka... a jeśli nie to przynajmniej nie będę rozczarowana...

hehe fryzjer - ja na piatek :D czyzby przygotowania na powitanie potomstwa:p hehe
moje dwie lutowki sie juz rozpakowaly ... szok ... jeszcze troche i my

Alleluja, znalazłam stanik do karmienia:D w triumphie dzisiaj byłam i mieli nawet rozmiar na mnie 90E :-) 54zł więc nienajgorzej. teraz jestem szczęśliwa :-)

AgnieszkaJ - ja też przed porodem planuję fryzjera, po porodzie nie będzie czasu, a nie chcę chodzić jak oszołom:-D

Smile - to niezłą Twój luby musi miec przemianę materii:-D Mój już musi się pilnować:tak:

Kruczka - gratulacje;-) i nawet w budżecie, który planowałaś:-)

reklama
He he:D zgadza sie:-) luty szybko zleci:) teraz wszystkie będziemy sie farbowac żeby nasze pociechy sie nie przestraszyly:-D:-p Hehe.. Kruczka fajnie ze znalazłas stanik:) ja tez powoli muszę zakupywac potrzebne rzeczy:sorry2: idę robić kanapevzki z sałata ,serem,pomidorkiem i rzodkiewka:tak:

Do góry