reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Iza, ja też nie mam wózka, miałam jechać teraz, ale pojadę pod koniec lutego zamówic. poprane też nie mam, ciągle mi brakuje czasu :-D No i dla siebie nie mam nic, ani "pieluch", ani koszul, normalnie nic. Obym zdążyła to kupić :-D

Ja już się wystraszyłam, że tak późno się za wyprawkę zabieram i już nadrobiłam zaległości. Jeszcze tylko nie mam łóżeczka, materaca, śpiworka i wanienki. uff

a ja nie mam kompletnie nic i szczerze mówiąc to ja nie wiem, kiedy to wszystko nakupuję, nawet nie wiem od czego zacząć i gdzie to wszystko w ogóle kupować. Na Allegro? czy w sklepach normalnych? W normalnych ceny wyższe, a na Allegro dochodzi wysyłka, więc chyba na jedno wychodzi. Przeraża mnie to wszystko.

Moja pensja się wyjaśniła, jakaś babka z księgowości się pomyliła i nie policzyła mi tam czegoś. 1 lutego mają mi dosłać te zaległe 400zł.

a ja nie mam kompletnie nic i szczerze mówiąc to ja nie wiem, kiedy to wszystko nakupuję, nawet nie wiem od czego zacząć i gdzie to wszystko w ogóle kupować. Na Allegro? czy w sklepach normalnych? W normalnych ceny wyższe, a na Allegro dochodzi wysyłka, więc chyba na jedno wychodzi. Przeraża mnie to wszystko.

Moja pensja się wyjaśniła, jakaś babka z księgowości się pomyliła i nie policzyła mi tam czegoś. 1 lutego mają mi dosłać te zaległe 400zł.

Kruczka..spokojnie...na poczatek ubranka bo w czymś to maleństwo musi chodzić
potem łóżeczko posciel...na Ogłoszenia - Sprzedam, kupię na Tablica.pl znajdziesz wszystko co potrzebujesz co prawda uzywane ale ja tam dużo rzeczy wystawiam i sama nabywam.
wózek fotelik do auta, wanienka no i oczywiscie pamperski i chusteczki nawilżajace, cos do kapieli polecam oilatum soft emulsje do kąpieli.
A potem to takie rarytaski co ci do głowy przyjda jesli bedziesz miałą ochote jakis leżaczek jakies grajace pierdołki :) itp :)

nie zamartwiaj sie tylko ciesz sie tym :) ale naprawde polecam tablica.pl

kupisz tam worki ubran, komplety itp itd...

ja też jestem meeega do tyłu z wyprawka ;-) jedyne co mam to ciuszki na poczatek czyli 56 i 62 ;-) i rogala do spania, a później do karmienia ;-) drobnice która jest potrzebna zamierzam kupic w lutym, a wózek początkiem marca, i powinno być ok, wtedy zrobie tez pranko i przygotuje pokoik ;-) to mój plan, mam nadzieje, że nie będzie trzeba go przyspieszać ;-)

reklama
Wczoraj postawiłam cała rodzine na nogi. Dzisiaj od rana telefony co mi jeszcze potrzebne...i o moje zdziwnienie kuzynka z która nie utrzymuje kontaktu zaoferowała sie podarowac wózek. łozeczko jesli odzyska swoje od kogos tam i ubranka ...jednak sa jeszcze normalni ludzie na tym swiecie i pomocni :)

A ja co? mam sterte ubrań po córce i nie umiem wziac sie w garsc zeby to sfotografowac i wystawic na tablice...cos musze wymyslić chyba zrobie z tego zestawy i dopiero zrobie zdjecia...

zabiera mi to sporo miejsca a tu trzeba robic miejsce na rzeczy dla synka tez..

Do góry