reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Hej :)
majra dużo zdrówka i oby tak spokojnie zostało już do końca!!
Nef łączę się w bólu moje dziecko też dziś ma zły dzień i chyba zaraz ją rozszarpię :wściekła/y:a najlepsze że nauczyła się górą z łóżeczka wychodzić i nie ma mowy o spaniu, ledwo co chodzi, powieki jej same opadają, maruda na maksa ale położyć się nie da i łazi taka rozdrażniona wrrrrr
A jeszcze dzisiaj wizyta księdza - w końcu się do nas doczłapie..tak więc znikam ogarniać mieszkanie:baffled:

anila - a propos roszczeń naszych panów, mój wczoraj zapytał czy jego polecony z poczty odebrałam (abstrahując od tego, że mi nie dadzą, bo my tu nie zameldowani), popatrzyłam na niego wzrokiem, który mógłby zabić:-D i chyba zrozumiał swój błąd. Dodam, że dla niego to 5 min samochodem, a dla mnie conajmniej 40 min na pieszo, a co za oknem każdy wie:cool:.

katarinna - kurcze, powinny być jakieś symulatory ciąży dla facetów:-D

majra - dobrze, że już ok. Dużo spokoju teraz życzę;-)

majra, super że sie odezwałaś, leż odpoczywaj, jeszcze tylko kilka tygodni, trzymam kciuki &&&&&

A z tymi kaszkami, to nieźle :szok: ciekawe, co jeszcze nas zaskoczy. Mięso oddzielana mechanicznie od kości w słoiczkach gerber, szczury w kaszkach, trutka na szczury w mleku w proszku :crazy: Chyba trzeba będzie wrócić do prehistorii i samemu złapać coś na obiad dla dziecka, a następnie to przygotować :-D

Witam piękne Panie:-)
majra- luz i odpoczynek - wszystko będzie dobrze:tak:

nawiązując do tematu, mój T tez miewa czasem jakieś zaniki pamięci że ja w ciązy jestem, na szczęści bardzo rzadko mu się to zdarza. ale czasem faktycznie mnie też szlag trafia. ostatnio się wydarłam na T i naszą córkę że mnie nie doceniają i za wszytsko co robie to nawet głupiego "dziękuję" nie usłyszę. mnie samej trochę głupio potem było ale poskutkowało na parę dni:-D, trza to widać uskuteczniać:-D

Hej brzuchatki moje kochane;)pisze ze szpitala z telefonu wiec moge robic bledy tym bardziej tel mojego m;)tak jaj juz wiecie wychodzimy jutro mlody wazy 1400g wiec malla klucha rosnie.witam nowe mamusie,dotkass co sie dzieje ?podczytalam was chwilke ale jak wezme laptopa do reki to was doczytam:)isku dziekuje. Ze napisAlas ingfo;*©

Majra, Phela dobrze, ze u Was wszystko sie normuje :-) uwazajcie na siebie.
Phela do sklepu mezowego posylaj, a Ty siedz w autku z dziecmi ;-) te kaflowe schodki, marmurki, graniciki ladnie wygladaja ale sa cholernie niebezpieczna zima i gdy sa mokre.

Brzuchatki chodzic 3x wolniej i 10x ostrozniej, gdzie Wam sie spieszy??

Dotkass wiem tak jak Bishopka cos na temat moderacji, bo bawilam sie tym prawie 5 lat. Mozesz mi wierzyc lub nie, ale wszedzie to mod jest wszystkiemu winien... bo sa mniejszoscia i do tego przejawem internetowej wladzy, kontroli czy jak to tam jeszcze nazwac (mam koncentracje ostatnio jak kupa zlomu;-)). Naturalna koleja rzeczy jest to, ze ludzie odchodza z danego forum, tematu i na ich miejsce przychodza nowi... ale starym ktorzy zostali pozostaje sentyment i zal za starymi czasami ;-) to przejaw sympatii i tesknoty ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Hej :tak: ale jesteście wariaty :) ja też się muszę wziąć za bobra, bo niedługo z kosiarą będę musiala :szok::-D mnie dzisiaj tak żebra bolą, że ledwie się ruszam. Chyba mi brzuch je wypycha.
Kruczka daj znać po wizycie, jak coś będziesz widziała.

Do góry