reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

majra, Phelania trzymajcie się dzielnie dziewczyny! dobrze, że u Was dobrze ;-)

wczoraj słyszałam historię, jak się babeczka przewróciła w ciąży na tyłek (nie na brzuch), i urodziła bliźniaki w 32tyg, trzeba niesłychanie uważać, bo ślisko! mam nadzieję, że zima już odchodzi! na wiosnę, nie będzie tyle możliwości wywócenia się ;-)

też na fb widziałam zdjęcia tej kaszki ze szczurem, masakra jakas.

Miłego dnia Wam życze!
i idę się uczyć :/

reklama
majra, Phelania; super ze u Was wszystko dobrze dziewczyny! Kamien z serca. Zaciskam mocno kciuki!!!
margot87; 32 tc to mi sie juz tak fajnie wydaje...bo od poczatku kazdy tydz dla mnie na wage zlota. Od kiedy maluszki sa takimi bezpiecznymi wczesniaczkami?

dotkas; policz podziekowania dla Ciebie, zobacz ile nas na kwietniowej liscie, a ile wpisow in minus. Ja jakos tak mniej na tym naszym ogolnym sie udzielam, choc podczytuje :-) patrze tak z boku na to wszystko i strasznie mi szkoda jakby Ciebie nam zabraklo. Chyba osob z takimi personalnymi problemami (ktos do kogos) jest malutko (tak jak w zyciu to normalna sprawa ze sa) a nas - reszty cale stadko :-) Przemysl jeszcze moze to co?
Kruczka; bedzie dobrze! nie ma niemal najmniejszych szans zeby to bylo cos groznego! za szybko sie rozwinelo! moze tez jakies naczynko peklo? ja po zastrzykach (w brzuch) jak sobie zle trafie to mam taaaka gule pod skora i boli...

Majra , phelania dobrze ze wszystko wporzadku :tak: Matkoo ale tu nastukalyscie :) i sie porobilo przy okazji:baffled: No cóż... Nie wtrącaam sie:confused2: Kruczka napewno to cos niegroznego, daj znać po lekarzu:tak:

Phel dobrze że się ustabilizowało i masz dobrą opiekę :-) uważaj jak będziesz wychodziła ze szpitala, może niech cię małżonek na rękach zniesie :-)

Zostało ile? 3 prawie 4 miesiace do porodu a mi na głowe zwala sie masa nowych przezyć i wydarzeń..

POstanowilismy sprzedac mieszkanie, spłacic długi wynając mieszkanie na czas odkucia sie, bo zakładamy firme ....i co wszystko na mojej głowie bo maz cały dzien w pracy...w miedzy czasie trzeba urodzic hahah i cieszyc sie maluszkiem hahah...

I co najgorsze boje sie otwierania firmy niby jestem po szkole ekonomicznej ale to było lata temu i zakładanie firmy jest dla mnie czarną magia...oj...bedzie ciezko...

Moze któraś siedzi w firmie juz przechodziło ten temat i ma chwile zeby napisac co i jak jak małemu dziecku? :) bede wdzieczna za pomoc :)

Phel cieszę się, że już lepiej i jutro wychodzicie, tak? sytuacją się nie przejmuj, mały zgrzyt i tyle, ale cóż poradzić jak hormony w nas buzują, a do porodu już coraz bliżej...trzymaj się dzielnie :tak:

dziewczynki jak napisałam narazie zgłosiłam i zdjęcie z moich barków funkcji moderatora, ale jeszcze przez chwilę nim będę, jeśli nie dam rady z wielu przyczyn zrezygnuje...ale zaglądać będę

klaudia właśnie też chciałam wrzucić ten link, afera na całą Polskę, a okazało się że to tylko kawałek ciasta ;)

reklama
Asiak nasz młodszy zaraz skończy 6 lat i jeździ w zabudowanym... Wasza córeczka z tego co widzę ledwo skończyła 4 latka i na takim poddupniku nie będzie bezpieczna... nawet jeśli zaśnie w samochodzie to w fotelkiku pełnym może mieć główkę opartą a na takim czymś to nie...
myślę że na bezpieczeństwie nie ma co oszczędzać... tutaj poczytaj sobie fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci
my kupiliśmy taki: FOTELIK GRACO Junior Maxi 15-36 2012 + GRATISY !! (2946935099) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. nie kosztował fortuny a na pewno daje więcej bezpieczeństwa...

Do góry