reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

ladies- nie wywołujmy wilka z lasu, niech się najpierw uporają z porodami, styczniówki, potem lutówki, a my nie wcześniej niż marcu, a wierz mi, że nikt się o to tak nie modli jak ja, miłego dnia
ja nie wywolujee wilka z lasu:) przeciez nie napisalam''chodzmy rodzic'' jeszcze mamy troche czasu ale juz nie tak duzo jak widac....i nasza''godzina ''wybije i sie bedziemy rozpakowywac:))
oczywiscie kazda z nas napewno donosi malenstwo!:) innej opcjii nie ma

trzeba myslec pozytwynie i cieszyc sie ze coraz blizej wiosny.. i naszych terminow!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie zimowo, ja dziś leniwie, w domku przy kominku i lapku
mojemu dzieciakowi zaczynają się osiemnastki (znaczy urodziny 18 jego znajomych) i się zaczyna co weekend impreza :szok:, trzeba to przetrzymać
a My kobietki musimy wytrzymać (przynajmniej te z początku kwietnia )i urodzić w drugiej połowie marca :-)czego Wam i sobie serdecznie życzę

Ale pusciutko na BB widac ze weekend:)

Ja juz padnieta tylko mlody nie chce mi usnac bo moj M polozyl go spac o 17 jak bylam w tesco na zakupach,powiedzial ze byl marudny no tak... przeszkadzał mu grac w Fife z kumplami:wściekła/y::wściekła/y:spał do 19 a teraz nie chce mi zasnac sssuper a ja jestem padnieta:dry:...a M pojechał do pracy-bosko!!!

Popatrze jeszcze co naskrobalyscie i musze go wziasc do łożka na bajki moze usnie:)

Buzka-Dobranoc:**

Majra, Madan, Ella leżeć i nie poddawać się

Tiramissu ja już od miesiąca mam pępek na wierzchu, a moja siostra z terminem na początek marca ma cały czas głębooooko. To zależy od budowy ciała i tego jak pępek wygląda.

AgnieszkaJ zgadzam się z Tobą. U mnie też koszty wynajmu są praktycznie równe z kosztami kredytu. A jednak zawsze to pakuje się już w swoje.

A ja przeziębiona. Cały weekend w łóżku przeleżałam. Ostatnio byłam przeziębiona 2 lata temu (pamiętam bo się bałam, że mi się nos nie wygoi do ślubu:-)) Tak to zawsze Teraflu na noc i było po chorobie a w ciąży nic nie można. Tylko sól fizjologiczna do nosa...

Witajcie:-) u mnie tez super śniegiem zasypalo ,ale niestety ze spaceru nici bo mąż chory:dry: no ja jUz sie nie mogę tego kwietnia doczekac:/ jeszcze kilka rzeczy zostało do kupienia:sorry2: Kobitki czy wasze malenstwa tez tak jak moje takie mało ruchliwe są? Bo mnie to martwi:no:

zazdroszcze ;) u mnie istne ADHD, czy chodze czy leze to skacze jak wariat ;)

a ja dzisiaj wyszlam na spacer na chwile z chlopakami i dobrze mi to zrobilo, bo w domu wariuje juz....
na szczescie brzuch nie twardnieje wiec ok :)

witam

nie pamiętam czy się chwaliłam, ale udalo sie nam wreszcie we Wrocławiu sanki zaliczyć:-D U nas naprawdę jest jakas wyspa cieplna, nawet jak w całej polsce śnieży, to tu potrafią być zimy z minimalną ilością śniegu.

Chociaż myślałam, ze coś jeszcze dopada i chociaż trochę zrobią sie zaspy,ale przystopowało.
Jednak i tak jest nieźle, bo lekko na minusie i nie topnieje

reklama
Do góry