reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Dzień doberek :-) w piękny biały, mroźny dzień:-)

Ja wstałam z połamanym kręgosłupem jak zwykle po nocy ale już puściło, nie wiem jak ja to robię że wyginam się jak tyczka leżąc na plecach :/ niekontrolowane niestety...

Poza tym zdrówko wróciło, szybka akcja i szybko odpuściło, ale dzisiejsze plany wyjazdu do Zielonej Góry na WOŚP niestety przepadły :-p

aaa właśnie puściłam Polsat Play a tam Imperium Disco Polo i tekst:

Trzęś tyłkiem, trzęś mała, jakbyś płonęła cała ....
wyłożyłam się na plecy ze śmiechu :szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dużo zdrówka kochane, oraz przyjemnej rodzinnej niedzieli wszystkim kwietnióweczkom :tak:

Witajcie:-) u mnie tez super śniegiem zasypalo ,ale niestety ze spaceru nici bo mąż chory:dry: no ja jUz sie nie mogę tego kwietnia doczekac:/ jeszcze kilka rzeczy zostało do kupienia:sorry2: Kobitki czy wasze malenstwa tez tak jak moje takie mało ruchliwe są? Bo mnie to martwi:no:

Dziewczyny witam w to piękne niedzielne południe.Ja się rozłożyłam, moja córcię czyści (chyba po wczorajszej pizzy) a czytając ze już niektóre lutówki a nawet marcówka się sypia to tylko czekać aż nas w marcu weźmie zamiast w kwietniu :)IZA876 ja tez mam takie wrażenie ze moje maleństwo się mniej rusza, tylko wieczorem daje czadu ale kiedyś w ogóle mało co się ruszało nawet wieczór i tez miałam pietra ale na następny dzień już było normalniePozdrawiam i życzę milej i tak słonecznej niedzieli jak u mnie :D

ladies- nie wywołujmy wilka z lasu, niech się najpierw uporają z porodami, styczniówki, potem lutówki, a my nie wcześniej niż marcu, a wierz mi, że nikt się o to tak nie modli jak ja, miłego dnia

hej hej brzuchatki..

Ale dzis piękne słoneczko zawitało:)Młody sobie drzemie wiec mam chwilkę;) M śpi po nocy ,jak wstanie zrobie mu placki ziemniaczane bo tylko to zostało z jedzenia :-D(czyt.ziemnianki) a tak to puchy w lodówce:-pMusze jechac na zakupy M zostanie z niuniem a ja sobie pojade troszke sie odprężyc jedyne co mi pozostało:sorry2:Chwilka spokoju:))))

Ja tez podczytuje styczniówki,lutówki,marcówki i tak sie zastanawiam ze nasza Dotkass powoli by mogla zaczac zakladac watek "na sygnale" czy cos takiego jednak juz blizej niz dalej wiec różnie to moze byc a troszke nie fajnie by było jakby sie jakies ważne infornmacje pogubiły na głownym....

Iza- ty sie nie martw ja ostatnio panikowalam na BB:-Da na drugi dzien Marcuś dał mi popalic:-Djuz mialam jechac na IP:tak:

też z Knurowa ;) ale chciałabym rodzić w Gliwicach :-)

ja pierwsse dziecko chciałam rodzic w pyskowicach - twardo..ale jak przyszło co do czego z paniki wylądowałam u nas w knurowie i nie żałuje :) teraz tez mysle o pyskowicach ale to tylko mysli tu mam na miejscu wiec zostaje u nas w knurowie a czemu nie chcesz tutatj? jakies uprzedzenia?

reklama
Hej brzuchatki ,
melduję, że żyję i wszystko ok ze mną i małym po naszych przygodach różnych :tak: Niestety kończy mi się semestr na uczelni i mam do napisania prace, kolokwia do zdania i egzaminy..a czasu zawsze mało :-( Podczytuję troszkę co u Was ale czas, żeby wrócić do regularnego czytania i pisania będę miała dopiero jak zdam to wszystko czyli za 2 tyg i wtedy będę mogła siedzieć i plotkować!

Trzymajcie się ciepło !

Do góry