reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
My juz po spacerku wrrrrr jak zimno:baffled:bylismy tylko 1h bo mrozik jest ale młody szczesliwy i to najwazniejsze jutro tez wyjdziemy na 1h:)

Kasiek-ja ostatnio mialam 100/50 heh i bylam po kawie:szok:..

Ladies- narazie mozesz szalec:) widocznie twój organizm potrzebuje słodkiego:-)Gorzej jak bedziesz miala ochote tak na słodkie jak bedziesz karmic piersia;):-D

witam kobitki
nie najlepiej sie czuje napewno przez brak ruchu i wychodzenia na powietrze ale siły ni mam i strasza grypami to leze w domu zauwazyłąm twardnienie brzucha u siebie zaczynam sie bac nie wiem czy to groźne czy nie wizyte mam w srode

Ostatnia edycja:
Jedna marcówka też urodziła w grudniu. Podglądam czasem co z nią i maleństwem. Ostatnie wieści były bardzo pozytywne.
Nie wiem czy pamiętacie jak pisałam o swoich ekscesach glukozowych.
No więc to co mi przesłali za pierwszym razem to nie moje wyniki a normy!!! Mój wynik, który otrzymałam parę dni później znacznie odbiega od norm. Po 2h po wypiciu 75g miałam 9,65 lub jak kto woli około 170. Więcej dowiem się w poniedziałek bo mam wizytę. Dietę eliminacyjną wprowadziłam od razu. Efekt tego taki, że cukier się wyrównał (mam glukometr w domu tata cukrzyk) a ja mam ekstra wku..wa o wszystko! Brak mi po prostu cukru.

reklama
ooo! a ja dzlis przegladam forum lutowych mam! z ciekawosci czy juz jakies dzieciatko jest na swiecie:)) no i teraz taka informacja!! jeszcze troche i nasze kwietniowe maluszki sie ''posypia'':))

Do góry