reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
witam,
u nas słoneczko świeci i pada ciągle śnieg :-D. Córcia odkąd wstała dopomina się iść na sanki a mnie podobnie jak niektóre z was chyba coś rozkłada i w dodatku mam strasznie niskie ciśnienie (90 na 60) :( i jak na razie leże sobie na łóżku a dziadek naprawia sanki Dorotce.

I ja pozdrawiam z łóżka i Wam życzę udanej zimowej soboty :-D
Ja czekam na M bo dziś z delegacji wraca.:tak:

Korzystajcie ile możecie z pogody i siły, a te które jak ja nie moga to cóż...łącze się w bólu i 3mamy się dalej w pozycji leżącej ;-)

P.s. Zostało mi 80 dni do porodu!!! :)

Czesc wam szukam od samego rana w internecie listy rzeczy potrzebnych do porodu do szpitala ...i nie moge znalezc a polozna mowila ze jest na stronie szpitala w knurowie a ja szukam i nic...

pozatym pare dni teu znalazłam meble do pokojumalej "za darmo" tak sie cieszyłam bo nie przelewa nam sie i co patrze wczopraj mebli niema.aaaaaaaaaaaa
potem patrze na ogloszenie lozeczka tez było "za darmo" i co tez juz go niema...

wiec za telefon i dzwonie do kolesia co mi rezewował komode z wanienka powiedzialam ze dzisiaj bedziemy bo jeszcze ta komoda mi przepadnie.

Mały cos mało dzisiaj buszuje, mnie kaszel jakis dziwny złapał i katar ale ogólnie czuje sie ok, własnie ratuje sie kawką...potem jedziemy na obiadek i po komode :)

czesc dziewczyny!!! my wlasnie po znanej i malo lubianej grypie zoladkowej.. ktora nas przyatakowala..:(( jeszcze dosc niedobrze sie czuje... ale niestety trzeba dojsc do siebie..
pozatym wszystko okej:) dzidzius w brzuszku bryka tak ze az boli..:)

aisakno bo jak jest cos zadarmo czy za bardzo niska cene to ludzie to kupuja w pierwszych minutach po pojawieniu sie ogloszenia...:p trzeba sie spieszyc i zagladac co chwile

phelania zazdroszcze tego sniegu wypadu na sanki..! u nas tak cieplo bez sniegu..synek nawet nie wie co to jazda na sankach:D! moze za rok spadnie snieg??..oby
!

anila
zdrowka dla ciebie!!!

alex2zdrowie przedewszystkim!!! zdrowka dla ciebie !!:))

nef widocznie twoj M przemyslal sprawe i ten domek mu sie odwidzial..:)

kasiek23
oby cisnienie sie unormowalo!:)

Ella
juz 80 dni!!gratuluje! szybko zleci.. jestesmy na tym samym etapie ciazy wiec i mi zostalo 80 dni:D hehe

madan zdrowka, zdrowka duzo zdrowka dla ciebie!

tiramisu ja mam wystajacy pepek:) i mam bardzo gleboko schowany przed ciaza.takze to chyba nie od tego zalezy a od ulozenia dziecka,macicy itp...

mój pępek się spłyca ale wciąż jest...

rozłożyło mnie na amen... a we wtorek miałam szkolenie prowadzić... zła jestem... ale podnosi mi się temperatura i czuję się coraz gorzej... do tego od kaszlu brzuch się napina i pobolewa... wrrr....

za to moi panowie staneli na wysokości zadania i zrobili pyszny obiad który w siebie wmusiłam...

u nas śnieg wciąż prószy-pięknie jest za oknem... chłopaki idą na sanki jutro a ja nie mogę :no:

chyba pozostaje mi tylko życzyć wszsytkim dużo zdrowia! :-D

reklama
ja tez sie zle czuje ciagle... zrobilam lekki obiad ale praktycznie nic nie tknelam...:( jedynie te chlebki chrupiace z ziaren mi podchodza ..:popelnilam blad i zjadlam snikersa..cholera to nie byl dobry pomysl:p

Do góry