reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

To jest dziwne bo Seba miał zęba jako 7-miesięczne bobo ale zaczął chodzi jak miał 16 miesięcy.. nie raczkował tylko skakał i tu jest różnica bo Mila raczkuje i myślę że szybciej zacznie chodzić bo jak stoi przy tapczanie to pydki już do chodzenia podnosi..

Laski żal ale jak się nie ma co się lubi.. a może teraz chce się wykazać że na premię zasługuje :-)

reklama
Tysi tez gratuluje!

O mamo, moje dziecko chyba wcale nie zamierza zasnac! Probowalam ja uspic,a ona najadla sie i zaczela fikac. Teraz polozylam ja w lozeczku,to juz stoi i kwiczy. Ale jak wyjde z pokoju, to jest placz. Ale nie ma co sie dxiwic,bo o 17 doiero wstala. Niestety nie zaesze sie ja da przetrzymac.

Aneczka, ciesz siw, przynajmniej Cie nie gryzie :-) a tak serio, to spokojnie, ma jeszvze czas.
Cucu, bo zabki Gaby sa bardzo unikatowe. Chyba jako jedyna ma w takich miejscach :-)

no szkoda jej szkoda, ale mus to mus
pewnie, że się stara, żeby wypracować premię za styczeń, a jest barrrrrrrrdzo ciężko :confused:
i powiem Wam, że mi na jej miejscu by się chyba nie chciało, pewnie straciłabym motywację... a ona od razu po tej rozmowie i tak dzwoniła do klientów :-) ma u mnie "+" za zaangażowanie ;-)
boliwia a za co gratki dla Tysi? ;-)

Boliwia, Tysia Mitaginki jeszcze tak miała, ale już jej jedynki górne wyrosły. Śmiesznie to u Gaby wygląda, szczególnie jak na plecach leży i się śmieje, np jak ją przewijam to wygląda jak taki mały wampirek, bo już sporo tych dwójek górnych wystaje :)

Mitaginka-zabkow, ale widze,ze za pozno chyba ;-)
Cucu tak,ale chyba zadne dziecko nie mialo najpierw 4 zabkow na dole ;-)

A Oliwka jeszcze kupe walnela i zasypia przy cycu

Mitaginka, jak już jej zawiążę to tak jakby ich nie czuła i o nich zapomniała :) Najczęściej ma na czubku głowy kucyka, bo jej w oczy wchodzą włoski. Albo spineczkę. Tylko spineczek jeszcze nie kupiłam ładnych i przypinam jej moją czarną :p Ale lubi bardzo jak jej wpinam spinkę, bo z wiązaniem kucyka to ciężko czasem. Ucieka mi wtedy i ja ją czasem przez to pociągnę za włosy.

jak ja bym chciała już spinkę wpiąć.. a tu ni ma w co :szok: ale czasami zakładam jej opaski bo mam 2 przecudne..

boliwia - mam nadzieję, że mała już śpi i masz wolne na bb

reklama
Do góry