reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

„A słowo stało się ciałem i zamieszkało wśród nas.
I oglądaliśmy Jego chwałę, chwałę, jaką Jednorodzony
otrzymuje od Ojca, pełen łaski i prawdy”
Ewangelia Jana 1,14​

To pierwsze święta spędzane z naszymi kochanymi, wyczekiwanymi dziećmi. Rok temu w dwupaku a teraz z:

a pełzającymi

b kroczącymi

c siedzącymi

d wszystkie z powyższych

e inaczej nie sklasyfikowane

maluchami. Czas leci i doceniajmy co mamy!

Życzę Wam kochane kwietniówki spokoju, miłości i radości. I nie tylko przez święta. Oby wszystko co zjemy się pięknie strawiło i dzieciom karmionym cycem nie zaszkodziło.

reklama
Witamy i my
Kochane cioteczki wesołych radosnych świąt. bez kłótni z mężami i teściowymi!!!

u mnie juz polowa choinki rozebrana przez koty tj 1 kota ( bo drugiego wywaliłam z pokoju) i dziecko!!!
no wiedziałam ze tak będzie ale tak szybko?????
radocha z choinki nie ziemska, ciągły śmiech i takie krzyki podniecające.
Aneczka- ja też nic nie robie, wigilia u rodziców pierwszy dzień świąt u teściów więc po co mam cos robić??? tylko sałatkę zrobimy tj mąz zrobi ale to już jutro nawet :):)

Nati – no nieźle.. ja myślałam że to dzieci będą ściągać bąbki ale koty?? dobre :-) no i że mąż robi sałatkę – fiu fiu ja mam nadzieję, że teściowa da nam sałatkę i coś jeszcze na śniadania. W pierwsze święto pewnie na stary rynek na spacer pojedziemy (jest "żywa" szopka i super plac zabaw) po wyżerce ale nie łudzę się że spalę nadprogramowe kalorie..

mój małz gotuje i to bardzo dobrze i nawet lubi mówi że w kuchni odpoczywa :)
wczoraj jak choinkę ubierałyśmy to proszę go aby lampki wieszał a on ze nie umie bo on w święta to w kuchni zawsze był a choinkę tata ubierał hahahaha
fajna taka żywa szopka muszę poszukać może i u nas gdzieś jest.
kot zawsze mi rozbierały choinkę to w końcu drzewo na które trzeba wskoczyć i pobawić światełkami itp.

u nas +4, mała sie obudzi to na spacerek lecimy :):)
no tak chwała dla teściowej :-D:-D albo dla teścia który "uciekał" w kuchnie aby żony nie słuchać. ważne że Marka nauczyli gotować ja go trochę przeszkoliłam na swoją ostrą ale bez soli i tłuszczu kuchnie i jest już super

Dziewczyny, tak czytam te życzenia i aż się popłakałam. Rok temu głaskałyśmy jeszcze brzuszki, a dzisiaj jest pierwsza Wigilia naszych Maluszków! To jest po prostu piękne!

Życzę Wam pięknych, magicznych świąt,
Dużo spokoju, ciepła rodzinnego
oraz tego,
żeby te święta na zawsze zapadły nam w pamięć!

reklama
U nas też juz po wigilii i dodam że była udana... Prezenty zaskakujące... A Natalka zadowolona i jeszcze nie śpi :szok: i bawi się uczoną słuchaweczką :-) Pozdrawiam i życzę mile spędzonych chwil z rodzinką... Ja też wspominałam dziś brzuszkowe zeszłoroczne święta :-D papa:-p

Do góry