reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

ja też pozdrawiam świątecznie i życzę wszystkiego co najlepsze na czas Bożego Narodzenia i w Nowym Roku :-D
Niech Wam dzieciaczki zdrowo i pięknie rosną i niech dają spać w nocy a łobuzują w dzień ;-)
Wszystkiego dobrego!

Mitaginka - musiałam przeoczyć dlaczego chcą m.in. Ciebie pociągnąć do odpowiedzialności i co się stało z wpłatomatem, ale mam nadzieję że uda się skutecznie odwołać - trzymam kciuki :-)

reklama
hej, babeczki. zrobilam mala przerwe w sprzataniu (plan wyrobiony poki co) i musialam do Was zajrzec, od daaaawna mnie tu nie bylo. nie wiem nawet, co piszecie.. poczytam po swietach ;-)

chcialam Wam tez zyczyc CUDOWNYCH ŚWIĄT :-) PEŁNYCH MIŁOŚCI, SPOKOJU, RODZINNEGO SZCZĘŚCIA...

Buziaki Gwiazdkowe od zalatanej BB ciotki w każde czółko składam, szczególnie te maleńkie :)))

ale o co Mitaginka? kopnij go w zad i powiedz,że pokłócić się można po świętach, szkoda piewszych wspólnych świąt:) buziak, wygadaj mi sie tu szybko!

ja mam w***** na sąsiadów, na szczęście już 22 to jak coś wiem,gdzie zadzwonie, najpierw jak stado bydła, no dobra , teraz odśpiewali na cały blok sto lat, wszelkie gwiazdki pomyślnosci itp, nie cierpie ich, są starsi ode mnie a jak nastolatki się zachowują, jeszcze ktoś im zwróci uwagę to z ryjem, wiec nie będę ,jak coś po prostu zadzwonie albo dam im Natkę ,niech się zajmą dzieckiem, które budzi każdy wybuch śmeichu na maksa

dziś dzionek udany nawet, 2 ciasta upieczone , bigosik, mięska, farsz na paszteciki, wieczorkeim poprasowałam , jutro lekkie ogarnięcie, paszteciki, no i spacer jak co dzień, Natka wolnego nie da;) tzn da,ale w domu będzie spała 15 min, a na spacerze ponad godzinę:)
choinka ślicznie na mnie patrzy, i co z tego,że nie będziemy mieli przez ten czas telewizora;)
jejku w zeszłym roku tak się cieszyłam,ze z brzuszkiem mogę paradować wśród rodziny na święta:D

eywa ech..., na Wigilię jedziemy do moich rodziców 150 km od nas i M. umówił sie z rodzicami, że do nich przyjdziemy na obiad w pierwszy dzień świąt...wkurzyłam się i powiedziałam, że nie ma szans. On swoją matkę widzi codziennie, ojca co najmniej raz w tygodniu, a ja moich raz na miesiąc. Wkurzyłam się tylko. Przecież możemy teściów zobaczyć w drugi dzień i nic się nie stanie...

kurcze, na pewno da się to odkręcić, przełożyć, przecież to bez sensu gnać w niedziele z samego rana z powrotem, cierpliwości do meża kochana :* może pojmie!

Dziewczynki jestem dziś urobiona wiec wpadam tylko życzyć Wam:
Cudownych i niezapomnianych pierwszych wspólnych świąt z maluszkami :)
spełnienia najskrytszych marzeń i masę radości z nowych osiągnięć szkrabków :-)
Paulina, Krzysiek i Adi

reklama
Nati – gratuluję kolejnych ząbków

eywa – no parskłam śmiechem jak dzień przed wigilia ktoś śpiwea Sto lat o Niech im gwiazdka.. wiem, że Tobie do śmiechu nie było ale ja się prawie olała..

mitaginka – popieram i niech małżon da się Twoim rodzicom Wami nacieszyć

ponieważ spędzam święta u teściowej - kucharki przypominam - nie robię absolutnie nic do żarcia co mnie mega cieszy!!

Wczoraj w pracy byłyśmy do 11 a potem z kumpelą pojechałam na fajny rynek gdzie ona robi zakupy a przy którym ja 3 lata mieszkałam i kupiłam sobie 2 pracy spodni!! Ponieważ nie mieszczę się w nic sprzed ciąży a brak mi było spodni kupiłam sobie śliczne 2 pary:-)!! W takich sklepikach to tylko dla anorektyczek spodnie są i biodrówki co u mnie odpada a jednak wynalazła mi kumpela super spodenki. Taki prezencik sobie zrobiłam. Pojechałam sobie jeszcze do marketu po małe zakupy – nieco jedzonka i prezent dla chrześniaczki. Potem byłam z minią na spacerze. Ale z nią wymiękam.. czekam już na tego zęba bo nie wytrzymam.. non stop apap na głowę biorę.. w nocy spadła mi z tapczana :szok: śpię z nią sama a łóżko przy ścianie i jest luka między ścianą i łóżkiem i spadła... ryczane niezłe.. tradycyjnie na godzinę się obudziła i dym.. teraz nadrabia bo grzecznie się bawi. Ja obmyślam plan na dziś – jadę na cmentarz, kupię mandarynki bo tego mi brakuje, kąpanko, ubieranko i do teściów. Młody już rano leciał chatę całą oglądać czy czasami gwiazdor już mu prezentu nie przyniósł. Cały czas gada o jakiś 2 rzeczach którym nazwy nawet nie umiem powtórzyć bo na bank je dostanie – ponieważ miał inne plany wcześniej akurat tych rzeczy mu czerwony nie przyniesie i pewnie załamka będzie

P.S. Wczoraj kupiłam 1,5 kg cukierasów czekoladowych m.in. moje ulubione michałki białe i już 1/3 zjedzona..

Do góry