reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

No i ja się melduję powigilijnie, generalnie wspomnienie wieczora będzie milutkie, mimo,że jestem bardzo zmęczona fizycznie i psychicznie, moje dziecko strajkuje, przez cały dzień nie chce jeść nic oprócz cycka, a jak nie chce tak też zrobi, więc nie jadła nic...ale była głodna, więc cały dzień płaczu, wiszenia na cyckach, moze cholerny ząb? bo już nie wiem, ostatnio w ogóle wielu rzeczy nie je, które jadła,ale dziś to przesada....
w każdym razie wrociła zmęczona do domu ok 20 i jak się zajęła otwieraniem przentów(Mikołaj zostawił kurde jak nas nie było, wredny;)) to się rozbawiła na godzinkę:) w sumie najbardziej od teściów prezent przypadł do gustu FISHER PRICE - MAGICZNY PARK ROZRYWKI - NOWOŚĆ !!! (2000915741) - Aukcje internetowe Allegro tylko pewnie szybko się znudzi,ale na razie zadowolona;)no i ogólnie nie bała się ludzi, tylko głód ją męczył, no ale to wiadomo...
ja umaczam usta w winku i jest milusio:)
udanych świąt wam życzę:)

reklama
Witam się i ja!

Najpierw,nim cokolwiek innego napiszę życzę Wam spokoju,radości z najdrobniejszych rzeczy,pojednania i miłości na te święta i pozostały czas!!!!!

nie było mnie parę dni-wina naszego routera,szaleje ostatnio i ciągle trzeba go resetować.
Wigilia minęła nam cudownie,dzieci szczęśliwe i zadowolone z prezentów,choinka wzbudziła u nich mega uśmiechy a u nas...łezkę w oku na ten widok;-)

Jutro po południu odwiedzają nas teściowie,a w drugi dzień-jesteśmy u mojej mamy.No to jeszcze raz: wesołych świąt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak mijają Wam święta?
nam na obżarstwie, ale bylismy też dzisiaj na spacerku :-)
ciepło, 13 stopni i trochę wiatru ale bardzo przyjemnie :-)
widać, że tu wszyscy w domach siedzą, bo wszędzie pustki...

Nati byłaś u teściów?;-)

baby- właśnie wróciliśmy od teściów :-), moja teściowa super no :szok:, ciągle powtarzała mojemu m jaka ma ładną, fajną, inteligętną i cierpliwa żone. i że taka pogodna i usmiechnięta, no szok po prostu
no więc już w domku, wczoraj wigilia u rodziców i chwile byliśmy u teściów. u rodziców miło jak zawsze :-)\
Asia dostała kosz na zabawki dzisiaj wsadziłam wszystkie zabawki do tego kosza a ona go traktuje jak pchacz i się śmiejemy że zabiera zabawki i się wyprowadza bo ciągle z nimi do drzwi wejściowych dojeżdża

To i ja napiszę:

Spokojnych i szczęśliwych Świąt :)

Wrócilismy od mocih rodzicow dzisiaj wieczorem, a co!
;-)
Do teściów idziemy jutro na obiad.
Tysia zniosła jadę ok, w obie strony ją mocno przetrzymaliśmy bez snu i w obie strony spała.
Na Wigilii była grzeczna i nie płakała, mimo że duuuużo osób :tak:
Dostała fajne pluszowe klocki i slicznego małego misia, żeby z nia spał :tak: i nawet nockę calkiem fajnie przespła :-) może brzeskie powietrze tak na nią podziałało :-D

Miłego wieczoru!

Witam :-)
Wpadłam zajrzeć, co u Was :-)
Widzę, że wszędzie to samo- laba i obżarstwo :-D Ja co prawda oprócz opłatka nie zjadłam żadnej potrawy wigilijnej, ale w sumie nie było mi tak ciężko, jak myślałam :tak:
U nas święta mijają miło i spokojnie :-) Moje dziecko jak zawsze w gościach jest grzeczne ;-)Mimo, że kolejny ząbek powoli się szykuje :szok: Ale myślę, że to jeszcze trochę potrwa.
Oliwka dostała piękne zabawki :-) Ale póki co na nowe jest obrażona i bawi się tylko starymi ;-)Chyba za dużo wrażeń jak na 2 dni. Bardzo podobają jej się dekoracje. Jak oprowadzam ją po pokoju, to przy każdym świątecznym stroiku pięknie się uśmiecha. Dużo bawi się sama, nie pozwalam za bardzo na noszenie, więc kto chce, siada koło niej na kocyku i się z nią bawi.
Trochę jestem zła, bo nawalił nam aparat, więc zdjęcia z pierwszych świąt Oliwki byle jakie, robione komórką :-(No ale inni mają większe problemy, grunt, że wszyscy jesteśmy zdrowi i w tym samym składzie co rok temu plus jeden- mogliśmy spędzać święta:-)
Nati, nie mogę, ale się uśmiałam z Asiuni :-D Ona jest niemożliwa!
Mitaginka, super, że Tysia się spisała :-)

Te święta mnie jakoś tak zachwycają... Jest inaczej niż zwykle. Jakoś jeszcze bardziej niż zwykle jestem szczęśliwa, że mamy Oliwkę, że mamy siebie... Wciąż nie mogę uwierzyć, że jeszcze rok temu była we mnie i podczas pasterki przyjemnie kopała mnie w brzuszek. Dziecko to prawdziwy cud!

Miłego II Święta Kwietnióweczki :-) Przesyłam świąteczne buziaki :-)

Boliwia Ja też właśnie sobie dzisiaj myslałam jak to było rok temu, jakie to cudowne i jak do tej pory nie mogę uwierzyc czasem, ze jeden moment wystarczył, żeby zmienić bezpowrotnie całe nasze życie... na nowe, lepsze i pełniejsze :) z naszym Adim :)

Nam też miło mijają te świąteczne dni :) wczoraj i dzisiaj po uśpieniu Adiego gralismy w karty :-Dtaki relaksik mały :) Adi stawia coraz więcej samodzielnych kroczków ale jakos nie mogę go złapać na kamerce :zawstydzona/y: za to wychodzi nam górna prawa dwójka, wydaje mi sie że dzisiaj albo jutro sie przebije a druga też w natarciu, więc jest ciężko ale dajemy radę :) zwłaszcza Adi :tak:

reklama
ja tez na chwilke co sie dwoje i troje bo malz w pracy:((( a mala marudna byla dzis strasznie

chcialam wam zyczyc;

WSZYSTKIM WAM ZYCZE MARZEN O KTORE WARTO WALCZYC , RADOSCI KTORYMI WARTO SIE DZIELIC, ,SZCZERYCH PRZYJAZNI KTORE NIE ZMARNUJA NASZEGO KROTKIEGO DANEGO TU CZASY NA ZIEMI I NADZIEI BEZ KTOREJ NIE DA SIE ZYC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szczesliwych i magicznych chwil nie tylko od swieta moje drogie!

Do góry