No i ja się melduję powigilijnie, generalnie wspomnienie wieczora będzie milutkie, mimo,że jestem bardzo zmęczona fizycznie i psychicznie, moje dziecko strajkuje, przez cały dzień nie chce jeść nic oprócz cycka, a jak nie chce tak też zrobi, więc nie jadła nic...ale była głodna, więc cały dzień płaczu, wiszenia na cyckach, moze cholerny ząb? bo już nie wiem, ostatnio w ogóle wielu rzeczy nie je, które jadła,ale dziś to przesada....
w każdym razie wrociła zmęczona do domu ok 20 i jak się zajęła otwieraniem przentów(Mikołaj zostawił kurde jak nas nie było, wredny) to się rozbawiła na godzinkę w sumie najbardziej od teściów prezent przypadł do gustu FISHER PRICE - MAGICZNY PARK ROZRYWKI - NOWOŚĆ !!! (2000915741) - Aukcje internetowe Allegro tylko pewnie szybko się znudzi,ale na razie zadowolonano i ogólnie nie bała się ludzi, tylko głód ją męczył, no ale to wiadomo...
ja umaczam usta w winku i jest milusio
udanych świąt wam życzę
w każdym razie wrociła zmęczona do domu ok 20 i jak się zajęła otwieraniem przentów(Mikołaj zostawił kurde jak nas nie było, wredny) to się rozbawiła na godzinkę w sumie najbardziej od teściów prezent przypadł do gustu FISHER PRICE - MAGICZNY PARK ROZRYWKI - NOWOŚĆ !!! (2000915741) - Aukcje internetowe Allegro tylko pewnie szybko się znudzi,ale na razie zadowolonano i ogólnie nie bała się ludzi, tylko głód ją męczył, no ale to wiadomo...
ja umaczam usta w winku i jest milusio
udanych świąt wam życzę