reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hej kobiety.

Przepraszam was najmocniej za moje zaniedbanie, Liwia absorbuje mnie maksymalnie i cierpie na brak casu. Przeleialam po łebkach i widze pierwsze słówka!!! Gratulacje!!! U nas jest jakies "da" "ta" "dzie" i inne ale bez ładu i składu za to wleźć chciałaby psu pod kitke i wciąż musze mieć ją na oku, oto przykład dla tych co FB nie widziały, bo pogubiłam się już nawet kto jest na FB a kto nie
MOV02873 - YouTube

baby ratuluje zębolka. Ty jeszcze w PL czy tutaj?

super :) podobnie jak Adi :)
juz tutaj jestem :)
przyleciałam 26.10 :)

reklama
lilou, zupa dyniowa - mega latwizna, przepis na kulinariach ;-)

dzieki za ochy i achy nad menu, wszystko poszlo, nawet ciasta jjuz nie ma ;-) no jeden kawalek na jutro do pracy dla D i koniec :-D no ale rodzicow zaprosilam, to mial kto jesc. bylo pycha ;-)

ducha
, thx, to ty kochana jestes, ze to mowisz :-) :*

baby,
graty zabkowe :-)

cucu, jankesowa, mamusiaDorusia
, i inne, ktore maja kumate dzieciaczki - no jestem w SZOKU - moj gulon straszny, nic nie umie :-D chyba musze zaczac uczyc!!!! bo fakt, ze olalam temat, nic nie cwiczylam, od niechcenia papa czasem i kosi kosi, ale doslownie na palcach jednej reki ;-) super!!!

lilou a Ty z Poznania?? aaaaaaa ale beka :-D:-D haha zalatwisz mi prace to wracam na stale :-D haha ale serio co do mieszkania to naprawde moglabym je wynajac na wakacje? Juz do ciebie pisze na pw zaraz :tak:

aneczkaaa o 23:00. Teraz np. siedzę nad prezentacją na czwartkowe zebranie oddziału. A jutro mam zebranie liderów z szefową. No i kątem oka łypię na M jak miłość :-D
a co czekasz na smierc Hanki czy juz umarla? Bo przeciez smierc po zdezeniu z kartonami musi byc naprawde krwawa i tragiczna i szok wogole ze w TV to puszcza, powinni po 22giej :-D haha

o mamo, nie śpię całkiem od 2 godzin, a praktycznie całą noc mała stęka, jęczy, poszła spać o 22, a o 3 już wybudzona całkiem:( nie wiem jak jutro funkcjonować (w sensie dzisiaj) bedziemy, bo ona po 5 godz snu bawi się zabawkami w moim łóżku, każda próba usypiania kończy się histeria, no ale obudziły ją ząbki chyba, syrop dostała i spokojniejsza(o ile nie chce jej klasc spać;) )

Eywa współczuję, polecam mocną kawę, albo zostaw ją niech się bawi a Ty śpij ;-)
Adi zwykle pobudka ok. 6-7 i tak też dzisiaj:tak: więc nieźle

Nati zmień sobie suwaczek ząbkowy bo o ile dobrze pamiętam to macie już 6 zęboli :-)

Dzien Doberek :-)

u nas Madi tradycyjnie obudzil sie o 6.15 i wstalam z zamiarem dania mu tej wody zamiast mleka, ale nie chcial pic. To przygotowalam mu mleko i wypil cale 100ml:happy: no i poszedl spac dalej i jeszcze spi;-) niestety ja pospac nie moge bo starszak juz obudzony:-D ehhh zaraz pewnie obudzi tymi wrzaskami najmlodszego i nici z porannego bb ;-)

witam:-)
u nas pobudka tradycyjnie ok 6ej ale wyjatkowo dal sobie przebrac kupe zjadl i spal do 8 :szok:
ja sie wkurzam bo nie dzwonia z mnowej agencji wynajmu kiedy podpisujemy umowe a stara naciska zeby im podac date wyprowadzki...jak ja nie lubie nie wiedziec co jak i kiedy...
ale kumate wasze maluchy gratuluje..maly jest z wszystkim do tylu ale nie martwie sie nadrobi :-) ostatnio glowna atrakcja to robienie grrr i ciagniecie mamy za wlosy :-D
Eywa wspolczuje nocki ja jak jestem niewyspana to wogole nie funkcjonuje:zawstydzona/y:
Baby gratulacje zabka :tak:
Asiunia uswiadom mnie w temacie Hanki i kartonow bo nie wiem o co chodzi :-D
Mitaginka mam nadzieje ze pech w pracy juz wyczerpany i teraz tylko same sukcesy :-)

reklama
jola-nieźle Liwia sobie poczyna;-)

baby-no wreszcie ząbek,gratki!!!

mitaginko-jak pech to pech,oby już teraz było dobrze:tak:

eywa-kobieto,jak Ty w ogóle funkcjonujesz w ciągu dnia po takich nocach???Może Natalka da wreszcie i sobie i mamie pospać...;-)

wilmek-jaka pogoda???Mroźno znowu???

aenye-urosły skrzydełka po tych ochach i achach,co;-) Ja też uwielbiam pichcić,ale....chciałabym mieć taką duuuuużą kuchnię,żeby była moim królestwem.A tak mam małą i wąską...no ale dobra,nie narzekam:-)

aneczkaaa-jak córcia?Gluty dalej są i kaszel też???

Mam jakieś złe przeczucia,normalnie czuję po kościach,że coś się złego stanie... Oby się nie sprawdziło:no:
Dni tak uciekają przez palce,już niedługo Mikołaj,święta... Dziś zmykamy na zakupy,do dzieci przyjdzie moja mamcia kochana-kurcze,jak ja chciałabym mieć dla swoich wnuków tyle ciepła i cierpliwości,co ona!Serio dziewczyny,może wyda się to śmieszne,ale nie znam takiej drugiej... Po śmierci Taty dopiero-tak naprawdę się do siebie zbliżyłyśmy,a moje dzieci,porody,dom,rodzina-jeszcze bardziej tę miłość w nas pogłębiają:tak:

Do góry