reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

My mamy 76 cm :)
u nas chyba lada moment tez szpital... mayl mial tylko katar i ja a teraz ja mam kaszel ze oczy mi z orbit wylaza wiec pewnie lada moment i maly bedzie chory yhhh.....
zmierzylam 78-79cm :D

Ostatnia edycja:
reklama
nie, no normalnie malego zmierze jeszcze raz, co wy macie za wielkoludy!!!

ducha, no wlasnie tak zrobie. jutro umyje i uczesze po swojemu, a jak nie bedzie dobrze to pojde i poprawic kaze. ale nie temu samemu, bo on widocznie nie umie :no: a kaszki daje z butli, wiec sa sila rzeczy rozcienczone i nie tak slodkie. ale mi tam sie nie wydaja slodkie za bardzo nawet z miseczki ;-) hehe

ide zupke pozrec, zrobilam pyszny krem z warzyw :-) mniaaami. a na sniadanie dwie slodkie bulki drozdzowe, no jacie, jaka pychota!!!

ducha zdrówka dla Tymka Sto lat z okazji pół roczku :)

ja daje przewaznie zwykła kaszkę i dodaje owoc, ale też na szybciocha te owocowe gotowe:)

aenye a może idź do całkiem innego salonu żeby poprawili jak bedziesz się źle czuć po ułożeniu po swojemu

Dzień dobry :)

Aenye specjalnie weszłam na FB i oglądnęłam sobie Ciebie :) wyglądasz super, naprawdę podoba mi sie Twoja fryzurka więc sie nie przejmuj :) co do chłopaków, wcale Ci sie nie dziwię, ja przy moim jednym maruderze dostaję czasem nerwa strasznego, a co dopiero ty przy 3, każda mama ma prawo do tego, zeby sie czasem wkurzyć na to wszystko bo nie mamy nerwów ze stali, a Ty jesteś super mamą i to jest najważniejsze :)

Mitaginko zgadzam się z dziewczynami, skoro juz oddałaś Tysię pod jej opiekę to musisz mieć do niej zaufanie, bo inaczej bedziecie obie traktować Tysię jak kartę przetargową, co do smoczka to się zgadzam, tak nie powinna robić i M musi z nią pogadać ale co do jedzenia moze faktycznie nie chciała jeść, czasem każdy ma taki dzień, a Tysia nie da sie zagłodzic przeciez bo bedzie się domagaś swego :) trzymam kciuki, żebyście się jakoś dogadały :)

Dranissimo Adi tez jest krótszy niż większość dzieciaczków tutaj (ok. 67-68cm) a wazy sobie nieźle, ale odkąd zaczął raczkować to tak jakoś wysmuklał, więc się nie przejmuj :) niektóre dzieciaczki sa na poczatku pulpecikami słodkimi i potem z tego wyrastają :)

Adi wstał mi dzisiaj z kaszlem :confused: nie wiem czy to jakieś choróbsko bo w sumie nic więcej mu nie jest, ani katar, ani temp. za to od kilku dni jest okropnie marudny i zrzędliwy, może to ząbki? już sama nie wiem...

witam :-)
dawno mnie nie bylo bo trzy swiaty z tym domem...jednak sie przeprowadzamy (Hatorska - wypisalam za i przeciw ;-) ) do domu do remontu miesiac przed swietami bedzie fajnie nie ma co :-D
co do tesciowych moja jest ok ale czasami potrafi mnie wkurzyc ale nie obraza sie jak jej powiem ze mi sie nie podoba to co mowi czy robi i vice versa..kilka dni temu np powiedziala ze moze jak potrzebujemy pieniedzy na remont to wrocilabym wczesniej do pracy...jak to do pracy??? i co mam moje polroczniaka zostawic jak nie musze?? o nie nie :no:
aenye wspolczuje historii z apteka ale opisalas tak fajnie ze sie usmialam..moze scenariusze powinnas pisac :-D
baby moze suche powietrze i dlatego Adi pokasluje?
ducha sto lat dla Tymka :-) ja robie kleik ryzowy i dodaje owocka lub cos innego..ostatnio dalam dynie i smakowalo ;-)

Wilmek na jedno na pewno nie mozna tutaj narzekac, na suche powietrze :-D (chociaż na razie to na nic nie narzekam) ciągle pada i wszedzie jest wilgoć w powietrzu :) więc tym sie akurat nie martwię, a co do ząbków to mogłyby wreszcie wyjść jeśli to one:baffled:

reklama
[h=6]przegłodziłam dziecko tzn jadła o 10 do spania następnie o 12 kilka łyków o 14 dosłownie 3 łyki i dopiero o 16 dostała:
miseczkę gotowanego dorsza z ziemniakami
pól słoiczka risotto z brokułami i królikiem
pół słoiczka zupki
i jeszcze 3 łyki cyca :)
[/h]

Do góry