Dzień dobry
Aenye specjalnie weszłam na FB i oglądnęłam sobie Ciebie
wyglądasz super, naprawdę podoba mi sie Twoja fryzurka więc sie nie przejmuj
co do chłopaków, wcale Ci sie nie dziwię, ja przy moim jednym maruderze dostaję czasem nerwa strasznego, a co dopiero ty przy 3, każda mama ma prawo do tego, zeby sie czasem wkurzyć na to wszystko bo nie mamy nerwów ze stali, a Ty jesteś super mamą i to jest najważniejsze
Mitaginko zgadzam się z dziewczynami, skoro juz oddałaś Tysię pod jej opiekę to musisz mieć do niej zaufanie, bo inaczej bedziecie obie traktować Tysię jak kartę przetargową, co do smoczka to się zgadzam, tak nie powinna robić i M musi z nią pogadać ale co do jedzenia moze faktycznie nie chciała jeść, czasem każdy ma taki dzień, a Tysia nie da sie zagłodzic przeciez bo bedzie się domagaś swego
trzymam kciuki, żebyście się jakoś dogadały
Dranissimo Adi tez jest krótszy niż większość dzieciaczków tutaj (ok. 67-68cm) a wazy sobie nieźle, ale odkąd zaczął raczkować to tak jakoś wysmuklał, więc się nie przejmuj
niektóre dzieciaczki sa na poczatku pulpecikami słodkimi i potem z tego wyrastają
Adi wstał mi dzisiaj z kaszlem
nie wiem czy to jakieś choróbsko bo w sumie nic więcej mu nie jest, ani katar, ani temp. za to od kilku dni jest okropnie marudny i zrzędliwy, może to ząbki? już sama nie wiem...