reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

aneczkaaa dzielna jesteś! ja to w ogóle się czuję, jakbym szła do całkiem nowej pracy: nowa szefowa, nowy oddział, nowi pracownicy...
ja dzisiaj po tych 2 h na pazurkach już tęskniłam za Misią, a co dopiero w pracy :-(

reklama
Aneczka- gratuluje przezycia, jezu dziewczyny współczuje wracania do pracy, ja nie jestem w stanie do sklepu wyjść, wychodze dla dobra małej do tego sklepu na max pół godziny ale mam zawsze najczarniejsze myśli

edoes- witaj!

Morgaine – ja dałam radę z pracą to Ty też dasz!! A teściowa dalej chętna na kilka dni pomocy nad Niką??

mitaginka – super że pazurki piękne i teściowa też dała rada.. rewelka. A sny masz powalające – pisz codziennie co Ci się śni co?? Ja nawet takiej wyobraźni nie mam..

Ja jakoś tak się wciągnęłam w pracy że nie myślałam o Milce.. jak dzwoniłam do domu jedynie serce bolało.. ludziom pokazywałam foty i zleciało. Kryzys na bank przyjdzie.. w przyszłym tygodniu znowu na kilka godzin żłobek i będzie gorzej. I też czuję się jakbym nowa przyszła i ktoś mi opowiadał jak kiedyś w tej pracy było – produkty nowe, pół zespołu nowego (rotacja pracowników), nowe ceny. Nie nakręcaj się negatywnie – musisz wrócić to wrócisz i będzie ok. a może będzie miłe zaskoczenie i z placówki i z ludzi – tego serdecznie życzę

aneczka, dzielna dziewczyno :* pewnie z dnia na dzień będzie coraz łatwiej w pracy bez Malutkiej.

mitaginka, zazdroszczę pazurków ;) ja się nie mogę zebrać nigdy, żeby swoje pomalować a jak już pomaluję to potem nie mam siły zmywać;P Poza tym wytrzymują dzień, dwa bo po zmywaniu sterty naczyń lakier odpryskuje. Może kosmetyczka by mi jakimś super trwałym zrobiła. Jak się będę na jakieś wielkie wyjście szykować to sobie strzelę pazurki, a co ;) Natchnęłaś mnie.

M. dzisiaj pojechał. Gaba akurat płakała i aż ja się popłakałam, że zostaję z rozdrażnioną Gabą. Na szczęście po drzemce jej przeszło. Wykąpałam ją, piżamkę założyłam i położyłam spać. Godzinę zasypiała, bo przecież ostatnio zamiast spać to ćwiczy stanie przy szczebelkach, ale w końcu się poddałam i ją na rękach ululałam.
Kurcze, tęsknię za M, dla nas straszna jest taka rozłąka. Jesteśmy bardzo ze sobą zżyci. I nie chodzi tylko o to, że mi pomaga przy Gabie, ale po prostu ciężko nam bez siebie dłużej wytrzymać. A ja głupia zazdrosna taka jestem często. Kurcze, muszę nad tym popracować, bo taka zazdrość to tylko coś popsuć może.

mitaginko, cucu ja ten sam typ zazdrosna jestem jak cho******** ja jestem wodnik no ale masakra..... a tez w grudniu ma wyjechac na dwa tyg do Niemiec ja siwa bede zanim wroci...
Aneczko- brawo dzielna bylas :*******************

witam nową kwietniową mamusię:)
Aneczka dzielnie dałaś radę:)
Mitaginka super,że się udało z PAZNOKCIAMI(nie fryzjerem;) )

Buziaki ogromniaste dla Gracjanka!

Jankesowa TT to chyba jedyna ,jakiej nie mam, mam dr browna,lovi, nuka, avent oczywiście i nie pamiętam co jeszcze,teraz w intermarche niby promocja,że 2 TT za 20 zł,ale pewnie ze smoczkami jedynkami , no i tylko 150ml,więc chyba lepiej kupie na próbę jedną większą i do niej smoczek.... a myslisz,żeby próbować smak bebilonu,jak bebilon comfort nie przypasił? teraz bebiko próbujemy, wczesniej nan, będziesz moją ekspertką:) ale uwierz kochana, przez sen nie weźmie....jak śpi to nawet cycka jak jej dasz to nie złapie, a jak już się budzi to tym bardziej już nie weźmie butelki, dziś też porażka
edit: jaki smoczek masz kochana?

Ostatnia edycja:
Mitaginka, ja jestem byk :) Tylko że ja w znaki zodiaku nie wierzę ;) Za to wiem na pewno, że mam samoocenę za niską i stąd ta moja zazdrość. Nie ma to jak samemu sobie postawić diagnozę ;) Szkoda, że sama sobie terapii zrobić nie mogę :p

witajcie

znowu tylko wpadam się zameldować ale padnięta jestem...
spakowałam paczki jutro przyjeżdża kurier, walizka częściowo spakowana...

Gracjanek ma chyba 6 mies. dzisiaj więc sto lat nie wiem czy o kimś nie zapomniałam więc wszystkim pozostałym też sto lat :)

Mitaginko widziałam, że pazurki robiłaś :) do mnie przyjedzie jutro babeczka rano i będzie robić mnie i siostrze pazurki, postanowiłam, że sobie zaszaleję ;-)

Adi dzisiaj mnie zaszokował... stanął sam w łóżeczku jak poszłam się kapać i pokrzykiwał na mnie :p wrzucę później fotki

reklama
cucu, jankesowa ja jestem skorpion :-D:szok:
baby wczoraj w poście pytałam właśnie, czy masz jeszcze tipsy zrobione, bo pamiętam, że robiłaś ;-) ale pewnie poszłaś spać i już tego nie przeczytałaś;-)

Do góry