reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
eywa ja mam smoczek 3 butelki na allegro za 11zl dostaniesz ta 240ml:tak: a smoczki w tesco 2szt 16zl lub w sklepie jak na sztuki sprzedawaja to 8zl wolaja u mnie tylko TT podzialala ona wyglada jak cyc :tak:
TOMMEE TIPPEE BUTELKA 260 CZARNA WYRAŹNA SKALA (1862392157) - Aukcje internetowe Allegro yu masz nawet za 9zl w tesco widzialam tez sa duze ale nie wiem jaka cena ja ta wielka 300 ml kupilam w sklepiej za 39zl masakra takie zdzierstwo... smoczek patrz zeby mial taki odpowietrznik a nie napisane anticolc bo to anty kolkowy i tak ciulowo sie wciga ze mala bedzie sie denerwowac...:wściekła/y: probuj moj jak twardo spi nie zlapie butli ale jak tak prawie przysypial z smoka mu bralam i bach na butle chwile sie po dnerwowal i pil u nas plusem bylo to ze Gracjan w chorobie nie pil 5h a wtedy juz z glodu bral wszystko....:-( nie wiem probuj ale moje dziecko naprawde sie zmienilo na mm. a co do bebilonu hmmm jest lepszy moim zdaniem az taka bailusia pianka sie robi przy gerber i bebiko tego nie bylo a i nan tez mialam...:sorry2: butelki tez mam avent, lovi, nuk, canpol i smoczki lateks, bialy silikon, brazowy czego bys nie pragnela sklep moge otworzyc....:nerd::szok:

:szok:

kurde, już w międzyczasie kupiłam smoczek u tego samego sprzedawcy co butelkę, chyba zły? Smoczek do butelki TOMMEE TIPPEE 3m+średni przepły (1833337652) - Aukcje internetowe Allegro najzwyzej na miejscu dokupię, ja mam do tesco 30 km,nie opyla mi się jechać;)
ha! nie masz browna a ja mam;)))))
no na tym bebilon comfort też była pianka,ale jej to nie ruszyło,ale chyba mam próbki 2 czy 3 bebilonu, to jak przyjdzie butelka to zobaczymy:) jak chociaż byłeczk wypije to lece kupić (pewnie tak czy siak kupie ,bo a nuż się uda?;))

Ostatnia edycja:
eywa skoro zakładasz, że to głód to może karm ją w ciągu dnia więcej, co? Tak, żeby na noc miała już pełniutki brzusio...kaszki, obiadki, kleiki- może to ją zapcha, a cyc tylko na popicie...

mitaginka ja mialam ostatnio tipsy jakis miesiac temu i teraz w weekend sobie moze strzele, bo chrzciny malego za chwile i trzeba chociaz na fotkach jakos wygladac:-D tyle ze ja robie sama i juz prawie zapomnialam jak to sie robi. Kiedys zaraz po kursie kosmetycznym jak bylam wprawiona to nawet w godzine zdolalam zalozyc, a ostatnio siedzialam chyba 3h nad nimi :-D
ale kurcze dlon odrazu lepiej wyglada i ja sie lepiej czuje - tak kobieco nie?;-)

Mitaginka, tzn ja wątpie,żeby to był tylko głód,ale wydaje mi się często,że jest głodna , ale z drugiej strony budziłoby ją to co 10 min? no ale tonący brzytwy się chwyta...a co do jedzenia, to już w dzień tak jest teraz, że cycek tylko pipija, maks godzinę wytrzymuje po nim, tylko,że wieczorem już z łyżeczki nie zje, a głodna...więc tylko cycka je, a skoro w dzień się nie najada ,to co mówić w nocy, eh sama już nie wiem, zobaczymy

asiunia ja teraz zażelowałam sobie płytkę, nie przedłużałam ich, bo nie chcę podrapać Tysi :-D
kiedyś nosiłam dłuższe i faktycznie były fajne :-)
jak masz ladne swoje to spoko. Masz fajnie bo tak nie niszczysz plytki (a te kleje jednak to masakra), moje niestety sa tak krotkie naturalnie ze koncza sie na jakies 0,5 cm przed koncem opuszka. Wiec nawet jak je przedluze o 0,5mm to i tak beda wygladac jakbym nic z nimi nie robila. Kiedys ci pokaze fotye przed i po - moze za tydzien jak sobie trzasne :tak:

reklama
Cucumber – ja też byk :-)Zazdrosna czasami jestem ale bardzo rzadko.. wiem że facet to wzrokowiec i jak gdzieś idziemy to nawet z małżonek lubię popatrzeć na inne – czasami się pocieszam i lubię jak małżon mówi że tyłek i taka mam ładniejszy – nawet teraz jak po ciąży mi się spłaszczył

asiunia – czekam na fotę przed i po ;-)

Ja pazury mam w miarę ok. i tylko frencz robię i się podniecam przez 3-4 dni jak ładnie – potem zabieg trzeba powtórzyć..

Wczoraj małżon mnie zdenerwował delikatnie rzecz ujmując i po 21 poszłam ziuziać z małą. Wstałam normalnie wyszłam 10 minut później niż wczoraj, zawiozłam młodego i byłam o 7 w pracy. A zaczynam pracę o 7:30 :szok: więc nadrobiłam Wasz wczorajszy dzień. I może też TT kupię..

Do góry