reklama
ja tez usypiam w u nas w pokoju przy tv:-), tv wcale nie sciszony lampa włączona tzn taka tam stojaca bo innej nie mamy i zasypia dośc szybko po zasnieciu odkładam do łóżeczka. od urodzenia tak jest więc przyzwyczajona do hałasu, tv i rozmów.
u nas noc ok nawet wyspana jestem i nawet seksik ranny był .
Męża dziadek ten od spirytusiku do obiadu leży na intensywnej terapii. dostał lekkiego udaru cholera wie czy z tego wyjdzie. Jego żona ma demencje starczą i sama w domu nie może być. w szpitalu jakaś epidemia i jak mąż jeżdzi do szpitala to ja się denerwuje bo to podobno jakaś bakteria którą zwalcza się antybiotykiem którego dzieci nie tolerują. niby pielegniarki dały mężowi jakieś specjalne mydło nawet do domu no ale zawsze.
jeszcze sufit mąż robi. i gdzie czas na jakiś spacer itp????
u nas noc ok nawet wyspana jestem i nawet seksik ranny był .
Męża dziadek ten od spirytusiku do obiadu leży na intensywnej terapii. dostał lekkiego udaru cholera wie czy z tego wyjdzie. Jego żona ma demencje starczą i sama w domu nie może być. w szpitalu jakaś epidemia i jak mąż jeżdzi do szpitala to ja się denerwuje bo to podobno jakaś bakteria którą zwalcza się antybiotykiem którego dzieci nie tolerują. niby pielegniarki dały mężowi jakieś specjalne mydło nawet do domu no ale zawsze.
jeszcze sufit mąż robi. i gdzie czas na jakiś spacer itp????
u nas noc taka sobie, tak od 4 to już rzeźnia, zero spania, rzuca się ,jęczy, po kąpaniu dostała viburcol to chociaż do 24 były tylko 2 pobudki, od 6 nie śpi wcale,więc pewnie niedługi kimanko, tylko coś się kupa kolejan produkuje,więc dam jej skończyć rano mi tv brakowało, zawsze tvn leci, ale mężuś online znalazł i chociaż z lapka trajkotało, hehe, na spacer póki co nie chce mi się iść, pizga strasznie, może później, bo zawsze jak nie pada i tak chodzimy
U
użytkownik 838
Gość
aneczkaaa dasz rade :-) Aby tylko przezyc pierwszy dzien, a pozniej juz poleci... Bedzie git!
mitaginka a taka meliska na Ciebie dziala?? Bo ja to bym chciala zeby na mnie dzialala...
A ja to najlepiej, usypiam Mala u nas na lozku i tam tez zasypia... Tragedyja normalnie...
Dzis urodziny mojego M, mimo, ze tak srednio miedzy nami to postanowilam odstawic na bok niesnaski i jakos swietowac ten dzionek w spokojnosci...
mitaginka a taka meliska na Ciebie dziala?? Bo ja to bym chciala zeby na mnie dzialala...
A ja to najlepiej, usypiam Mala u nas na lozku i tam tez zasypia... Tragedyja normalnie...
Dzis urodziny mojego M, mimo, ze tak srednio miedzy nami to postanowilam odstawic na bok niesnaski i jakos swietowac ten dzionek w spokojnosci...
dzien dobry :-)
odprowadzilam mlodego do p-kola zimno brrr chyba musze rekawiczki odkopac..mlody zdazyl wczesniej zasnac wiec na spacer nie poszedl...zreszta nie lubie go ciagnac jak tak zimno a on z katarem...ja mlodego karmie w salonie tzn swiatlo halas a potem zanosze do sypialni gdzie jest cicho i ciemno i odkladam do lozeczka :-)
eywa mam nadzieje ze szybko wam oddadza tv
nati 3mam kciuki zeby m bakterii nie przyniosl
aneczka napisz jak tam pierwszy dzien :-)
dranissimo a m zasluzyl na prezent urodzinowy?
odprowadzilam mlodego do p-kola zimno brrr chyba musze rekawiczki odkopac..mlody zdazyl wczesniej zasnac wiec na spacer nie poszedl...zreszta nie lubie go ciagnac jak tak zimno a on z katarem...ja mlodego karmie w salonie tzn swiatlo halas a potem zanosze do sypialni gdzie jest cicho i ciemno i odkladam do lozeczka :-)
eywa mam nadzieje ze szybko wam oddadza tv
nati 3mam kciuki zeby m bakterii nie przyniosl
aneczka napisz jak tam pierwszy dzien :-)
dranissimo a m zasluzyl na prezent urodzinowy?
eywa a czytalas ksiazke kazde dziecko moze nauczyc sie spac?Mitaginka gdybym ją miała usypiać u niej przy każdej pobudce to bym 3/4 nocy tam spędziła tak piszę o jej pokoiku,ale to tylko mała pipidówka przy naszym pokoju, nawet drzwi zdemontowane póki co
ja nauczylam nike zasypiac samą nawet w dzien i noc cala przespi...
teraz chora troche mi sie rozregulowala jeslil chodzi o ilosc i czas drzemek dziennych ale chyba do pracy wroce tydizen pozniej zeby to uregulowac.... z drugiej strony kasy potrzeba...
nie chce mi sie do pracy isc...lenie sie w domu i mi dobrze. chlopcy w pkolu a z jednym dzieckiem to luz heh teraz luz, a jak mialam jedno to mi sei wydawalo ze masakra....
no i w ogole ja bez nisi zyc nie moge a ona beze mnie. jedno jestesmy jak ja wytrzymam??!!! matko z córką!!!
reklama
eywa a ja obstawiam glod u malenkiej... naprawde... moj to samo robil ja nie wiedzialam czemu wciaz rzucal sie budzil po 10razy na cyca wiercil krecil stekal, a teraz jest mm i dziecko spi spokojnie raz na butle wstanie i tyle.. (tfu, tdu) wiem wiem ze ciezko od uczyc ale moj tez nie chcial butli dopiero choroba sprawila ze sie przeniosl i szczerze dziekuje bogu za to i ja wyspana i dziecko szczesliwe poczatkowo butle bral tylko przez sen i tak go karmilam z tydzien a teraz bez problemu, w dzien wytrzymywal na cycu 2-3h a butli 3-4 h calkiem inne dziecko mam , teraz mam tak kolo godz. 8-9 120ml , 11 np jalbko + banan i chrupki, 13:00 100-120 ml , obiadek kolo 15-16 godziny, i moze dopiero koło 19-20 mleko ok 230 ml ( z dwiema opalkami kaszki) lub jakis jogurt jeszcze po drodze i w nocy kolo 3:00 180ml. Napewno jednorazowo z cyca mi nie wydoil nawet 150ml i wierze ze byl glodny ogolnie widze ze to byl glod to nie spanie nocne
Ostatnia edycja:
Podziel się: