reklama
A
asiunia876
Gość
ale P juz tez daleko od domu pracuje (ok60km w jedna strone), za duzo by mnie to na paliwo wynioslo. Pozatym co NAJWAZNIEJSZE, moja mama zostawalaby z chlopakami sama bez auta i transportu a niech teraz cos sie stanie. Zanim ja bym wyjechala z tamtego wiecznie zakokrowanego miasta i dojechala do swojego... Nie nie, musze znajesc cos na miejscu. A wizytowke mam i powiedzieli ze jak kiedys zmienie zdanie to mam ''zapukac''
A
asiunia876
Gość
ja tez! Padam...
dzień dobry wieczorne marki :-)
co do choroby lokomocyjnej ja tyłem nie jestem w stanie jeżdzić tylko pociągiem mogę ale autobusem nie jestem od razu na wymioty mnie zbiera, kręci mi się w głowie itp,
idziemy dzisiaj na basen, pieluchy zakupione tesciowa prawie umówiona
co do choroby lokomocyjnej ja tyłem nie jestem w stanie jeżdzić tylko pociągiem mogę ale autobusem nie jestem od razu na wymioty mnie zbiera, kręci mi się w głowie itp,
idziemy dzisiaj na basen, pieluchy zakupione tesciowa prawie umówiona
moje dziecko ma powiekszone wezly cholonne za uszkami zobaczylam wczoraj wieczorem i cala noc znie spalam z nerwow wlazlam terazna dr. Google i niby male dzieci tak maja po chorobie nie weim czy pedzic do lekarza ale raczej pojade... wole byc spokojna moj maly niunio ((((
witam :-)
dlaczego moje dziecko zaczelo wstawac o 6ej...im starszy tym gorzej spi nosz...
we wtorek mam egzamin musze usiasc i poczytac alez mi sie nie chce...
nati Ty tak wstajesz z wlasnej woli czy Asiuni?
jankesowa takie rzeczy chyba zawsze warto sprawdzic zdrowka dla malego
asiunia co za zlosliwosc losu ze jak sie trafi cos fajnego to daleko...napewno znajdziesz cos blizej
dlaczego moje dziecko zaczelo wstawac o 6ej...im starszy tym gorzej spi nosz...
we wtorek mam egzamin musze usiasc i poczytac alez mi sie nie chce...
nati Ty tak wstajesz z wlasnej woli czy Asiuni?
jankesowa takie rzeczy chyba zawsze warto sprawdzic zdrowka dla malego
asiunia co za zlosliwosc losu ze jak sie trafi cos fajnego to daleko...napewno znajdziesz cos blizej
dzisiaj wstalam z woli Asiuni i męża
teściowa zadzwoniła że jest chora tzn wczoraj do męża wieczorem zadzwoniła to że mąż mi nie powiedział to jedna sprawa ale jak o 20 z nią rozmawiałam to było ok a o 22 już chora. i jak zwykle sama jadę
teściowa zadzwoniła że jest chora tzn wczoraj do męża wieczorem zadzwoniła to że mąż mi nie powiedział to jedna sprawa ale jak o 20 z nią rozmawiałam to było ok a o 22 już chora. i jak zwykle sama jadę
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
nela no w sumie jest to jakiś pomysł...i tak będzie na rękach, ale przynajmniej się nie wywalę
tylko to ubieranie najgorsze...zwłaszcza, że akurat tego Tysia też nie znosi no i ubierac się po to, żeby wyjść na chwile na balkon? zobaczymy!
hehe to jak z ta reklama "jak cos sie za szybko konczy to traci sens" moglabys filmik nakrecic i wygrac ten konkurs orange
co do choroby lokomocyjnej - nie wiem, ale ja mam odkad pamietam, tzn muli mnie okrutnie, nie wymiotuje, tylko potem caly dzien zdycham, jak nie siedze w aucie przodem z przodu, albo jak autobusem jade dluzej niz 30min. a jako niemowlak uwielbialam autem jezdzic ponoc. i to samo Filip, uwielbial auto, zasypial zawsze, a odkad ma 3 lata - koniec, wyje, ze mu goraco, niedobrze, na wymioty mu sie zbiera i w ogole lipa. ciezka sprawa.
asiunia, buziak :-) bedzie dobrze i znajdziesz jeszcze fajniejsza prace! a co to mialo byc?
Ostatnia edycja:
Podziel się: