reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ale P juz tez daleko od domu pracuje (ok60km w jedna strone), za duzo by mnie to na paliwo wynioslo. Pozatym co NAJWAZNIEJSZE, moja mama zostawalaby z chlopakami sama bez auta i transportu a niech teraz cos sie stanie. Zanim ja bym wyjechala z tamtego wiecznie zakokrowanego miasta i dojechala do swojego... Nie nie, musze znajesc cos na miejscu. A wizytowke mam i powiedzieli ze jak kiedys zmienie zdanie to mam ''zapukac'' :-D

dzień dobry wieczorne marki :-)
co do choroby lokomocyjnej ja tyłem nie jestem w stanie jeżdzić tylko pociągiem mogę ale autobusem nie jestem od razu na wymioty mnie zbiera, kręci mi się w głowie itp,
idziemy dzisiaj na basen, pieluchy zakupione tesciowa prawie umówiona

moje dziecko ma powiekszone wezly cholonne za uszkami zobaczylam wczoraj wieczorem i cala noc znie spalam z nerwow wlazlam terazna dr. Google i niby male dzieci tak maja po chorobie nie weim czy pedzic do lekarza ale raczej pojade... wole byc spokojna moj maly niunio :(((((

witam :-)
dlaczego moje dziecko zaczelo wstawac o 6ej...im starszy tym gorzej spi nosz...
we wtorek mam egzamin musze usiasc i poczytac alez mi sie nie chce...
nati Ty tak wstajesz z wlasnej woli czy Asiuni? :-D
jankesowa takie rzeczy chyba zawsze warto sprawdzic zdrowka dla malego
asiunia co za zlosliwosc losu ze jak sie trafi cos fajnego to daleko...napewno znajdziesz cos blizej :tak:

dzisiaj wstalam z woli Asiuni i męża :-D

teściowa zadzwoniła że jest chora tzn wczoraj do męża wieczorem zadzwoniła to że mąż mi nie powiedział to jedna sprawa ale jak o 20 z nią rozmawiałam to było ok a o 22 już chora. i jak zwykle sama jadę

reklama
nela no w sumie jest to jakiś pomysł...i tak będzie na rękach, ale przynajmniej się nie wywalę :-D
tylko to ubieranie najgorsze...zwłaszcza, że akurat tego Tysia też nie znosi :angry: no i ubierac się po to, żeby wyjść na chwile na balkon? :confused: zobaczymy!

hehe to jak z ta reklama "jak cos sie za szybko konczy to traci sens" :-D moglabys filmik nakrecic i wygrac ten konkurs orange :-D

co do choroby lokomocyjnej - nie wiem, ale ja mam odkad pamietam, tzn muli mnie okrutnie, nie wymiotuje, tylko potem caly dzien zdycham, jak nie siedze w aucie przodem z przodu, albo jak autobusem jade dluzej niz 30min. a jako niemowlak uwielbialam autem jezdzic ponoc. i to samo Filip, uwielbial auto, zasypial zawsze, a odkad ma 3 lata - koniec, wyje, ze mu goraco, niedobrze, na wymioty mu sie zbiera i w ogole lipa. ciezka sprawa.

asiunia
, buziak :-) bedzie dobrze i znajdziesz jeszcze fajniejsza prace! a co to mialo byc?

Ostatnia edycja:
Do góry