reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hej babki

Melduje sie na szybko w chwili relaxu. T pojechal na lotnisko i zabral mlodego, dziunia spi od 18.15 ale watpie ze juz na noc. Nic nie nadrobilam wiec zielona jestem ale obiecuje poprawe:)

reklama
jankesowa- prosze bardzo :)

ewentualnie zmieściłam się w swój kostium jednoczęściowy. trochę mały w cyckach no ale cóż i tek pewnie lepszego przy moich cyckach nie znajdę. :-(

edit
mąż jak mnie zobaczył w kostiumie to zaczął się śmiać więc chyba jednak kostiumu nie mam. mów że mi kupi G albo H,

Ostatnia edycja:
jankesowa- prosze bardzo :)

ewentualnie zmieściłam się w swój kostium jednoczęściowy. trochę mały w cyckach no ale cóż i tek pewnie lepszego przy moich cyckach nie znajdę. :-(

nati- to przyjemnego "basenowania";-) U mnie choć kostium ok.to...nie umiem pływać-boję się wody.Panicznie:wściekła/y:

Pozostałe,które pytały-Marysia idzie 1 rok do p/kola,bo w zeszłym roku jej nie przyjęli,tyle podań było...

a nawet nie pomyślałam że kostiumu nie mam. Asia ma a ja nie. hahaha.kurde no. muszę szybko coś kupić i śmigamy na basen. Cucumber- e tam ja mam fałdy i fałdy no ale pójdę z teściową ona ma większe :-D

dobre! :-D

wiesz ona inaczej niż przy cycku nie zaśnie :-( a że ja zasypiam w nocy to niczyja wina. tak sobie tłumacze :-), przestanie się w nocy budzić to będzie spała w łóżeczku

u mnie tez zasypia na noc przy cycku, nigdy inaczej :-( Moze pare razy sie udalo, ze w bujaku zasnela i wtedy Ja przenioslam, podlaczylam na moment do cyca i odleciala z powrotem ;-) ... ciagle w naszym lozku!!

nati, dobre z tą teściową :D Moja szczupła, ale ode mnie nie jest szczuplejsza :p Może ją zaproszę :D

buahahaha, zej$%^&&* :-D

nati- to przyjemnego "basenowania";-) U mnie choć kostium ok.to...nie umiem pływać-boję się wody.Panicznie:wściekła/y:

wstyd sie przyznac... ja mam identycznie... Nawet w wannie boje sie glowe pod wode zanurzyc :-|

Moj znowu gdzies wybyl! Juz mnie irytuje ta jego ciagla "zajetosc"! Na szczescie Mala nie jeczy tylko spi :-)

Apropo, to my dzis mamy 4 miesiace!! :-)

mamusiaDorusia- powodzenia w przedszkolu!! a może są dni otwarte?? mój siostrzeniec tak teraz chodzi 1 w tyg na kilka godzin żeby sie przyzwyczaił

byłam z nią 2 dni przed porodem i wtedy b.się jej podobało.A teraz entuzjazmu nie widzę...niby chce iść,a ciągle tylko pyta czy ja tam będę.A p/kole zaraz za drogą jest...;-)

elo melo :)
nati - fajny widoczeki super takie duże okna, ale cena mnie powaliła...
dranisimo- oczywiście, że się bawi syrenką....to jej ulubiona bo naprawdę jest super. Faceci....mam podobny problem...STO LAT dla Kruszynki
Marma - czasem dobry psycholog wystarcza ;) bo jak dziecię agresywne to trzeba coś z tym zrobić bo jak trafi na śilniejszego to może być niezła jatka....a słabszych szkoda, no i jego też bo dzieci będą się go bały i nie będą chciały się z nim bawić, czasem w przedszkolu organizują takie pogadanki z rodzicami takich trudnych dzieci i to jest fajne, że coś takiego się robi no i jeszcze rodzic musi chciać zauważyć że jego podopieczny(a) jest agresywny(a) i chcieć z tym coś zrobić...
Beata- gdzie mieszkasz, ze masz taki fajny widok? :)
Mitaginka - u nas kupy codziennie inne :) tak myślę, że na początku chyba będziesz musiała w pracy trochę ciśnienie upuścić w cycusiach bo może być ciężko :)
antonina - nie wiem jak pomóc, ja próbuję butli nauczyć i nie idzie :) a w cycusiach nie wiem ile ona tam zjada tego mleczka jednorazowo...
nati-ja ze starszakiem byłam jak był taki mały miał 3m-ce ;) i little swimmersy huggisa kupowałam chyba w kauflandzie

Byłam dziś zapoznać się z nową nianią :) młoda trochę senna była i się rozpłakała, ale myślę że będzie fajnie, cieszę się że ją mam. Oby się nie rozmyśliła :)

nati, natchnęłaś mnie tym basenem. Ściągam płytkę z ćwiczeniami :D Może poćwiczę regularnie i jeszcze w tym roku zacznę z Małą na basen śmigać :D

reklama
gdzie się kupuje pieluchy na basen???

w tesco są np. Huggies swimmers :)

co do kostiumu to mąż mi przed wakacjami zafundował kostium ale kazał kupic dwuczęściowy i w sumie to stwierdziłam, ze czemu nie, w końcu rozstepy mam ze względu na dziecko a nie na zaniedbanie, olać to ;)

Cucu nie przejmuj sie mój celulit kończy sie przy kolanach ale i tak chodzę w krótkich spódniczkach :) co prawda nie jest juz taki straszny bo znacznie sie zmniejszył ale i tak go widać a ja mam to gdzieś :-D

Dranissimo sto lat dla Zuzinki :)

MamusiaDorusia bedzie dobrze :) córcia dzielnie da radę :)

Do góry