reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

antonina nie wiem jak butelkowe mamy (ja cycowa) moj mial etap ze po prostu nie chcial i tyle wtedy bral butle a moze inna butelka by pomogla?:confused2:

Noc u nas moge powiedziec super3 razy sie obudzil na tutu i tyle dawno tak nie bylo :)

reklama
niestety jestem rąbnieta zdrowo i w lozku .... od 23 dopiero zaczyna spac twardo snem nocnym.. i wygodniej mi w lozku do po lulac niz wstawac a Asiunia w lozeczku tak ??

jasne hahaha, w łóżeczku jak właśnie zaśnie mocno ok 22 i śpi do 1-szej w łóżeczku a potem loteria jak zasnę (99% zasypiam) to u nas do rana jak jednak nie zasnę to odkładam i już od 4 z nami

wiesz ona inaczej niż przy cycku nie zaśnie :-( a że ja zasypiam w nocy to niczyja wina. tak sobie tłumacze :-), przestanie się w nocy budzić to będzie spała w łóżeczku

antonina, moja tak teraz ma, że potrafi zjeść 80 ml i wytrzymać po tym 3 godziny :/ Też się martwię, ale ogólnie nie marudzi przy tym więcej, więc może to taki etap. W piątek idę do pediatry to zobaczymy jak przybiera. Zawsze przybierała dużo. No ale oczywiście przeżywam to jej jedzenie, nie wiem jak ją karmić, podtykam jej to mleko niedopite za jakiś czas, ale jak mija godzina to wylewam i już nowe robię dopiero za 3 godziny. Ogólnie pory jedzenia się na maxa rozregulowały mojemu dziecku :/

nati, wybierasz się na basen z Asiunią? Ale fajnie, zazdroszczę :) Ja bym chciała się wybrać, nawet mnie ciągnęła koleżanka, która chodzi ze swoją córką, ale nie odważę się w tym roku wyjść w stroju kąpielowym :p Przez moje głupie problemy moje dziecko nie będzie pływało sobie. Ehh ale nic mnie nie zmusi niestety. Waga jest ok, ale mam wszędzie tyle cellulitu i mało jędrną skórę, że nawet w upały chodzę w długich spodniach.

a nawet nie pomyślałam że kostiumu nie mam. Asia ma a ja nie. hahaha.kurde no. muszę szybko coś kupić i śmigamy na basen. Cucumber- e tam ja mam fałdy i fałdy no ale pójdę z teściową ona ma większe :-D

reklama
Do góry