reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Hej babeczki

Ja dzis zaspalam. Wstala o 10-ej, T do dzieciekow rano wstal. Obiad zrobilam bo chlop na rybach i dopiero usiadlam. Liwia buntuje mi sie przeciw samodzielnemu zasypianiu a łóżeczku, staram sie byc konsekwentna i odkladac ale juz raz dalam za wygrana i ululalam na reku. Diablica mala, tylko poloze to fika na brzuch i drze sie w nieboglosy...wrrr

dziewczyny pojawiły sie kwietniówki 2012 :) ale ten czas leci :)

u nas spokojnie mija niedziela :) odpoczywamy niedługo wpadną znajomi, szkoda tylko, że pogoda nieciekawa, ale wszystkiego miec nie można ;)

Witajcie Kochane Dziewczyny
welodzietnośc mnie wykańcza....fakt, że od tygodnia mam tylko dwójkę w domu nie pomaga:-D
Michał chyba unormował się, bo od 2 dni większość czuwania jest pogodny i radosny. mam nadzieję, że nie wróci mu ciągłe stekanie i popłakiwanie, bo się załamię.
bunt dwulatka jeszcze trwa, także pełne zrozumienie Morgaine;-)
spróbuję chociaż kilka stron nadrobić, bo chyba ze 2miesiące to nawet nie zajrzałam z braku czasu.
buziaki dla Wszystkich

my po grzybkach.
Kozica- oczywiscie że z Asiunią ja max 20 min do sklepu wychodzę bez Niej.
grzybów tak sobie tylko 1 wiadro chyba za wcześnie ale mamy kilka kozaków, reszta to podgrzybki i 2 prawdziwki.
mój wózek super przetrwał wycieczkę bo te ścieżki to ścieżkami nazwać nie można, korzenie, błoto, wysoka trawa i górki 90 stopni raz w dół raz w górę

witam :-)
wymyslilam sobie placki ziemniaczane na obiad jakbym nie miala co robic :-D tak swoja droga to z czym jecie placki? bo u nas to dosc kontrowersyjny temat z m :-D
mlody rano spal a teraz cos zaczyna marudzic na macie...
ja juz kwietniowki 2012 ale ten czas leci...spotkalam dzis znajoma i pytam jak mala (widzialam ja jak byla w ciazy i zaraz potem urodzila) a ona do mnie ze mala ma juz 2 lata :-D
nati niezly test dla wozka ale widze ze zdany na piatke :-)
anawoj witaj :-)
kozica mlody znalazl dzis na carboocie cos takiego jak Twoj maly lubi samochody to pewnie spodobaloby mu sie
Fisher Price World of Little People Ramps Around Garage Educational Toy - review, compare prices, buy online

Ostatnia edycja:
reklama
wymyslilam sobie placki ziemniaczane na obiad jakbym nie miala co robic :-D tak swoja droga to z czym jecie placki? bo u nas to dosc kontrowersyjny temat z m :-D

uwielbiam z cukrem, sosem z kurek lub leczo:-D

nati
-zazdroszczę grzybków:tak: u nas nie ma jeszcze ni jednego....a już się nie mogę wypraw do lasu doczekać...żeby tylko lać przestało:wściekła/y:

Do góry