reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Hej babeczki

Ja dzis zaspalam. Wstala o 10-ej, T do dzieciekow rano wstal. Obiad zrobilam bo chlop na rybach i dopiero usiadlam. Liwia buntuje mi sie przeciw samodzielnemu zasypianiu a łóżeczku, staram sie byc konsekwentna i odkladac ale juz raz dalam za wygrana i ululalam na reku. Diablica mala, tylko poloze to fika na brzuch i drze sie w nieboglosy...wrrr

dziewczyny pojawiły sie kwietniówki 2012 :) ale ten czas leci :)

u nas spokojnie mija niedziela :) odpoczywamy niedługo wpadną znajomi, szkoda tylko, że pogoda nieciekawa, ale wszystkiego miec nie można ;)

Witajcie Kochane Dziewczyny
welodzietnośc mnie wykańcza....fakt, że od tygodnia mam tylko dwójkę w domu nie pomaga:-D
Michał chyba unormował się, bo od 2 dni większość czuwania jest pogodny i radosny. mam nadzieję, że nie wróci mu ciągłe stekanie i popłakiwanie, bo się załamię.
bunt dwulatka jeszcze trwa, także pełne zrozumienie Morgaine;-)
spróbuję chociaż kilka stron nadrobić, bo chyba ze 2miesiące to nawet nie zajrzałam z braku czasu.
buziaki dla Wszystkich

my po grzybkach.
Kozica- oczywiscie że z Asiunią ja max 20 min do sklepu wychodzę bez Niej.
grzybów tak sobie tylko 1 wiadro chyba za wcześnie ale mamy kilka kozaków, reszta to podgrzybki i 2 prawdziwki.
mój wózek super przetrwał wycieczkę bo te ścieżki to ścieżkami nazwać nie można, korzenie, błoto, wysoka trawa i górki 90 stopni raz w dół raz w górę

witam :-)
wymyslilam sobie placki ziemniaczane na obiad jakbym nie miala co robic :-D tak swoja droga to z czym jecie placki? bo u nas to dosc kontrowersyjny temat z m :-D
mlody rano spal a teraz cos zaczyna marudzic na macie...
ja juz kwietniowki 2012 ale ten czas leci...spotkalam dzis znajoma i pytam jak mala (widzialam ja jak byla w ciazy i zaraz potem urodzila) a ona do mnie ze mala ma juz 2 lata :-D
nati niezly test dla wozka ale widze ze zdany na piatke :-)
anawoj witaj :-)
kozica mlody znalazl dzis na carboocie cos takiego jak Twoj maly lubi samochody to pewnie spodobaloby mu sie
Fisher Price World of Little People Ramps Around Garage Educational Toy - review, compare prices, buy online

Ostatnia edycja:
reklama
wymyslilam sobie placki ziemniaczane na obiad jakbym nie miala co robic :-D tak swoja droga to z czym jecie placki? bo u nas to dosc kontrowersyjny temat z m :-D

uwielbiam z cukrem, sosem z kurek lub leczo:-D

nati
-zazdroszczę grzybków:tak: u nas nie ma jeszcze ni jednego....a już się nie mogę wypraw do lasu doczekać...żeby tylko lać przestało:wściekła/y:

Do góry