reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Obudziła go własna kupa :oo2:

:-D,to jest boskie właśnie,moja też ile razy grzmotnęła tak potężnie że się aż przestraszyła heeh

witam.

przygotowałam również wsio do kąpieli a ona śpi , nie wiem ..,łobudzić czy nie,...obudzę ,no bo ta szyjka jej się fuu klei i tak nie ładnie pachnie ,w tych fałdach,

zauważyłam że jak nosze ją na rękach łepek ma wygięty -odgięty,nie wiem czy sie niepokoić czy wsio minie jeszcze ..taki czasem mini jakby niedowład szyjki jakby nie potrafił jej utrzymać w pionie.

mąż rozrabia w kuchni słyszę rozsypuje mi wszystko ...

reklama
moja też jeszcze się odgina... za 2 tyg. idę do szczepienia, do tej pory nie zwracałam na to uwagi a pediatra nigdy nie kierowała mnie na żadną rehabilit. mam nadizeję ze i tym razem bedzie ok.

no i mloda siadła dzisiaj znowu:) glowe trzyma ładnie, ale kurcze ma jeszcze asymetrie:(

M. montuje moskitierę na okno :tak:
po ostatniej inwazji osobnika zwanego cykadą (bleee, fuj, grrrr) stwierdziłam, że nie ma mowy, nie będę spokojnie żyć z małym dzieckiem w miejscu, gdzie są takie paskudztwa :sorry2:nie wiem, co bym zrobiła, gdybym była z Tysią sama i wleciałoby nam takie g.....

moja ma lekką asymetrie a też za 2 tyg na szczepienie a odgina się też ale wydaje mi się że dlatego że chce patrzeć więc ja przodem wtedy noszę.

ja przy poprzedniej wizycie powiedziałam że mała się odgina jak leży czasami,lecz ona na małą patrzy i mówi że ona ładnie prosto leży i że jak zauważę w domu to mam jej tak fotkę zrobić i otem pokazać lekarz,więc zrobię i pokarzę, bo chciałabym aby może neurolog ją zobaczył tak dla św.spokoju

ale jak dziś na brzuch położyłam to nawet nawet ten łepek chodź bardziej opiera się na tułowiu niż na łapkach

moja też jeszcze się odgina... za 2 tyg. idę do szczepienia, do tej pory nie zwracałam na to uwagi a pediatra nigdy nie kierowała mnie na żadną rehabilit. mam nadizeję ze i tym razem bedzie ok.

no i mloda siadła dzisiaj znowu:) glowe trzyma ładnie, ale kurcze ma jeszcze asymetrie:(

Jak to siadła?:shocked2:
My idziemy na rehabilitacje z asymetrią w poniedziałek. Pediata, jak mu pokazałam skierowanie na rehabilitację od neurologa, pokiwał przecząco głową i powiedział, że mały tego nie potrzebuje, bo układa się prościutko i wygląda ok. A to, że się troszkę wyginał i nie podnosił główki z leżenia na pleckach, to wynik tego, że dużo urósł, a nie przybierał bardzo dużo, ale teraz jak poprzybiera i mu się masa mięśniowa wzmocni, to będzie bardziej równomiernie rozkładał siły na mięśnie. No i rzeczywiście, już dźwiga główkę i przestał się prawie całkowicie wyginać.

myślałam, że 2 metry to zawsze 2 metry
otóż nie
mój M. udowodnił dzisiaj, że dwu metrowe okno i niby dwu metrowa moskitiera wcale nie muszą do siebie pasować
grunt to dokładnie wymierzyć
zanim on zamontuje tę siatkę to jeszcze z 10 robali mi tu wleci :wściekła/y:

a macie białą czy czarną?? podobno czarna lepsza nie przyciąga robactw :)
u mnie wyjatkowo w tym roku wszystkie robale zostają na balkonie ale w sierpniu jest nawałnica tego świństwa

reklama
dziewczyny 3majcie za nas kciuki.Mala znow goraczkuje i jeczy przez sen ,jestem w szoku jeszcze jej w takim stanie nie widzialam.pot z niej leci i trzeba ja kolysac i zmieniac poduszke bo cala sie robi mokra.bidulka strasznie cierpi.nie chcelismy jej duzo razy kluc stad ten wybor ale jestem w szoku ze tak silnie zareagowala.plakac mi sie chce bo nie moge jej ulzyc.ona normalnie majaczy przez sen ,wydaje takie zalosne dzwieki w zwolnionym tempie ,nie je ,chce jej sie spac a ten sen taki lekki.:(biedactwo:-:)-:)-(

Do góry