reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
ja byłam u dentysty, niestety :( z kanałowym.. tak mnie ząb bolał, że myślałam, że zejdę.. Amelka miała wtedy tydzień.. ale od tamtej pory nie byłam.. chodź coś czuję, że wkrótce trzeba się będzie wybrać...

my wróciłyśmy ze spaceru i znowu ryk, Amelka strasznie ząbkuje, tak płacze, że aż się zanosi i dusi... nawet jeść nie chce, muszę ją karmić, jak śpi... no i ma lekko podniesioną temp, więc mam nadzieję, że wkrótce te ząbki wyjdą i już będzie lepiej...

my też wróciłyśmy :-), miałyśmy debiut w spacerówce i powiem Wam ani razu nie zapłakała a nie było nas prawie 4 godz!!!! więc znam przyczyne płaczu w wózku albo wkładka za mała ( nie wyglądała, że za mała ale może za wąska bo teraz jak spała to cały wózek na szerokość zajmuje tak rączkami się rozpycha) albo chce już naprawdę siedzieć.

Nati patrzę Gdynia... a Ty wiesz, ze my 4 lipca na tydzień do Sopotu jedziemy:))) Może jakies spotkanko??? :p:p No i może masz ochote na mecz naszych siatkarzy:-)))??

spotkanie z miłą chęcią co do meczu hm nigdy nie byłam :-(

kiedys musi być ten pierwszy raz:-) jest Finał Ligi Swiatowej a Ergo Arenie - na granicy Sopot/Gdańsk. Mecze Polacy grają środa(6.07), czw, pt o 20:30 więc akurat jak dzieciaczki (te najmłodsze) pójda spać:) Hymn Polski a'capella, dreszcze i super emocje:-)

Szczepionka 5w1 Infarix :-)

Nati no prosze ja jeszcze z miesiac gondola a potem tez spacerowy bo Gracjanek to duzy chlopina:)

Kurcze dziewczyny wlasnie Gracjan pyszczek ma pulchny raczki , nozki ale ogolnie nie jest pulpet, on strasznie dlugii jest- ja 171 maz 185 wiec ma po kim .

A moje dziecie nie chce dzis caly dzien z cyca pic :(
Dziewczyny mam zagadke bo sama juz nie wiem o co chodzi .
Moje dziecko na poczatku nie chcialo pic z lewego cyca jak juz go zmusilam tzn nie dalalm prawego to wkoncu po 20-30 min zaczynal pic a od dzis rana nie chce an lewego ani prawego ryk i ryk. Wkoncu po miesiacu ( tyle mu nie dawalam nic pic z butli) dalalm mleko i co wypil wszystko . wiec o co chodzi glodny jest a cyca nie chce :( zaczyna pic z butli szybko podloze mu cyca i pije. Zaznaczam ze mleko leci lepiej jak z butli nawet ciagnac nie musi. Wiec o co chodzi ?? Pomozcie

reklama
witam :-)
zdalam ostatni egzamin ufff ale ulga jeszcze tylko prace musze poprawic i mam nadzieje ze zalicza ;-)
przyszedl dzis sab simplex dalam po poludniu a wieczorem byla kolka mam nadzieje ze nie powinien tak ekspresowo dzialac i jeszcze pomoze co myslicie?
aenye co to za klub kangura? oszustwo ;-)
justi ale bym poszla na ten mecz ;-) zostaje tylko tv...moze Cie zobacze chociaz i tak nie bede wiedziec ze to Ty :-D
jankesowa ale zagwozdka ciekawe co ten Twoj synel sobie wymyslil :-)

Do góry