reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

PO PIERWSZE PRIMO JESTEM ŚWIADKIEM TYSI W CHUSCIE (MITAGINKA OF COURSE PEŁEN MAKE UP - SUPER MAMUSKA;-) ) BOMBA!!! MITAGINKA JA OD POCZATKU WIEDZIALAM ZE CHUSTA TYSI POTRZEBNA, TERAZ SIE PRZYZWYCZAJAJCIE I BEDZIE SUPER zaluje ze przy Nikosiu tego nie mialam, bo on do dziisaj powinien byc chustowany hahah taki z niego przytulaczek i placzek...

meriderka ja glownie chusty uzywam w domu, ale biore ze soba, ze jakby byla niegrzeczna to do chusty...

aenye Niśka raz była odgnieciona, ale teraz zbieram nadmiar materiału pod kark, tak że ma gładziutko na ciele i super.

mitaginka ja do tej pory bodziak i chusta, ale tak, chusta (przynajmniej tkana, nigdy nie dotykałam elastycznej) jest przewiewna i sluzy jako jedna warstwa ubrania... w poniedzialek 21 czerwca ide na spotkanie klubu kangura:-) moze doradza inne motania i poopowiadaja cos o tym. mitaginka w Katowicach na pewno tez jest, moze sie wybierzesz z Tysią

mitaginka jeszcze raz - daj spokój M, moze narodziny dziecka to niedobry okres na zmiane pracy, ale slowo sei rzeklo, nie macie wyjscia... kto z reszta przypuszczal ze Tysia bedzie tak absorbującym dzieckiem... obojgu wam ciężko, Tobie na pewno ciężej (ja ide na szkolenie 3dniowe bez noclegu, ale na maxa sie ciesze ze odpcozne troche:-D) ale ile tych szkolen moze miec 1-2?? potem bedzie normalna praca...

tylu z was jeszcze mialam odpisac i cholera nie pamietam...
nati moja córcia tez zadnych krostek, zlych kupek, kolek, w nocy tylko cyc i zasypia. nos uper. laseczki nie zazdroszce, trzymam kciuki za zdrowotne zawirowania.... buziak

reklama
Morgaine- bo nasze Aśki są poprostu super.
Zrobilam generalny porządek w szafie i oddaje dalej 2 siatki ubranek.
Ale upał, nie mam planu na dzień :-(

my po wizycie u pediatry, wyniki moczu wyszły lepsze, ufff
oczywiście furagin podawać do końca, czyli jeszcze tydzień
krostki na buźki to potówki (nie dziwne, skoro zasypia wtulona buźką we mnie :-D)
no i mamy za sobą szczepienie- 6 w 1 i rotarix- bidulka, przystawiłam ją do cyca, a jak lekarka ją ukłuła to taki był krzyk i przez chwilę nie chciała ponownie złapać cyca, moja malusia

morgaine dzięki, dzięki za uznanie i potwierdzenie mojej chustowej prawdomówności :-D
u cucu noc spokojna, ale ona sama nie spała, bo w szpitalu tylko fotele dla rodziców (to i tak dobrze, ja spałam na materacu, który przywiózł mi M. , bo dla rodzica było tylko plastikowe krzesło :dry:)
aeyne Tysia miała chyba wczoraj troszkę pieluszkę odciśniętą, ale nie dużo
eywa no bo te nasze maluszki muszą się stopniowo do chustowania przekonywać :blink:

co do szkolenia M. to po mojej awanturze ( :blink:) M. pogadał z szefem i odbębni to szkolenie w późniejszym terminie...ha ha :-D
a zaraz wkleję fotę z wczorajszego chustowego debiutu
miłego weekendu laski

Witajcie

Juz sie pochwalilam na odpowiedni watku ale zrobie to jescze tu bo taka ubawiona jestem - Liwia dis pierwszy raz siala sie glosno, mowie wam jak mnie ubawila az sie poryczalam.
A poza tym noc spokojna, nawet lepiej bo T wtal na karmienie o 1ej a ja chrapolilam:-)

ale tu dzisiaj tu cisza.
byłam u babci a ona pierwsze co powiedziala to ze jestem gruba, noz k...mac co prawda nie widziala mnie pol roku chyba na boze narodzenie ostatni raz bylam ale to nie oznacza ze ma mi tak mowic- a potem sie dziwi ze raz na pol roku przyjezdzam.
no ale malutka sie bardzo podobala wiec chociaż tyle.

mała cały dzień praktycznie nie spała, spala tylko w samochodzie i to w kazdą strone po połowie drogi. tzn jak stalismy w korku a stalismy połowę to nie spała plus chwile na spacerze a tak cały dzień aktywna ale nie marudząca tak o 18 zasneła i nadal śpi a tu kąpać trzeba, ale tak mi miło siedzi się i nic nie robie. O wrzuce później zdjęcie mojego siostrzeńca poprostu cudne :-)

hej laski ja tez tu jestem:)

mitaginka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wieje optymizmem z Twoich postów. ja mysle ze Tysi chusta byla potrzebna a nie lekarze;-)

nati ja niby tylko 3 kg wiecej mam, teoretycznie nie powinno nic byc widac, a kazdy mi mowi ze teraz dopiero wygladam jak kobieta, ze niby tak fajnie... ja tam wole mniej fajnie wyglądać:-D

mitaginka a Ty jestes chudsza niz przed ciążą??

wlasnie z mamą projektujemy moją łazienkę bo chcemy zmienić.
wklejcie foty swoich łazienek co?:) moge wykorzystac wasze pomysly?:-)
asiunia Ty of course możesz się wyżyć artystycznie:-D

reklama
odpowiedz dla Morgaine :-)
prasowałam namiętnie wszystkie Pawłowe koszule ( a ma ich duuużo) plus ubranka malucha ( ma sporo nowych, dostaliśmy na chrzciny)

a teraz dzień dobry wszystkim, ile mogę tyle podczytuję
obiecuję sobie chociaż raz dziennie zajrzeć, ale średnio mi to jeszcze wychodzi. brakuje mi jedak Was, więc postaram się
buziaki

Do góry