reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

a my już po chustowym spacerku (co prawda po osiedlu, bo nadchodzą okropne burzowe chmury, ale zawsze to coś), mała ślicznie spała :-)
teraz trochę już się przebudza, ale spała w chuście półtorej godziny! WOW :-D
Dziewczyny, a jak wkładacie do chust to tylko w pieluszce? ja tak właśnie zrobiłam, a spotkałam sąsiadkę i ona powiedziała, że lepiej byłoby w ubranku :crazy:
no ale chyba w ubranku i chuście byłoby za gorąco :sorry:

gratulacje!!!!!!!!!!!!teraz juz bedzie wam duzo latwiej na pewno!! ja od jutra sprobuje, ale natka musi miec lepszy dzien...

reklama
haha Migatinka powiało optymizmem HURRRRRRRRRRAAAAAAAAA!!!!!! Wiedziałam, że dasz rade
po burzy zawsze jest słońce, a u Was już pierwsze promyki słoneczka wychodzą, super:-) Gratki

p.s. terrorystka śpi ( oby znowu nie 20 min) ona ma chyba jakiś skok rozwojowy bo ta bezsenna noc, czuwanie od 5tej i dzisiejsze drzemki po 20 min, massssssssaaaaakra grrrrrrrrrrrr

wspolczuje terrorystow :-) ja mojego wlasnie bujam noga w bujaczku ;-) hehe

okropnie sie czuje, fuck fuck fuck, a wzielam godzine temu 2x paracetamol :-( nadal mam 37,8. kuzwa.

mozna ibuprom juz? skoro dzieciom mozna dawac / nurofen w czopach / to ja chyba tez moge zjesc???

jola,
a owszem, jest mi cholernie wstyd!!! z tego wstydu siedze na allegro i kase wydaje ;-)

mitaginko
, congrats!!!!! ciesze sie strasznie :-)

Mitaginko-WAW no super, teraz bedzie do przodu. I nie kłóć sie z mezem- tylko się zdenerwujesz a i tak nic to nie zmieni :-(

opalilam sobie dekolt i szyje - a wlasciwie poparzylam :-(

wspolczuje terrorystow :-) ja mojego wlasnie bujam noga w bujaczku ;-) hehe

okropnie sie czuje, fuck fuck fuck, a wzielam godzine temu 2x paracetamol :-( nadal mam 37,8. kuzwa.

mozna ibuprom juz? skoro dzieciom mozna dawac / nurofen w czopach / to ja chyba tez moge zjesc???

jola,
a owszem, jest mi cholernie wstyd!!! z tego wstydu siedze na allegro i kase wydaje ;-)

mitaginko
, congrats!!!!! ciesze sie strasznie :-)

:-D:-D:-D Obyś tylko w pore zapanowała nad tym wstydem bo zbankrutujesz:-D:-D
Ja w sumie tez w necie patrze na jakies sukienki, we wrzesniu mnie chrzciny czekaja, a na zywo zeby sie rozejzec czasu brak, jak na razie takie cus mi wpadlo w oko, co myslicie? Troche taka malo elegancka jak na chrzciny ale po co ma potem lezec Buy Angel Sleeve Embroidered Dress online today at Next Direct Rep. of Ireland

wsadziłam pierwszy raz w bujaczek malutką. Ale luksus. wiem, mam grzeczne dzieciątko ale moje cycki wieczorem zawsze są oblężone i ręce do 21.30.A teraz nogą bujam i mam ręce wolne. ciekawe czy uspokajac tez bedzie, bo włożyłam spokojną

reklama
Ostatnia edycja:
Do góry