reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
drannisimo moja w leżaczku niestety długo nie leży po max 10 min jest płacz Zosia lubiła leżaczek ale spać nie spała w nim nigdy.

.aenye super oby już tak zostało:-):tak:

asiunia i jak dzisiaj ? Byłaś u lekarza?

mamadorusia przykro mi:-( kurcze szkoda dzieci:-( teraz bez mamy.
:-)
Moja mała dzisiaj spi już ponad dwie godz w łóżku :-):tak: a już myslałam że nic z tego nie będzie

witam popoludniowo :-)

poszlam na dluuuugi spacer, zrobilam zakupy i musialam zadzwonic po tate, bo nie udaloby mi sie wrocic do domu, zabrac auta i zdazyc po dzieci do pkola ;-) hehe, na szczescie mogl mi pomoc. za to kupilam pyszne warzywka i owocki, m.in. czeresnie pierwsze, truskawki i zielony groszek! (zgroza - 20zl/kg!!!). a jeszcze mlody mi sie sfajdal po pachy :Szok: a nie mialam nic na zmiane, wyszlam na 'maly spacer wokol domu', ale taka ladna pogoda byla, ze zal wracac.. na szczescie nic mu sie nie odparzylo.

za to w miedzyczasie dostalam straszne smski od asiuni, zaraz wkleje na odpowiedni watek :-( bidula...

wlasnie wpierdzielilam pelno groszku i ciekawa jestem, czy mlodszy zareaguje..

aenye- nie kuś groszkiem ale 20 zl za kilko :-(, w sobote jedziemy na rynek to moze kupie :-)

my tez super spacer zrobilismy z mezem i Asiunia. Z orlowa do sopotu. super, pozniej do mamy na drugie sniadanko i do domu.
edit:
oczywiscie po drodze byl klif a w klifie mcdonalds i cubus. a w cubusie chcialam kostium kapielowy a wlasciwie gore od kostiumu lecz niestety najwiekszy rozmiar byl za maly skandal!!!!!!
ale za to kupiłam piękne body dla malutkiej. :-)
Aenye- wklej lub wyslij mi prosze zdjecia nasze ze spacerku :-)

Ostatnia edycja:
nati, ja sie nie dziwie, ze na twoje piersi kazdy stanik za maly :-D :-D :-D hehe :-D a zdjeciami zajme sie jutro, ok? :-) wstawie na pewno!

i fajnie, ze taki dlugi spacer zaliczylas. dostalas smsa od aknovi? moze sie w czwartek umowimy, ja w srode nie bardzo - dzien dziecka i chyba cos zorganizujemy malym z D, a jak nie to moze byc i sroda.

ja dzisiaj po karmieniu, około 14:00 nie pionizowałam Tysi, żeby mi się nie rozbudziła, tylko od razu myk do fotelika samochodowego wystawionego na taras i nawet pospała 2 godzinki (jedyne dwie godzinki snu dzisiaj), a ja w tym czasie opalalam sobie nogi i albo sobie spiekłam albo mam uczulenie na słońce :wściekła/y: całe nogi czerwone i swędzące do tego!

mamusiaDorusia przykre to, co opisałaś...
asiunia współczuję, dobrze, że Maduś na butli, to z karmieniem przynajmniej nie ma problemu
dranissimo taka pozycja w leżaczku (czy foteliku samochodowym- jak u mnie) nie jest pewnie zbyt dobra dla kręgosłupa, ale Tysia ją najbardziej toleruje...my np. spacerki robimy w foteliku, dzisiaj mała była te 2 godziny na tarasie w tej pozycji...teoria to teoria, ale życie ją weryfikuje...

reklama
ja tak na chwilke bo walczymy z kolka :-(
cos mi sie kojarzy ze ktos pisal ze uzywal lefax? ale nie pamietam kto i czy dzialal :-( kolezanka ma nieuzywany lefax i chce mi oddac..on ma ten sam sklad co infacol? bo infacol nas nie dziala :-(
asiunia zdrowka i szybkiego wyjscia do domu:tak:

Do góry