Koot
Fanka BB :)
UDało mi się zaglądnąć do Was na chwilę. Tak Was czytam i każdej z Was z osobna zazdroszczę, że możecie karmić tak, żeby się Wasze dzieci mniej lub bardziej najadały, ale najadały... Ja już chyba wszystkiego oprócz stania na głowie próbowałam, a mleka mam tyle, co kot napłakał. Wczoraj była u nas doradczyni laktacyjna, powiedziała, że mam mało pokarmu przez te wszystkie perypetie szpitalne, które zdarzyły się w kluczowych dla laktacji momentach. Więc teraz dajemy sobie 2 tygodnie intensywnej pracy z laktatorem i albo się coś ruszy, albo zostanie nam już tylko butla... Ale sama butla, bo ja już więcej nie wytrzymam tego karmienia pół na pół... A w zasadzie 1/3 mojego na 2/3 mieszanki... Jak czytam, że Wy po 100 ml i więcej z piersi ściągacie, a ja tylko 50... Ale nie tracę nadziei. Daję sobie jeszcze te 2 tygodnie.
Ja nawet 50 nie jestem w stanie ściągnąć, a mały sie najada...a Ty nie mozesz sie tak przejmować, nie mozesz karmić, trudno...dasz butle i bedziecie szczęśliwą rodzinką bez ciśnienia, jak się uda to super i tyle. Nie przeskoczysz.
wiecie co bylam u lekarza bo mialam krwawienia i bole rany po CC i dal mi antybiotyk bo mowi ze moze mi cos tam sie robi od srodka. Powiedzial ze genaralnie moze organizm poradzi sobie sam, ale on woli nie ryzykowac i dal mi antybiotyk do brania 3x dziennie.
No i wrocilam do domu wzielam odrazu pierwsza tabletke, cos mnie skrecalo i patrze okres dostalam... zreszta wam pisalam... ale cos mi nie gralo... krew taka zywa jak z palca, a nie taka ciemna jak zwykle jest. Pozatym zmienialam podpaske raz na godzine, ale po tej godzinie byla cala zawalona od przodu do tylu... No i dzis wzielam tylko rano antybiotyk a po poludniu sobie odpuscilam i wiecie ze krwawienie ustapilo?....
Teraz na wieczor znowu wzielam (domyslam sie w nocy zaleje mnie :-( ) ale kapujecie to?
Jutro nie wezme wogole i jak ustanie to pojde do lekarza bo ja juz nie wiem czy to okres czy to ten antybiotyk takie krwawienie wywoluje??? Noszzz masakra....
Nie wiem co mam robic, brac czy nie... mialam brac 7dni po 3 tabl dziennie...a antybiotyku niby sie nie przerywa.... :-(
Idz lepiej do lekarza, bo lepiej to sprawdzić.
hej dziewczyny.
wczoraj wpadl kuzyn z zona na grilla i stweirdzilismy ze zaraz po chrzcinach w nocy wsiadamy w auto i jedziemy na wczasy...no ale zmienilam zdanie po dzisiejszej nocy bo mimo ze mloda nie placze, t obudzi sie tylko na cyca i zasypia ale ja jestem wczesnie wieczorem nie do zycia i rano nie wyspana i nie chce tak wczasow spedzic. pojedziemy w sierpniu i oto mam pytanie do was
gdzie polecacie wczasy (agroturystyka itp) musi byc tanio, dla dzieci cos do roboty i las, zadupie generalnie wielkie z zapleczem dla dzieci i jeziorem/rzeką...
pls polećcie coś... i naprawde musi byc tanio...
z góry dziękować;-)
Zapraszam do nas na obóz kajakowy...las, kajaki, rzeka, jezioro, konie, ogniska i gitara, dużo dzieciaków od 3 miesiące (Piotruś) do 10 lat i dużo rodziców w wieku 25-40lat. Ekstra, już nie moge sie doczekać.
U nas pt i sobota rewelka. Mały kochaniutki, ale niedziela cały dzień na rękach. W sobote zjadłam pizze i to chyba to...ech. Jak sie pilnuję to jest gites, a jak tylko coś, to potem mały cały dzień sie męczy. Wieczorem zwymiotował, nie ulał, bo smierdziało jak wymiociny i spał. Przestał od 2 dni robic sobie czas na aktywność. Super!