reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
drannisimo moja w leżaczku niestety długo nie leży po max 10 min jest płacz Zosia lubiła leżaczek ale spać nie spała w nim nigdy.

.aenye super oby już tak zostało:-):tak:

asiunia i jak dzisiaj ? Byłaś u lekarza?

mamadorusia przykro mi:-( kurcze szkoda dzieci:-( teraz bez mamy.
:-)
Moja mała dzisiaj spi już ponad dwie godz w łóżku :-):tak: a już myslałam że nic z tego nie będzie

witam popoludniowo :-)

poszlam na dluuuugi spacer, zrobilam zakupy i musialam zadzwonic po tate, bo nie udaloby mi sie wrocic do domu, zabrac auta i zdazyc po dzieci do pkola ;-) hehe, na szczescie mogl mi pomoc. za to kupilam pyszne warzywka i owocki, m.in. czeresnie pierwsze, truskawki i zielony groszek! (zgroza - 20zl/kg!!!). a jeszcze mlody mi sie sfajdal po pachy :Szok: a nie mialam nic na zmiane, wyszlam na 'maly spacer wokol domu', ale taka ladna pogoda byla, ze zal wracac.. na szczescie nic mu sie nie odparzylo.

za to w miedzyczasie dostalam straszne smski od asiuni, zaraz wkleje na odpowiedni watek :-( bidula...

wlasnie wpierdzielilam pelno groszku i ciekawa jestem, czy mlodszy zareaguje..

aenye- nie kuś groszkiem ale 20 zl za kilko :-(, w sobote jedziemy na rynek to moze kupie :-)

my tez super spacer zrobilismy z mezem i Asiunia. Z orlowa do sopotu. super, pozniej do mamy na drugie sniadanko i do domu.
edit:
oczywiscie po drodze byl klif a w klifie mcdonalds i cubus. a w cubusie chcialam kostium kapielowy a wlasciwie gore od kostiumu lecz niestety najwiekszy rozmiar byl za maly skandal!!!!!!
ale za to kupiłam piękne body dla malutkiej. :-)
Aenye- wklej lub wyslij mi prosze zdjecia nasze ze spacerku :-)

Ostatnia edycja:
nati, ja sie nie dziwie, ze na twoje piersi kazdy stanik za maly :-D :-D :-D hehe :-D a zdjeciami zajme sie jutro, ok? :-) wstawie na pewno!

i fajnie, ze taki dlugi spacer zaliczylas. dostalas smsa od aknovi? moze sie w czwartek umowimy, ja w srode nie bardzo - dzien dziecka i chyba cos zorganizujemy malym z D, a jak nie to moze byc i sroda.

ja dzisiaj po karmieniu, około 14:00 nie pionizowałam Tysi, żeby mi się nie rozbudziła, tylko od razu myk do fotelika samochodowego wystawionego na taras i nawet pospała 2 godzinki (jedyne dwie godzinki snu dzisiaj), a ja w tym czasie opalalam sobie nogi i albo sobie spiekłam albo mam uczulenie na słońce :wściekła/y: całe nogi czerwone i swędzące do tego!

mamusiaDorusia przykre to, co opisałaś...
asiunia współczuję, dobrze, że Maduś na butli, to z karmieniem przynajmniej nie ma problemu
dranissimo taka pozycja w leżaczku (czy foteliku samochodowym- jak u mnie) nie jest pewnie zbyt dobra dla kręgosłupa, ale Tysia ją najbardziej toleruje...my np. spacerki robimy w foteliku, dzisiaj mała była te 2 godziny na tarasie w tej pozycji...teoria to teoria, ale życie ją weryfikuje...

reklama
ja tak na chwilke bo walczymy z kolka :-(
cos mi sie kojarzy ze ktos pisal ze uzywal lefax? ale nie pamietam kto i czy dzialal :-( kolezanka ma nieuzywany lefax i chce mi oddac..on ma ten sam sklad co infacol? bo infacol nas nie dziala :-(
asiunia zdrowka i szybkiego wyjscia do domu:tak:

Do góry