reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

antonina, na nim jest niby napisane że działanie może nastąpić od 2 do 6 godz. po wypiciu. O której piłaś? Piłaś sam czy w postaci koktajlu położnych?

piłam normalnie 3 płaskie łyżki i zagryzłam bananem i sokiem, o 7:40, o 10 byłam w kibelku i tak cały czas mnie pobolewa żołądek i mdli, ale jakiejś rewolucji na razie nie ma meksykańskiej;-)

reklama
widzę forum zdominowane dzisiaj przez nierozpakowane;-)

dzien dobry,

sniadanie zjedzone, kawka wypita, prince polo caffe latte zjedzone, na wadze byłam:-D czas na bb więc
a no i dziecię of course nakarmione, przebrane (chociaż chyba znowu muszę:confused:) i śpi:-D

kozica ja to tak niezrozumiale piszę...nie śpię na brzuchu of course bo cycki by mi nie pozwoliły, raz że ich wielkość, dwa że bolałoby pewnie!!
śpię na plecach, a leżałam sobie na brzuchu, podparte ręcę i pisałam na lapku... ehhh wyy,,, :confused:

co tam jeszcze miałam pisać,...coś o piciu i laktacji ktoś wspominał... tak najważniejsze hektolitry wody min. ja piłam mało ostatnie dni, bo miałam nawał, teraz widzę mniej ale znowu zaczęłam się schizować czy nie tracę i znowu piję woda min. i herbatka hipp - uwielbiam ją:-D jest taka słodziutka.

w nocy moje dziecię nie umie spać...albo....chyba znalazłam przyczynę czemu w dzień śpi po 3 godziny a w nocy po godzinę i przerwa 3-4 nad ranem.
jak karmię ją na siedzocą to ssie dużo dłużej niż na leżąco i chyba więcej się najada. ale siedź tu w nocy!! a tak to razem zasypiamy przy cycu.
no ale trzeba bedzie spróbowac.
tej nocy spalam z nią, faktycznie o niebo bardziej wyspana jestem, ale chyba jednak powinnam odkładać ją do łożeczka...ale ona taka słodka, kochana, sama tam ma byc?:-( kurde !! fajnie się z nią śpi.

i tak patrzyłam, dużo jeszcze was nie rozpakowanych, a tak narzekacie...:-D

nie no tak serio laski, życzę wam jak najszybszego rozpakowania sie!! i milego dnia po olejkach rycynowych:-D

cześć dziewczyny, mam chwilke to se myslę zajrzę do was :)
głowa boli mnie bez przerwy od 30 godzin, oszaleje...
wczoraj była połozna, zwazyła Kubusia, przybrał w 9 dni tylko 130 g, czyli za mało :-(
Jutro wizyta u pediatry.
Wczoraj malutki nie chcial spać, dostał oba cyce...głodny...,dostał butelke....głodny, druga butelka...głodny..., padłam na twarz..., rano mąz mówił że po trzeciej zasnął :szok:
nie pojmuje...
W dodatku nie chce spać na pleckach, sam obraca sie na boczek i mi z rożka wypełza

dzwoniłam do położnej o ten pępuszek pytać, mówi,żeby cierpliwie czekać skoro suchy i nic się nie dzieje:-)
morgaine a jaką kawkę strzelasz sobie? ja też bym wypiła cosik;-)

ok, wypiłam, bleeeee - niedobre, a cała duża szklana tego, ale dałam radę, teraz golenie i czekanie na efekty!!!! Kurde, najgorzej, że sama jakas w to nie wierzę, a wtedy na pewno mniejsze działanie, ehhhh. Nie, no musi zadziałać przecież... zadziała... na pewno!

Dzien Dobry :). Ja jeszcze nie piłam ale własnie wstaję z łóżka, teraz trochę pospałam, bo w nocy to wcale. Żebro mi zaraz odpanie z bolu, tragedia jakaś. Willmek, Ty piłaś... ale powiedz, miałaś już coś do przodu tam w środku? Miękka szyjka, rozwarcie jakieś, bo podobno dziala tylko wtedy... No nic, zobaczymy, ja zaraz po śniadanku mieszam koktajl.

acronka, no trudno... z zapchanym kiblem lipa mieć sraczkę ;-), piję sama... chociaż pewnie i tak nie podziała jak trzeba :-(.

Dzisiaj była pełnia i nikt się nie rozpakował czy jak?! No zastój cholerny jeden... ehhhh. Idę jeść, potem wypiję a potem sie ogolę i umyję łeb :-D, tzreba być przygotowana w końcu :-D, no i oczywiście dam znać co i jak :tak:. 3majcie kciuki!!!
ducha - za godzinę mają być hydraulicy, więc jest nadzieja :) Jeszcze molestowanie męża zostało. Aaaa, mała coraz bardziej główkuje i naciska na pipkę, boli jak diabli.
Jutro o 11:45 mam wizytę,.

Witajcie moje kochane !

Ja tak jak reszta, nierozpakowana i dostaję już szału powoli. Czy to dobry pomysł podjechac dziś na IP celem sprawdzenia czy wszystko ok ? Co wtedy mówic? Jestem po terminie 2 dni i łożysko 3 stopnia juz od jakiegos czasu, wiec się boję, czy dziecko jakies niedotlenione będzie...

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny, mam chwilke to se myslę zajrzę do was :)
głowa boli mnie bez przerwy od 30 godzin, oszaleje...
wczoraj była połozna, zwazyła Kubusia, przybrał w 9 dni tylko 130 g, czyli za mało :-(
Jutro wizyta u pediatry.

Ewo, to może rozkręć sobie laktacje. Już tu ktoś Ci pisał jaka jest metoda. Tzw. 7,5,3 minut. To naprawde działa!

Do góry