reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Morgaine z tym spaniem na brzuchu to chyba żartujesz, ciekawe jakim cudem to robisz jak karmisz piersią???

Lecę spać! Zobaczymy co przyniesie ta noc ;-) Dobranoc!

tez się nad tym zastanawiam hihi:p ja dziś kwiczałam z bólu jak miałam 'rehabilitacje' nastawianie kręgosłupa i masaż - musiałam wytrzymac na brzuchu 1,5 h, każdy nacisk na lecy to mój krzyk tak piersi bolały:/

reklama
dzień dobry laski :-)

myślę, że to dobry moment na poranne kakao :-)

ciekawe czy ktoś się w międzyczasie rozpakował, przyznawać się ;-)

ładny dzionek się zapowiada, mamusie rozpakowane pewnie się na spacerki wybiorą, a wielorybom zostanie gapienie się w tv i człapanie na niedużych odcinkach, ale jeszcze troszkę...

witam :-)
Shanonka wyjatkowo nie obraze sie za tego wieloryba :-D
jak widac ja ciagle 2w1 norma ja juz nie wierze ze mlody wyjdzie z wlasnej woli ;-)
zamierzam dzis pojsc na poczte moze z mlodym zeby nie bylo tak latwo ;) a potem skosic trawnik bo juz mnie straszy :-)
dobrego dnia babeczki

dzień dobry!

Ale tu cisza!!! Proszę tylko mnie tu dziś nie zostawiajcie!!!! Bo ja wieczorem to zeświruję na bank!! Ból krocza minął...to pewnie od twardej ławki na placu zabaw było...:-(

Kto dziś miał pić koktajle z olejku? Przyznać się jak działa??

Hejo

ja wczoraj po popołódnowych płaczach, naprawde totalna mnie deprecha wzięła..kazałam meżowi kupić olejek i dzis rano wypiłam za 3 łyżki, zagryzałam kawałkiem banana. Tak gdzieś o 7:40....jak dotąd nic.....czekam na cud, a pewnie nawet mnie do kibelka nie pogoni jak znam życie:-D i swoje szczeście

wilmek - Ty chyba piłaś, czy mi sie z kims pomyliło....

podoba mi sie stwierdzenie shannonki, że wielorybom zostało TV i krótkie dystanse hehehe, dokładnie tak:-)

ja dodatkowo mam takie problemy z tymi nogami ze ledwo zginam w stawach, jakby mi 3x okręcili bandażem elastycznym, takie mniej wiecej uczucie

Ducha, Acronka - piłyscie olej????

Dzień dobry laski. Melduję się w dwupaku i idę robić śniadanko. Dziś o 13 przyjdzie położna, muszę jakoś ogarnąć mieszkanko... A będzie ciężko...Ledwie łażę.
W nocy spałam jakieś parę godzin, reszta ryczałam.

Dzień dobry!
U mnie olejkowa lipa! Bo nam wc wybiło!!! Normalnie się pion zapchał, kurnnnaaaa, a jakby tego było mało, zaczęło mnie czyścić, samo!!!! Siet, siet!!!
Lecę pod prysznic, bo dzisiaj o 6 pobudkę zrobiłam i pojechaliśmy teściowej kupić kwiaty urodzinowe zanim wstanie :)
Moje koty zdążyły już kipisz zrobić i kwiaty już zbieralam z obrusem z podłogi, na szczęście wazon cały.

Miłego słonecznego dnia!

reklama
Hello!!!

Juhuuuuu!!!!!!!!! Znalazł się jednak jeszcze ktoś z terminem po mnie :tak:. Shannonka się nam uchowała :-).

A ja???:-) O mnie zapomniałyście!!! Ja też jestem jeszcze w dwupaku!:-)

Magdalen ja też bym chciała Byczka (mój mąż byczek), więc z olejkiem działamy po 21

:-)

Ja tam 21 rodzę!!!!:-D Tak się nastawiłam, że musi tak być, no ewentualnie 22;-)
Jutro zabieram się do roboty!

Najgorsze, że biletów lotniczych nie mogę kupić, nawet zarezerwować bo musze podać datę urodzenia naszego niemowlaczka!!! Ale się wkurzyłam! No wiecie co???? Co to za pomysły, a bilety z tygodnia na tydzień coraz droższe bo na sierpień chcemyy kupić!!! Cholera!

Do góry