reklama
Witam. Noc w miare ok . Godzina skurczy a potem cisza i slodka nocka. Maz zostal w domu jednak ze mna jedzie do lekarza. Ja to mam dolek na maxa juz, ten uparciuch caly czas siedzi i tak sie upycha w tym brzuchu ze mi rozsadzic normalnie chce. Chyba u tego gina bede tam plakac z zalu i rozpaczy zeby zaczal dzialac... ehhh to sie wyzalilam ide sie pomalu ogarniac choc na 13.30 wizyta moja cudowna.
Sunshine_Baby
Fanka BB :)
A czemu ryczałaś? Przez hormony?
Przez mojego M. i przez pełnię i przez hormony... Ogólnie dołek.
ducha
Tymciowa mama :)
Dzien Dobry . Ja jeszcze nie piłam ale własnie wstaję z łóżka, teraz trochę pospałam, bo w nocy to wcale. Żebro mi zaraz odpanie z bolu, tragedia jakaś. Willmek, Ty piłaś... ale powiedz, miałaś już coś do przodu tam w środku? Miękka szyjka, rozwarcie jakieś, bo podobno dziala tylko wtedy... No nic, zobaczymy, ja zaraz po śniadanku mieszam koktajl.
acronka, no trudno... z zapchanym kiblem lipa mieć sraczkę ;-), piję sama... chociaż pewnie i tak nie podziała jak trzeba :-(.
Dzisiaj była pełnia i nikt się nie rozpakował czy jak?! No zastój cholerny jeden... ehhhh. Idę jeść, potem wypiję a potem sie ogolę i umyję łeb , tzreba być przygotowana w końcu , no i oczywiście dam znać co i jak . 3majcie kciuki!!!
acronka, no trudno... z zapchanym kiblem lipa mieć sraczkę ;-), piję sama... chociaż pewnie i tak nie podziała jak trzeba :-(.
Dzisiaj była pełnia i nikt się nie rozpakował czy jak?! No zastój cholerny jeden... ehhhh. Idę jeść, potem wypiję a potem sie ogolę i umyję łeb , tzreba być przygotowana w końcu , no i oczywiście dam znać co i jak . 3majcie kciuki!!!
Dzień dobry rozpakowane i nierozpakowane Kwietnióweczki;-)
Brzuszek nadal u mnie obecny .Nic się nie dzieje .Wczoraj ginka powiedziała że szyjka krótka bardzo ale nadal sformowana.I ciężko przepuszcza.Straciłam nadzieje że cokolwiek mogłoby się rozkręcić do jutra :-crazy:
A ja tak chciałam Oliwkę mieć już w domku na Święta .:-(
Jak ja się boję tego że bedą mi wywoływać poród .Tak bardzo bym chciała aby się to wszystko swoim normalnym rytmem potoczyło i się już zaczeło
Brzuszek nadal u mnie obecny .Nic się nie dzieje .Wczoraj ginka powiedziała że szyjka krótka bardzo ale nadal sformowana.I ciężko przepuszcza.Straciłam nadzieje że cokolwiek mogłoby się rozkręcić do jutra :-crazy:
A ja tak chciałam Oliwkę mieć już w domku na Święta .:-(
Jak ja się boję tego że bedą mi wywoływać poród .Tak bardzo bym chciała aby się to wszystko swoim normalnym rytmem potoczyło i się już zaczeło
antonina01
Fanka BB :)
dziewczyny uwaga, zrobiłam liste, wg kolejnosci terminów (czyt. rodzenia)
kozica
jankesowa
wilmek, anisad
lenka, ania2221, ja
acronka, bachucha
magdalen
ducha
sunshine baby
shannonka
lilou
prosze sie zastosować
ps. byłam raz w kibelku po tym oleju i tylko mnie mdli, relacja na żywo