reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

antonina tak ja pilam to ochydztwo ale nic nie podzialalo ;-) i bylam na tyle twarda ze pilam 3 razy :-D
magdalen jakas paranoja z biletami jakby nie wystarczylo ze dziecko jest ponizej 2lat

reklama
Witam. Noc w miare ok . Godzina skurczy a potem cisza i slodka nocka. Maz zostal w domu jednak ze mna jedzie do lekarza. Ja to mam dolek na maxa juz, ten uparciuch caly czas siedzi i tak sie upycha w tym brzuchu ze mi rozsadzic normalnie chce. Chyba u tego gina bede tam plakac z zalu i rozpaczy zeby zaczal dzialac... ehhh to sie wyzalilam ide sie pomalu ogarniac choc na 13.30 wizyta moja cudowna.

zostawilam telefon w aucie wczoraj dzis moj M mi przyniosl a tam 10 wiadomosci rozumiecie 10:wściekła/y: i kazdy o tej samej tresci....:crazy: no przeciez sie pochwale i nie bede ukrywac...

Dzien Dobry :). Ja jeszcze nie piłam ale własnie wstaję z łóżka, teraz trochę pospałam, bo w nocy to wcale. Żebro mi zaraz odpanie z bolu, tragedia jakaś. Willmek, Ty piłaś... ale powiedz, miałaś już coś do przodu tam w środku? Miękka szyjka, rozwarcie jakieś, bo podobno dziala tylko wtedy... No nic, zobaczymy, ja zaraz po śniadanku mieszam koktajl.

acronka, no trudno... z zapchanym kiblem lipa mieć sraczkę ;-), piję sama... chociaż pewnie i tak nie podziała jak trzeba :-(.

Dzisiaj była pełnia i nikt się nie rozpakował czy jak?! No zastój cholerny jeden... ehhhh. Idę jeść, potem wypiję a potem sie ogolę i umyję łeb :-D, tzreba być przygotowana w końcu :-D, no i oczywiście dam znać co i jak :tak:. 3majcie kciuki!!!

Dzień dobry rozpakowane i nierozpakowane Kwietnióweczki;-)

Brzuszek nadal u mnie obecny .Nic się nie dzieje .Wczoraj ginka powiedziała że szyjka krótka bardzo ale nadal sformowana.I ciężko przepuszcza.Straciłam nadzieje że cokolwiek mogłoby się rozkręcić do jutra :-:)crazy::baffled:
A ja tak chciałam Oliwkę mieć już w domku na Święta .:-(

Jak ja się boję tego że bedą mi wywoływać poród .Tak bardzo bym chciała aby się to wszystko swoim normalnym rytmem potoczyło i się już zaczeło :tak:

dziewczyny uwaga, zrobiłam liste, wg kolejnosci terminów (czyt. rodzenia)

kozica
jankesowa
wilmek, anisad
lenka, ania2221, ja
acronka, bachucha
magdalen
ducha
sunshine baby
shannonka
lilou

prosze sie zastosować:-D

ps. byłam raz w kibelku po tym oleju i tylko mnie mdli, relacja na żywo:-D

reklama
antonina, na nim jest niby napisane że działanie może nastąpić od 2 do 6 godz. po wypiciu. O której piłaś? Piłaś sam czy w postaci koktajlu położnych?

Do góry