reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Jankesowa, Ty faktycznie masz większe szanse niż ja, że załapiesz się na święta, bo ja ciut mniej przeterminowana jestem :) A może w święta wszyscy będą się Tobą lepiej zajmowali i zajączka dostaniesz? Będzie fajnie....:-)

reklama
anisad jeszcze do wczoraj mialam nadzieje ze moze sie ruszy cos ale juz nie mam tyle spacerow i wszystkiego i nic wiec dzis juz pierdziele, do tego rodzina potrafi tak podlamac czlowieka ze szok. No po siedze sobie w szpitalu... a jeszcze tydzien i moje dziecko bedzie mialo z 5kg to ciekawe kto je wtedy za mnie urodzic zamiast juz cos dzialac co by mi latwiej bylo to masz babo teraz

Halooooo, jeszcze ja zostałam w zestawie promocyjnym!!!! I siedzę teraz w Trójmieście, więc anisad, sama nie jesteś... Gdynia sie trzyma!, no nati sie wylamala, ale mocno cierpiała, więc niech jej będzie :-).
A tak serio mam juz dosyć, ja też chce napisać o KUPIE!!!! ... nie o mojej oczywiście :eek:.

Miłego dnia Kwietniówki :*

Hej!
I ja jeszcze 2w1!!! Prosze o mnie nie zapominać! To że nie siedzę z Wami na BB cały dzień, to nie znaczy że ja juz po ;-)
antonina - ja mam podobnie jak ty- termin na czwartek, nie środę,ale jak nic się nie wydarzy to 26-go na wywołanie.I Bachucha tez ma tak jak ja.

jankesowa
- ja też szukam tego czopa -a tu raz coś jest raz nie ma i ciągle mi wilgotno - sorki za te szczegóły.

Ehhh, jadę zaraz z małżem podstawić auto do warsztatu - nie chce mi się nawet pisać, ale mieliśmy kurna kolizję w sobotę z motocykistą. Doopa straszna, bo po wszystkim zatrzymali dowód rejestracyjny bo czegoś się tam dopatrzyli,bez związku ze sprawą.... Pozyczyliśmy auto od siostry, bo wiadomo, w razie "W" żeby się nie tłuc taxi bo szpital mam na drugim końcu miasta :eek:Potem idziemy kupic jakis prezent na chrzciny siostrzeńca wkońcu nie wiadomo jak to ze świętami będzie,tzn z nami ale trzeba byc przygotowanym.
LEcę suszyć włosy, bo ten się niecierpliwi, że sie guzdrzę i zamiast szykowac to siedze przed kompem :-)
No ale uzależnienie jest silniejsze:-)

Buziaki dla wszystkim Mam!!!!

edit: jankesowa - huknij na rodzinę, że urodzisz jak będziesz chciała i humor miała, bo przez ich "wsparcie" nie możesz

Moja teściowa wczoraj mówi - wiesz, jest taki sposób 3xS

Już nic jej nie chciałam mówić, że jakoś to nie zdaje rezultatu:D:D:D

Ostatnia edycja:
Scorupka szła na CC w ten sam dzień co Asiunia.
Skorupka szla na wywolanie, ja na CC. Myslalam ze sie juz odezwala do ktores z was? Na pewno juz musi byc w domu :-)

Laski dzis po poludniu Josh zjezdza do domu :szok::rofl2::cool::sorry::laugh2::-D:-D:-D:eek::no::-D:laugh2::laugh2::laugh2: nosz tesknie za nim niesamowicie, ale chyba rownoczesnie otworze jakis nowy watek z Marma jak sobie radzic z niesfornym rodzenstwem :-D

a tak serio to mam nadzieje ze nie bedzie zle...:sorry: moze jestem glupia ale naprawde mam nadzieje....

z kim nie rozmawiam to mowia ze mam sie szykowac na teksańską masakre:confused2: fajne pocieszenie co...:nerd:

i powiem wam ze nudzi mi sie w domu bo wciaz czysto (nie ma kto balaganic), nie mam na kogo krzyczec :-D i jestem oglupiona normalnie:-) hihi
wiem moze nienormalna jestem ale tesknie za tym moim codziennym haosem z Joshem w roli glownej:sorry:

oki brzuchatki 3mam kciuki zeby u was sie cos ruszylo :tak:

a wszystkim kwietniowym dzieciaczka slemy buziaki:-D

Kurde, a gdzie te wszystkie kwietniówki, które miały termin po mnie? Wszystkie juz rozpakowane??? No nie... Zostałam sama, ostatnia na końcówkę?! Dziewczyny, kurde ale jak się załapię na maj to mnie nie wyrzucicie z kwietniowego co?! Pleeese :-(

reklama
Antonina ja tez mam termin na 20, a jak nic się nie wydarzy to mam się zgłosić 27 do szpitala. I tez będzie Nadia :-) A chyba się nic nie wydarzy bo w ogóle nie czuję się jakbym była w ciąży, żadnych dolegliwości, nic kompletnie :angry:

Do góry