edit: zapomniałam o najważniejszym
melduje się .... rozpakowana
kozica do mnie mozesz pisac sms ja sie bycze przed kompem prawie caly dzien oglądając usta usta i czytając te marne 5 postów na dobe na bb.
witD3 - od pierwszych dni zycia do ukonczenia 2 lat
wit.K - od8 doby zycia do ukonczenia 2 lat.
siet, nie podalam jej jeszcze tej witD3. mam w domu kapsułki, to zaraz zaczne podawac.
nati u mnie to samo całą noc w łóżeczku poza 2-4
a potem...od 4 do 8:20!!! potem sie przyssała na 20 min.albo i dłużej i teraz w łóżeczku znowu...ale chyba nie spi bo cos sie tam rusza:-) spadam
milego dzionka
ROZPAKUJCIE SIE JUZ CO??
nudne te tematy kłucia, skurczy i jedzenia
zartuje kochane:* nie wkurzajcei sie na mnei, wiem jak łatwo kobiete w ciąży z nerwów wyprowadzić
melduje się .... rozpakowana
kozica do mnie mozesz pisac sms ja sie bycze przed kompem prawie caly dzien oglądając usta usta i czytając te marne 5 postów na dobe na bb.
wiesz kiedy ostatni raz zaliczylam maca? dzien po porodzie, w szpitalu, małż mi przywiózł zestawmorgaine, ja dzisiaj zaliczyłam Mc-a, później goferek z bitą śmietaną i truskawkami, mmmmm pychotka!!!
wit. D3 - na zaleceniach ze szpitala mam tak:witamy sie
postanowilam odkladac malenka do lozeczka i nawet mi to prawie wyszlo tylko miedzy 2 a 4 spala z nami bo zasnelam :-(
my juz po kupie, coraz sprawniej mi to idzie, nawet meza nie obudzilam tzn obylo sie bez placzu.
morgaine- moja starsza corka do jakis 2-3 lat tylko w wannie robila kupe
ale kupowy temat
to zmieniam od kiedy wit d3 sie podaje??
nierozpakowanym zycze rozpakowania
witD3 - od pierwszych dni zycia do ukonczenia 2 lat
wit.K - od8 doby zycia do ukonczenia 2 lat.
siet, nie podalam jej jeszcze tej witD3. mam w domu kapsułki, to zaraz zaczne podawac.
nati u mnie to samo całą noc w łóżeczku poza 2-4
a potem...od 4 do 8:20!!! potem sie przyssała na 20 min.albo i dłużej i teraz w łóżeczku znowu...ale chyba nie spi bo cos sie tam rusza:-) spadam
milego dzionka
ROZPAKUJCIE SIE JUZ CO??
nudne te tematy kłucia, skurczy i jedzenia
zartuje kochane:* nie wkurzajcei sie na mnei, wiem jak łatwo kobiete w ciąży z nerwów wyprowadzić