reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

witam :-)
zrobilam sobie dluuugi spacer zakupowy i teraz nie bede wymieniac co mnie boli :-D kupilam farbe do wlosow bedzie gimnastyka po poludniu przy farbowaniu ;-)
kolezanka wlasnie zadzwonila ze nastepny kwietniowy maluch na swiecie i ze czeka na mnie w szpitalu ale chyba nie zdaze bo juz jutro wychodzi :-D
Lenka ja sie dowiem w czwartek kiedy wywolanie co i jak a juz bede 4dni po terminie wiec wywolanie jak cos to napewno po swietach
ok ide zjesc obiadek a potem usiade z kafka :-)

reklama
ja już po wizycie, w macicy nadal "to" jest, ale on chce to jeszcze poobserwować, bo nie jest pewien, co to, a nie chce mnie narazać na zabieg z tym kroczem już teraz. Może samo się opróżni...
Mam przyjść w środę po świętach, wtedy podejmie decyzję...

dzień dobry laski :-)

ależ te rozpakowane nas katują tymi swoimi zachwytami nad kupkami no! :p

antonina nie marudź tak na kostki! jeśli Ty jeszcze sięgasz z centymetrem, żeby je zmierzyć, to ja Ci zazdroszczę!

tak sobie myślę, że pora jakieś żarełko przygotować i kawusię sobie jakąś słabiutką zrobić, bo tak generalnie, to nudy jakieś straszne

trzymajcie się dziewczyny dzielnie!

Shannonka - tak ,.słuszna uwaga, ja was wogóle cały czas kantuje, że mi tak źle a ja sie wyginam śmiało jak kobieta-guma:-D też chyba musze sie zakawować bo mam kryzys senny popołódniowy

Mitaginko - wierze że będzie dobrze u Ciebie i samo sie "odczepi", chociaż masz juz swoja śliczną córeczke przy sobie, a ja ciagle czekam......i też nie wiem co będzie

hahaha, jak to przegapić aenye?! Trochę tego jest więc się nie da, na tamtych juz napisałam co sądzę ale napisze jeszcze tutaj, serio jest boski!!!!! I żaden Felek, nienienienienie, Alex musi być - no po prostu do niego pasuje, ale Alex, nie Olek!!!

Aaaaa i zmień sobie suwaczek, bo wg niego jeszcze nierozpakowana jesteś :)

acronka ja mam to samo ciagle mi mokro sluzu jest te pseudo smarki tez ale ilosciowo szalu nie ma :cool:
co do rodziny to jak rano wstaje to juz na kom sie nie chce patrzec bo tam z 5sms co dzien :-(

Bylam na zakupach autem pierdziele tak sie juz nic nie ruszy szpital mnie czeka to chociaz krzyza meczyc nie bede. Rekreacyjnie przeszlam sie po sklepach a niech sie po pytaja ze jeszcze nie urodzilam :eek::rofl2: Mezowi zakupy zrobilam, jak mnie nie bedzie zeby mial slodkosci i jogurciki do pracy :happy:.

Podbrzusze mnie boli dzisiaj... na lodach bylam a co sobie bede zalowac :-p
A teraz zasiadam przed kanapa na tv po patrze troche a zas ostatecznie pojde po schodach po latac mam 13 stopni w domu wiec kilkanascie razy po wchodze a moze liczyc na pelnie??

jankesowa - pobiegaj po schodach i licz na pełnię :) Ja mam 2 piętro w kamienicy, to jeszcze sobie zrobię póxniej kilka rundek :)
Wrócilismy, złaziłam się potwornie, ale poza zakwasami w udach cisza :-D
Morgaine - ja jako nierozpakowana się nie wkurzam na wasze rozpakowane rozmowy, tylko trochę zazdroszczę, ale na wszystko przyjdzie czas :)

Idę oddać się sjeście poobiedniej.

Morgaine - ja jako nierozpakowana się nie wkurzam na wasze rozpakowane rozmowy, tylko trochę zazdroszczę, ale na wszystko przyjdzie czas :)

mam to samo :) ciesze sie ze znowu sie cos dzieje na watku bo juz taka cisza tu powoli panowala ;-)
ciekawe co u dranissimo dzis miala byc w szpitalu dobrze pamietam?

Ostatnia edycja:
Ja nie pisze bo brak weny i ogolnie humor do banioka. Chyba juz sie pogodzilam z tym szpitalem :sorry: nic innego mi nie zostalo. Do tego jutro nie wiem z kim pojade do lekarza... maz wolne chcial zostawic na zas. Mial jechac tato ale musi do pracy sie wstawic, potem siostra tez jej cos wypadlo a z tesciowa nie chce. Wolala bym sama jechac ale zapomnij nie chca mnie puscic 50 km autem :eek::confused2:. Wiec jeszcze nie wiem jak i co :-(

reklama
Do góry