reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

hej hej dziewczyny.

Melduje sie w 2paku :-)

wody sie nie sączą, przynajmniej to co wyplywa nie wyglada juz na wode... wiec pozostaje mi wierzyc ze tamto to byl albo wodnisty czop jak to mowila "uprzejma inaczej" polozna albo jakies wodniste uplawy... nie wiem nie chce mi sie o tym juz myslec :-)

wczoraj mielismy wypadzik rodzinny, jako ze to ostatnia niedziela w 3kę chcielismy poswiecic ten "ostatni" dzien w calosci Jośkowi :-) wybawil sie na roznych kolejkach i karuzelach az padł w aucie :-D

no nic nie pozostaje nic innego jak czekac do czwartu :-) juz nie dlugo. Przynajmniej wiem ze sie nie przeterminuje albo cos :-D

skorupka przykro mi ze Cie nie przyjeli. Jacys niepowazni. Przeciez Ty i tak juz sporo po terminie. Co im da 3dni roznicy?

aenye nadrabiajac wczorajszy dzionek juz bylam pewna ze jak dojde do dzis to zobacze info ze urodzilas. Ale cos mnie podkusilo wejsc najpierw na fb no i czar pryskl :-D
Ty nasz lubisz tak podpuszczać małpko jedna :-D

reklama
mitaginka nareszcie!!!
ale wycięła nam numer co?

Juhuuuuu

nie, nie urodziłam. ktg nie wykazuje skurczy, u wieloródki rozwarcie na 1 palec NIC NIE OZNACZA. szyjka nie zgładzona chociaż miękka. w poniedziałek lub wtorek wywołanie.
ale juhuu to nie od tego.
JUHUUUU BO
kupiłam sobie buty tralalalal
kupilam sobie torebke tralalala
zjadlam w kfc ;-) tralalalal
i kupiłam dzieciom parę fajnych ciuszków tralalalal

słuchajcie. położna mi powiedziała, że sprzątania i takie pierdoły to guzik warte są. seks i spacery (sex podczas spaceru?;-) - ze stresu by można rodzić:-D )
no ale jak seks jak mój małż w nocy pracuje....ale dzisiaj ostatnia nocka...

nati dobre z tym mpk;-)

spadam młodemu dać obiadek bo się obudził.
buziak

asia, ja sie na zamykanie kolejki nie pisze! i nie podpuszczam!

nie, ja w ogole rodze dzis lub jutro i innej opcji W OGOLE nie biore pod uwage. dzwonilam do gina, mowil, ze na razie spokoj, nie musze sie stawiac na wizyte, jesli cos nie tak mam dzwonic, a jak sie zacznie - tez dzwonic. no nic. w ogole mowil, ze tydzien jeszcze moge spokojnie lazic. no jakby byl obok dostalby w zeby :-D
ale znieczulenia nie ma zzo, jakies maja urzadzenia relaksacyjne, ki czort, nie wiem, i jakies inne srodki usmierzajace bol - ciekawe.

cholera jasna z tym rodzeniem. mlody, wylaz!!!!!!!!!!!!!!

ja tez chce na spacer! chyba jak D wroci poleze gdzies, normalnie osiwieje w domu.

morgaine sex tez nic nie daje wiem sprawdzilam, :sorry2: juz nie wiem co mam robic Okna nawet umylam i co nadal tu jestem....:angry:

aenye moj chociaz cos tam na dole gmerac zaczal.... smialam sie ze mojemu na fifora kartke EXIT przykleje bo moze biedak nie wie ktoredy :tak:

Ja nawet butow sobie kupic nie moge bo tak mam nogr spuchnieta , torebke chce kupic to nie ma takiej jak ja chce :wściekła/y: z tego wszystkiego chyba mlodemu cos pojde kupic

bosz, jakie nudy na forum!. laski wezcie sie w obroty i piszcie cos, bo ja ze zlosci redbulla wypilam (A CO!!!) i teraz mam powera, a nie mam nic do roboty. popisalabym se chociaz z wami, no.

a mnie dziecko wzywa do obierania pieczarek! masakra! nie chce mi sie dzis gotowac brrrrrrrrr!

mala_mysz - gratulacje i szacun, że tak szybko do formy wracasz!

Morgaine - wklejaj zaraz fotki swoich łupów :)

Ja od obiadu poleguję co chwilę, tak mnie w pachwinach boleć zaczęło i jakieś kłucia szyjkowe do tego dochodzą. Jak stoję lub idę mam wrażenie że mi noga odpadnie. Szok po prostu.
Może zacznę sprawdzać czy sexik coś pośpieszy, już męża nastawiam na działanie, ale ma choleres opory, co jest?

powiedz, ze to ostatnia okazja - najmniej 2-3 miesiace postu go czekaja pozniej! moj to codziennie wykorzystuje, hehe :-D

na porodzie na wesolo wyczytalam: "niech biala armia wygoni malego buntownika!" :-D ale u nas nie dziala, niestety...

a zreszta, co ma byc to bedzie, szkoda tylko, ze nie pocisnelam z tym remontem - moglam zrobic remont w tym salonie cholerrrnym, teraz juz tym bardziej sie obawiam, jak jeszcze tydzien mam sie kulac to szok! telewizor nasz nowy stoi w pustym mieszkaniu obok i chodzimy go podziwiac tylko! jak debile! a ogladamy wszystko na starym, z peknietym ekranem!

reklama
nakarmiłam moją watahę, Michaliński śpi (przynajmniej w tej chwili) to może da mi się coś napisać.

Mitaginka!!!nareszcie.
Morgaine - pamiętaj, że cierpliwość to cnota

zaczyna mnie wkurzać, że mieszkam na wsi. nie ma tu CH, nie ma porządnych sklepów...ehhh, j jestem jak taka księżniczka tu(ta zza 7gór i rzek)....wszedzie mam daleko. chciałam jakieś fajne zakupy zrobić przez neta....kurcze, gotówka mnie pali w kieszeń chyba. zrobiłam dobry interes. syn utopił mi komórkę w wiadrze wody..jakby nie mógł w mniejszej ilości :-D. zadzwoniłam do ery z pytaniem co oni na to, że po 8miesiącach chcę zowu nowy telefon. hi hi. dali mi, zmienili warunki umowy ( umowa jest na firmę, więc dlatego tacy mili) i dostałam IPHONE 4....ale jak pomyślałam, że mi znowu ktoś go utopi, albo rozjedzie rowerkiem...albo nie wiem co...to prędko poszłam go wymienić w skupie na zwykłą nokię.....zarobiłam 1600pln na tym interesie.
ehhh, tylko nie ma gdzie zaszaleć
pada i jest ponuro, więc Misiak gnije w domu...a ja razem z nim

Do góry