reklama
He he i nadrobiłam. Ja dziś aktywny dzień miłam. Byłam w pracy chyba ze 4 godziny ( troche tych pokoi w Urzędzie jest), złożyłam wniosek o macierzyński od 12-stego ( ginka nie chce mi dać dłużej ale pewnie coś jeszcze wykombinuję). I najprzyjemniejszą część dnia spędziłam u kosmetyczki- pedicure sobie walnęłam. Ale ja lubie mieć tak wypiłowane piętki. Pooddawałam wszystko co pożyczyłam ale nie zdążyłam poiodbierać ( przez chwilę czułam jakbym miała nie przeżyć porodu i wszystkie sprawy załatwiam- nawet mojemu A zostawię wszystkie papiery do konta i powiem gdzie co jest )
Morgaine zauważyła ale CIę nie zaczepiam abyś sobie nie przypomniała Ale tym razem będziesz ze mnie dumna. (Czekam na pochwały)
Akkm abyś zaczęła rodzić jak najszybciej.
anisad- ja na porodówkę poza wodą coś słodkiego zabieram. Coś co szybko połknę i na zębach nie zostanie- na ,,mojej'' porodówce nie można nic jeść.
cocosova gratulacje
hatorska- ja też uważam,że Biance należy się darmowe przedszkole
Mitaginka- to normalne, że jesteś obolała. Po tym fryzjerze pewnie. Jak tyle czasu Twoje mięśnie nie miały takiego wysiłku to teraz wstrząs przeżyły.
lenka1983- gratuluję udanej wizyty a pępowiną się nie martw, często się tak zdarza i wszystko jest ok
aenye- jak grzeczna uczennica z tym paziem
krakowianka- gratulacje
Beatko- witajcie w domu
Morgaine zauważyła ale CIę nie zaczepiam abyś sobie nie przypomniała Ale tym razem będziesz ze mnie dumna. (Czekam na pochwały)
anisad- ja na porodówkę poza wodą coś słodkiego zabieram. Coś co szybko połknę i na zębach nie zostanie- na ,,mojej'' porodówce nie można nic jeść.
cocosova gratulacje
Mitaginka- to normalne, że jesteś obolała. Po tym fryzjerze pewnie. Jak tyle czasu Twoje mięśnie nie miały takiego wysiłku to teraz wstrząs przeżyły.
lenka1983- gratuluję udanej wizyty a pępowiną się nie martw, często się tak zdarza i wszystko jest ok
krakowianka- gratulacje
Beatko- witajcie w domu
anisad
Fanka BB :)
Co to był za durny pomysł żeby się przeprowadzać tuż przed porodem jestem wściekła, nie widać końca, skąd my mamy tyle rzeczy Chciałabym żeby był już piątek za tydzień...
Lilou,my nawet jeszcze wszystkiego nie przewieźliśmy i jutro ciąg dalszy. Ciekawe czy dam radę cokolwiek rozpakować. Starszej córy pokój zawalony kartonami i workami Ubaw po pachy. To nic, że brakuje jeszcze kilku mebli Ważne, że człowiek ma dach nad głową
Co do pocenia się, to ja tak źle nie mam, jedynie ciągle mi ciepło i nie marznę.
Witaj Beatko. Mam nadzieję, że będziesz zaglądać częsciej. Dzięki temu będzie nas tu więcej bo się wykruszamy
Laski, zaraz jadę na lotnisko po mojego męża ( na szczęście to tylko kilka minut drogi ). Od 22:00 mogę już rodzić, ale raczej nic tego nie zapowiada...:-) Trzymajcie kciuki, żebym dojechała.
Odezwę się pewnie jutro ! Mam nadzieję, że któraś z Was się rozpakuje.
lilou
Fanka BB :)
anisad ja marzę żeby już się móc rozpakowywać , na razie pakowanie..miało być łatwo bo z 3 piętra na parter, no ale i tak trzeba wszystko pozabezpieczać. Oby zdążyć...
meriderka łoooo ale post poszalałaś
anisad gratulacje1!!!! dotrwałaś do przyjazdu męża
mitaginka też czuję taki nacisk!! a dzisiaj jeden skurcz miałam taki że czułam że mi się TAM wbija ta głowa...normalnie takie uczucie jakbym od razu miała mieć parte1! ale wiem, nie tak łatwo o to;-)
a poza tym meriderka dałaś czadu!! heh poród zbliża się wielkimi krokami! tylko nie wiem czy mój czy Twój, bo jak zobaczyłam długość tego posta to myślałam że urodzę
o! trzeba dać znać aenye!!! jak zapałki nie pomogą to z wrażenia urodzi jak zobaczy jaki ten post długi
heh no poszalała;-)
edit: wy czekając na poród jecie, a ja....oglądam seriale!! tzn.to za dużo powiedziane, bo ja tv od lat nie włączałam1! wiem, dziwna jestem, wy tu jakieś usta usta i inne szmery bajery, a ja dzisiaj pół odcinka na dobre i niedobre no i jeden ranczo...
za usta usta na razie się nie biorę bo to już ma chyba z 500 odcinków!! ja muszę od początku zaczynać...
mitaginka też czuję taki nacisk!! a dzisiaj jeden skurcz miałam taki że czułam że mi się TAM wbija ta głowa...normalnie takie uczucie jakbym od razu miała mieć parte1! ale wiem, nie tak łatwo o to;-)
JESTEM DUMNA Z MERIDERKI.He he i nadrobiłam. Ja dziś aktywny dzień miłam. Byłam w pracy chyba ze 4 godziny ( troche tych pokoi w Urzędzie jest), złożyłam wniosek o macierzyński od 12-stego ( ginka nie chce mi dać dłużej ale pewnie coś jeszcze wykombinuję). I najprzyjemniejszą część dnia spędziłam u kosmetyczki- pedicure sobie walnęłam. Ale ja lubie mieć tak wypiłowane piętki. Pooddawałam wszystko co pożyczyłam ale nie zdążyłam poiodbierać ( przez chwilę czułam jakbym miała nie przeżyć porodu i wszystkie sprawy załatwiam- nawet mojemu A zostawię wszystkie papiery do konta i powiem gdzie co jest )
cocosova gratulacje
krakowianka- gratulacje
Beatko- witajcie w domu
a poza tym meriderka dałaś czadu!! heh poród zbliża się wielkimi krokami! tylko nie wiem czy mój czy Twój, bo jak zobaczyłam długość tego posta to myślałam że urodzę
o! trzeba dać znać aenye!!! jak zapałki nie pomogą to z wrażenia urodzi jak zobaczy jaki ten post długi
heh no poszalała;-)
edit: wy czekając na poród jecie, a ja....oglądam seriale!! tzn.to za dużo powiedziane, bo ja tv od lat nie włączałam1! wiem, dziwna jestem, wy tu jakieś usta usta i inne szmery bajery, a ja dzisiaj pół odcinka na dobre i niedobre no i jeden ranczo...
za usta usta na razie się nie biorę bo to już ma chyba z 500 odcinków!! ja muszę od początku zaczynać...
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: