reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

ja wrocilam, oczywiscie kupiwszy wiecej niz bylo potrzeba, no ale cos trzeba z pieniedzmi robic ;-) licze na to, ze za to lazenie z bolacym brzuchem, dolem, z ciezkimi siatami po schodach (specjalnie nie winda) cos sie rozkreci. no..

i tez mam ciagle smarki na wkladkach :-D takie od przezroczystych do jasnozoltych.

a czopa tez nie widzialam w zyciu, tzn w trakcie porodu odchodzil ze mnie taki wlasnie smarkowity sluz brazowo-czerwony. ale to juz prawie przed samymi partymi, na finiszu.

dobra, ide robic obiad. ziemniaczki mlode i paluszki rybne i trzy rodzaje surowek ;-) (kupionych, ale robionych, nie ze z tych plastikow ;-) )

reklama
ale mi gin w poniedziałek powiedział widzę że czop ładnie odchodzi. wiec nie wiem już sama co mam o tym myśleć może czop odszedł a teraz tylko ta wydzielina.
ciekawe co z Joll i tym jej balonikiem ?
herbata z liści mi sie skończyła , olej z wiesiołka też wiec najwyższa pora rodzić, a tu cisza...

trzy rodzaje surowek ;-) (kupionych, ale robionych, nie ze z tych plastikow ;-) )
ahhh jak ja tesknie za surowkami. NIe masz pomyslu co do obiadu, raz dwa jakas suruweczka sie trafi i gotowe... Ahhh chyba za tym najbardziej tesknie w PL - surowki :-D

a wy jakąś zmowe macie czy co?
Asiunia pojawia sie na forum to wszystkie zwiały:confused::dry::sorry2::-)

akkm no nie wiem. U mnie to nie czop bynajmniej ;-)

ja jestem ale nie mam co pisac.... :-( az dziwne nie?

edit: a wam tez tak goraco ze spocone chodzic non stop?? matko ja dzisiaj wytrzymac nie moge...nie ludze sie ze to jakas oznaka... :-(

Morgaine ja tak mialam w 1 ciazy... do tego bylo pelne lato....

no a ja teraz mykam bo dziecie sie obudzilo i znowu chce skakac :-)

hej kwietnióweczki:)
meldujemy się od dziś w domku:-)Oliwka to istny
anioł zje i idzie spać
wszystko juz ok zdrowiusieńka a ja nareszcie w domu bo tak to w ciągłych rozjazdach,przez tydzień po porodzie i pewnie przez te nerwy ubyło mi 8 kg...
pozdrowionka dla wszystkich jeszcze w dwupakach i tych co już tulą swoje maleństwa...:-D

ja jestem ale nie mam co pisac.... :-( az dziwne nie?

edit: a wam tez tak goraco ze spocone chodzic non stop?? matko ja dzisiaj wytrzymac nie moge...nie ludze sie ze to jakas oznaka... :-(
Morgaine - w wielu m-cach przy objawach przedporodowych piszą, o uczuciu gorąca, poceniu itp.
Ja się od 2-3 dni pocę w nocy niesamowicie, mimo otwartego okna i przykręconych kaloryferów.
Beatko - witaj z nami znów! Z takim aniołkiem to żyć nie umierać! Oby dalej tak było. Dużo zdrówka dla Was.

reklama
Co to był za durny pomysł żeby się przeprowadzać tuż przed porodem :wściekła/y: jestem wściekła, nie widać końca, skąd my mamy tyle rzeczy :wściekła/y: Chciałabym żeby był już piątek za tydzień...

beatko
witamy :-) Wszystkie Oliwki to aniołki ;-)na początku przynajmniej ;-)

morgaine mnie gorąco najbardziej w nocy, budzę się cała spocona :/

Do góry