reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

Petinka trzymamy kciuki za Ciebie!
Cucu takie Kobitki jak Ty się nie załamują, tylko idą dalej! najważniejsze, że obie jesteście już w domku i macie się dobrze:)
Wilmek bym chyba gwardię narodową miała pod domem po 15 minutach

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!! ja chcę już urodzić! paranoja mnie dopada jakaś z tym wszystkim:baffled:
jeszcze co chwilę ktoś dzwoni i ciągle się pytają "urodziłaś już"? a mnie już nie powiem co strzela:wściekła/y:

u mnie to samo! Kazdy pyta, dzwoni, a ja mam ochote ich gdzie pieprz rosnie wyslac! [delikatnie powiedziawszy...!]. U mnie sie nic nie dzieje, normalnie NUDA!

Jadę do szpitala, nie wiem czy to skurcze porodowe czy nie, ale są dość częste i bolesne, chociaż mało regularne. Wolę to sprawdzić.

Kolejna szczesciara... :-)
Powodzenia! Oby to bylo TO! :-)

edit: wy czekając na poród jecie, a ja....oglądam seriale!! tzn.to za dużo powiedziane, bo ja tv od lat nie włączałam1! wiem, dziwna jestem, wy tu jakieś usta usta i inne szmery bajery, a ja dzisiaj pół odcinka na dobre i niedobre no i jeden ranczo...

Nie jestes dziwna Morgaine :-) ja tez nie ogaladam tv. Juz ladnych kilku lat. Zero seriali, nawet nie wiem jakie sa, jacy aktorzy sa na topie, w ogole kto jest kto itd. W zasadzie dopiero w tamtym roku tv sobie kupilismy, ale mamy go podlaczonego pod kompa, co by wiekszy monitor miec :-D

cucumber niektorym chyba trzeba czasu, zeby wszystko doszlo do normy... moze w koncu wszystko "zalapie" i bedzie dobrze. A jak nie, to tez nic na sile. Tak czy siak, bedziesz dobra Mama, a Mala bedzie Cie uwielbiac! :-)

nie wiem czy ja jestem jakaś dziwna??????????
dziś wróciłąm do domu a tu już 15 telefonów z zapowiedzią wizyty w weekend:no:
ludzie jakoś nie mam narazie ochoty na wizyty i odmawiam,proszę zeby jeszcze troszke poczekali to focha strzelaja!
może to ja zdziwaczałam ale uwierzcie po tym co przeszłyśmy chyba potrzeba mi spokoju...

dranissimo my to samo!!! hahahah
komp podłączony do tv żeby większy monitor był:-D

beata wez no powiedz im żeby wrzucili na luz. dziecko to nie eksponat w muzeum żeby chodzić i zwiedzać, najpierw wy musicie sobie zycie zorganizowac.

ja pierdziu ale mam mocne skurcze...idę je ...przespać, przeczekać trzeba mi! a jutro znowu.... pójdziemy nad rzekę(?) kto zgadnie kto to...:-)

beata wez no powiedz im żeby wrzucili na luz. dziecko to nie eksponat w muzeum żeby chodzić i zwiedzać, najpierw wy musicie sobie zycie zorganizowac.

ja pierdziu ale mam mocne skurcze...idę je ...przespać, przeczekać trzeba mi! a jutro znowu.... pójdziemy nad rzekę(?) kto zgadnie kto to...:-)

oczywiscie, to piosenka, ktora bardzo lubie - hey ;-)

a co do odwiedzania, to mam identyczne zdanie i tez nikogo nie bede po tak krotkim czasie do siebie wpuszczala... Niech sie obrazaja. Kropka.

dranissimo my to samo!!! hahahah
komp podłączony do tv żeby większy monitor był:-D

no Hey nie? ;-)
u nas tv oglada babcia teraz jak jest i mlody bajke rano i dobranocke :-)
dranissimo ten twoj suwaczek to jakis taki... dziwny :-D

kurcze, ja też się dziwnie czuję...
brzuch się bardzo stawia i to boleśniej niż zazwyczaj...do tego boli mnie jakby lewa nerka (?)
jutro powinnam zmniejszyć fenek do 3x0,5, ale mam wątpliwości...
a zaraz chyba wezmę apap :(

petinka powodzenia!

morgaine jedna z moich najulubieńszych piosenek:-)

tv u nas gra cały czas, ale na zasadzie robienia szumu;-) cały czas musi coś grać, nawet jak idziemy spać

mitaginka zaciskaj jeszcze nóżki!

nie wiem czy ja jestem jakaś dziwna??????????
dziś wróciłąm do domu a tu już 15 telefonów z zapowiedzią wizyty w weekend:no:
ludzie jakoś nie mam narazie ochoty na wizyty i odmawiam,proszę zeby jeszcze troszke poczekali to focha strzelaja!
może to ja zdziwaczałam ale uwierzcie po tym co przeszłyśmy chyba potrzeba mi spokoju...

Oj, ja też się obawiam, że tak to będzie wyglądało.

Mnie lekarka przepisała dzisiaj antybiotyk, do wypicia 3 godziny między posiłkami, jednorazowo. Jeszcze pół godz. do wzięcia lekarstwa, a ja tu padam z głodu. 3 godziny bez niczego do jedzenia, to brzmi jak jakaś abstrakcja :szok:

reklama
skorupka zaciskam, w końcu teraz Twoja kolej...

wypiję meliskę, umyję się i postaram zasnąć...
ale tam wieje, okropna noc na poród swoją drogą...

Do góry