reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

acronka kurde mnie się tak bardzo nie spieszy, mogę we wtorek/srodę. byleby nie przenosić!!! i już się każdych dreszczy, każdego pocenia i każdego skurczu trzymam i łudzę że to to, choć w głębi duszy wiem że to nie to:-(
jeszcze wytrzymam tydzień jak nic!!
idę sobie znowu zaparzyć tej piep*** herbaty z liści malin co to NIC NIE DZIAŁA NA MNIE!!!! :angry:

lilou bardzo podoba mi się tekst: SKĄD MY MAMY TYLE RZECZY!!!!
heh niedługo będziesz wszystko dokupywać że za mało macie...:) zawsze tak jest!!!

reklama
morgaine ja w nocy jestem po prostu mokra, okno otwarte kaloryfery pozamykane a Mmoj M biedactwo pod same uszy przykryty i zamarza, w dzien tem mam takie napady e czasem to ze mnie kapie po prostu ale ja mam tak juz od jakiegos miesiaca wiec u mnie to raczej nie oznaka porodu
petinkanadzieje mi kobieto robisz no bo dzis w nocy jak mialam delikatne skurcze to tez mi chlodniej o dziwo bylo moze cos sie ruszy no

Ja nie chce sie przeterminowac i na swieta sie w szpitalu kisic no ludzie litosci.... sprzatanie, przysiady i podlewanie szyjki nie ma innej opcji musi zadzialac...

Ostatnia edycja:
dzięki wszystkim:)kochane jesteście
dziewczyny z Warszawy i okolic polecam instytut matki i dziecka na Woli na ul kasprzaka,jak rodzić to tylko tam i opieka dla maluszków cudowna!!!!!!!!!!!!ja wprawdzie tam nie rodziłąm ale przez ten tydzień napatrzyłam się,i wiele dobrego moge powiedzieć o tym szpitalu.
polecam
dzieciakijak to brzmi) śpią a ja się nudze przed tv:-)

ja powiem wam cała ciaże sie masakrycznie pociłam, ciagle mi było wszędzie gdzie nie poszłam duszno, i od paru dni własnie odwrotnie, w nocy sie przykrywam po uszy, w dzień okna przymykam...:confused:
jakoś sie nam termoregulacja odwraca, to pewnie tak jak z tym czopem, może być poród za chwile....albo za tydzień:-D ja tam juz sie nie łudze

mnie pewnie weźmie z zaskoczenia, zobaczycie

antonina my tu wszystkie oznak się dopatrujemy, a wszystkie bierze z zaskoczenia ;-) tak to już jest.... już nawet czekanie nam się niedługo znudzi!

Kobity ja musze urodzic bo bede jak wielki hipopotam, wiecie co ja robie z nudow?? "jem i jem i jem" co chwila co innego wcale na to ochoty nie mam a łupie jak szalona....:no: a potem mi nie dobrze i mam mega zgage po wszystkim....

Ja to mam brak objawow chyba i juz przestalalm jakichkolwiek sie spodziewac...
aenye hop hop rodzisz?? halo???

acronka kurde mnie się tak bardzo nie spieszy, mogę we wtorek/srodę. byleby nie przenosić!!! i już się każdych dreszczy, każdego pocenia i każdego skurczu trzymam i łudzę że to to, choć w głębi duszy wiem że to nie to:-(
jeszcze wytrzymam tydzień jak nic!!
idę sobie znowu zaparzyć tej piep*** herbaty z liści malin co to NIC NIE DZIAŁA NA MNIE!!!! :angry:

lilou bardzo podoba mi się tekst: SKĄD MY MAMY TYLE RZECZY!!!!
heh niedługo będziesz wszystko dokupywać że za mało macie...:) zawsze tak jest!!!

Morgaine - no ja się staram w niczym nie dopatrywać symptomów, kurdę, ja spokojnie tydzień jeszcze moge potuptać 2w1. Ale Tobie to się wcale nie dziwię, że już czekasz na tę jedną chwilę...

morgaine ja w nocy jestem po prostu mokra, okno otwarte kaloryfery pozamykane a Mmoj M biedactwo pod same uszy przykryty i zamarza, w dzien tem mam takie napady e czasem to ze mnie kapie po prostu ale ja mam tak juz od jakiegos miesiaca wiec u mnie to raczej nie oznaka porodu
petinkanadzieje mi kobieto robisz no bo dzis w nocy jak mialam delikatne skurcze to tez mi chlodniej o dziwo bylo moze cos sie ruszy no

Ja nie chce sie przeterminowac i na swieta sie w szpitalu kisic no ludzie litosci.... sprzatanie, przysiady i podlewanie szyjki nie ma innej opcji musi zadzialac...
jankesowa - no ja tak właśnie mam - w nocy się ze mnie leje. Co się obudzę to spocona jak mysz. Masakra.

lilou - no niestety przeprowadzki mają to do siebie że odkrywają całe nasz dobytek i rozkładają go na częsci pierwsze. Teraz ci się zdaje że macie dużo rzeczy, a za chwilę się okaże że nie ma tego i tamtego.... no niestety takie życie.

wróciłam i oczywiscie nie kupiłam staników
nigdzie nie ma usztywnianych staników do karmienia, sa tylko takie wiotkie szmatki, a takie dwa juz mam, bo sobie zamówiłam na allegro
kupiłam za to skórzana kurteczke w orsayu :-) i bazie

powiem Wam, ze jednak niekwestionowanym plusem lezenia było to, ze nie czułam tego cholernego nacisku na pochwe i odbyt :szok: masakra

reklama
aenye pewnie zaczeła już te zapałki zbierać. Czekam na relacje photo:-D i ewentualne efekty;-)

mitaginka - no własnie mi w zasadzie dokuczają tylko te kłucia w pochwie i nacisk własnie jakby na odbyt. Jak posiedze troche przy kompie i chce wstać to normalnie nie raz pisne i mnie zegnie wpół. Jakieś dziwne mam te objawy...albo ide sobie ide i nagle mnie przeszywa:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry