reklama
anisad
Fanka BB :)
Marma, Ty się już szykuj na 12 kwietnia :-)
anetka1990
Anisad dziękuje bardzo
Widze ze produkcja pelna para idzie ;-) Kobitki skurcze dostawaja i rodza a ja?? pytam sie gdzie ja w tym wszystkim jestem halllooo ja nie mam terminu na maja ani czerwca tylko juz!!!!
madziarkas super ze mezula w domu przyda sie teraz bolu troche ma... ale jakie korzysci
Na wieczor 22 moje dziecko jakies ADHD dostalo myslalam ze wyjdzie pod cyckami do tego majstrowal sobie na dole ze sikalam co chwila.... meza wykorzystalalm i w nocy caly czas zgania szyjki ale takie solidne musze przyznac, za chwile ciagniecie pachwin ze wylez z wyrka nie moglam.....i do tego doszedl bol na @ ale godzina i wszystko przeszlo.... zostal tylko pingwini chod...
aenye wyslij mnie te skurcze moze co ???
Ogolnie podsylac kobietki skurcze itp chetnie przyjme, rozwarcia tez nawet te po 1cm jak sie kumulacja zrobi to 10 raz dwa bedzie
madziarkas super ze mezula w domu przyda sie teraz bolu troche ma... ale jakie korzysci
Na wieczor 22 moje dziecko jakies ADHD dostalo myslalam ze wyjdzie pod cyckami do tego majstrowal sobie na dole ze sikalam co chwila.... meza wykorzystalalm i w nocy caly czas zgania szyjki ale takie solidne musze przyznac, za chwile ciagniecie pachwin ze wylez z wyrka nie moglam.....i do tego doszedl bol na @ ale godzina i wszystko przeszlo.... zostal tylko pingwini chod...
aenye wyslij mnie te skurcze moze co ???
Ogolnie podsylac kobietki skurcze itp chetnie przyjme, rozwarcia tez nawet te po 1cm jak sie kumulacja zrobi to 10 raz dwa bedzie
Sunshine_Baby
Witam wszystkich. Dziś spałam prawie do 10.00 Ale w nocy kiepsko.
Trzymam kciuki za Baby.
Ile dni leży się w szpitalu po CC?
Trzymam kciuki za Baby.
Witam wszystkich. Dziś spałam prawie do 10.00 Ale w nocy kiepsko.
Trzymam kciuki za Baby.
zależy od ogólnego stanu, jak byłam teraz w szpitalu to laski po cc nawet po 4 dniach wychodziły
mitaginko dzisiaj okna myje :-) , maz dwa razy dziennie w obroty, moze rowerem po jezdze ??
sunshine baby znajoma w szpiitalu w poznaniu rodzila cc to w czwartek cc a w sobote juz do domciu, inna w tym co ja mam i tez tak szybko do domu
sunshine baby znajoma w szpiitalu w poznaniu rodzila cc to w czwartek cc a w sobote juz do domciu, inna w tym co ja mam i tez tak szybko do domu
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
petinko, ok 15/16, do tego czasu ignoruje wszystkie niepokojace sygnaly. zabieram ze soba tylko ksiazeczke ciazy, a torby nie tykam. nie, nie moge dzis. dzis w nocy, byle data byla na 7/04.
ale nie, to chyba bardziej zoladek/nerki/kolka jelitowa, nie wiem, dziwne takie bole + @.. ech no.
ale nie, to chyba bardziej zoladek/nerki/kolka jelitowa, nie wiem, dziwne takie bole + @.. ech no.
Podziel się: