reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kwiecień 2011

reklama
Anisad dziękuje bardzo :):)

p19u3e3kw28coxq5.png

Widze ze produkcja pelna para idzie ;-) Kobitki skurcze dostawaja i rodza a ja?? pytam sie gdzie ja w tym wszystkim jestem halllooo ja nie mam terminu na maja ani czerwca tylko juz!!!!

madziarkas super ze mezula w domu przyda sie teraz bolu troche ma... ale jakie korzysci

Na wieczor 22 moje dziecko jakies ADHD dostalo myslalam ze wyjdzie pod cyckami do tego majstrowal sobie na dole ze sikalam co chwila.... meza wykorzystalalm i w nocy caly czas zgania szyjki ale takie solidne musze przyznac, za chwile ciagniecie pachwin ze wylez z wyrka nie moglam.....i do tego doszedl bol na @ ale godzina i wszystko przeszlo.... zostal tylko pingwini chod...:wściekła/y:

aenye wyslij mnie te skurcze moze co ???

Ogolnie podsylac kobietki skurcze itp chetnie przyjme, rozwarcia tez nawet te po 1cm jak sie kumulacja zrobi to 10 raz dwa bedzie

mitaginko ja sie twojej wrozby trzymam bo na 7 mi tu wyczarowalas.... i wierze dzisiaj w ciebie jak w najwiekszego czarodzieja i wrozbite nie zawiedz mnie :-)

jankesowa ale samo się nie zrobi ;-) proszę podjąć jakieś zintensyfikowane działania, coby moją reputację ocalić :-) a wtedy i wilk będzie syty i owca cała :tak:

mitaginko dzisiaj okna myje :-) , maz dwa razy dziennie w obroty, moze rowerem po jezdze ??:tak:
sunshine baby znajoma w szpiitalu w poznaniu rodzila cc to w czwartek cc a w sobote juz do domciu, inna w tym co ja mam i tez tak szybko do domu

reklama
petinko, ok 15/16, do tego czasu ignoruje wszystkie niepokojace sygnaly. zabieram ze soba tylko ksiazeczke ciazy, a torby nie tykam. nie, nie moge dzis. dzis w nocy, byle data byla na 7/04.

ale nie, to chyba bardziej zoladek/nerki/kolka jelitowa, nie wiem, dziwne takie bole + @.. ech no.

Do góry