reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

reklama
mitaginka twoj telefon na wage zlota takie cenne smsy przechwytuje :-D
aenye a co to jest "dziki smalec" ze tak glupio zapytam? ;-) moze lepiej wyjdz i zrob sobie jakas przyjemnosc bo jeszcze krzywde zrobisz tym panom :-D

Mitaginka - ja rodziłam w mojej koszulce nocnej, ładnej i Ty też idź rodzić w ładnej i pozostałe laski też :) miło mi było jak czułam się tak źle i wymęczona, a jedna polożna powiedziała mi, że ślicznie wyglądam :) od razu mi sie chciało rodzić :) mi położyli Bianke na chwilę na reczniczku (ich) w tym czasie mężulo obcinał pępowinę a ja ją miziałam po buzi. Nie karmiłam jej na porodówce, dopiero na sali po. Nawet jakbym miała karmić to byłoby mi rybka czy mam cycusie na wierzchu bo przecież leżałam z nogami szeroko :) A to co się pobrudziło odprało się bez problemu mimo, że prałam dopiero jak wyszłam ze szpitala.

asiunia na tym etapie kopać nie ma za bardzo miejsca. Licz jak mały się przeciąga. Moja prawie nie kopie, tylko pręży się i rozpycha. Wystawia dupcie, plecki, nózie, główką kręci. Dla własnego spokoju zrób KTG.

asiunia na tym etapie kopać nie ma za bardzo miejsca. Licz jak mały się przeciąga. Moja prawie nie kopie, tylko pręży się i rozpycha. Wystawia dupcie, plecki, nózie, główką kręci.

u mnie to samo. Kopniakow juz od dawna nie czuc, tylko to co wyzej... W ogole mam wrazenie, ze Mala ma tam juz malo miejsca, kazde Jej przeciegniecie mocno czuje, a Jej raczki/nozki to prawie juz na zewnatrz... Ale wszelkie niepokoje trzeba rozwiac i lepiej zadzwonic albo pojechac na to IP.

Zjadlam litr lodow czekoladowych! Mam wyrzuty sumienia! :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
moz-screenshot-12.png
moz-screenshot-13.png
moz-screenshot-14.png
za dwa dni mam termin i ci nic nie czuje nie mam skurczy bo byłam wczoraj na ktg szyjka od tygodnia taka sama ;-(
ja chcę juz rodzić ;

za dwa dni mam termin i ci nic nie czuje nie mam skurczy bo byłam wczoraj na ktg szyjka od tygodnia taka sama ;-(
ja chcę juz rodzić ;

coś ten suwaczek nie wszedł ;-(

reklama
Do góry